Всички искаме да дадем най -добрите имена на нашите малки; знаем колко специално е тяхното място в сърцата ни и че искаме най -доброто за тях. Ако предпочитате да кръстите детето си според индуската астрология и лунните съзвездия, накшатри, ние сме тук, за да ви помогнем. Бебешките имена Magha nakshatra – особено за тези бебета, които са родени под nakshatra!

бебешки имена магха накшатра

В тази поредица имена на бебета, според накшатри, ние обхващаме смислени, прекрасни, красиви и най -уникални имена за деца, родени през това хилядолетие. Нека да разгледаме повече за прекрасните имена на Magha nakshatra за бебета днес.

Магха Накшатра и характеристики:

Макха накшатра означава великолепие и доброжелателност. За родените под тази накшатра се твърди, че са много сериозни в работата си, участват в решаващи дейности и също са много религиозни. Те са щастливи същества и са много трудолюбиви същества. И двамата са щедри, семейни хора, но въпреки това много изпълняват своите отговорности на работното място.

Накшатрата Маха варира от 0,00 – 13,20 градуса в знака Лъв. Името на животното е мъжки плъх и попада под зодия Лъв. Сега нека да продължим и да видим най -добрите и идеални имена за бебетата Мага Накшатра.

Мага Накшатра Бебешко име Начална буква/сричка:

Ако вашето момиченце или момче е родено под Магха Накшатра, се смята за благоприятно и добро, ако името им започва с или започва с Ма, Маа, Ми, Ми, Му, Аз. Ако искате да видите според падите, тогава;

Имената на Мага Накшатра на 1 -ва пада започват с Ма.

Имената на втората пада Магха Накшатра започват с мен.

Имената на третата пада на Makha Nakshatra започват с Mu.

Имената на Мага Накшатра 4 -та пада започват с мен.

Бебешки имена за Мага Накшатра с техните значения 2020:

Ето ни; съставихме списък с прекрасни и най -значими бебешки имена Мага Накшатра за деца, родени в тази звезда. Нека ги изследваме заедно.

Имена на момчетата Magha Nakshatra:

1. Маахир:

Нека започнем с уникално и прекрасно модерно име за момченце. Маахир означава смел човек. Името също алтернативно означава експерт или професионалист. Обичаме и двете значения.

2. Маадхав:

Маадхав е често срещано име в Индия. Това обаче е вечнозелен и класически избор на име, който никога не излиза от тенденцията. Маадхав означава Господ Кришна. От друга страна, Maadhav също символизира сладък човек

3. Маадеш:

Мадеш или Маадеш означава Господ Шива. Това е друго име за Бог Шива, който е владетелят на Земята. Това е модерен, но красив и смислен избор на име за бебета момчета.

4. Маалав:

В случай, че предпочитате рядък избор на име, Maalav може да бъде идеален. Маалав е пазач на коне. От друга страна, има и мюзикъл Raag, кръстен на Maalav.

5. Маани:

Maanas е красиво и артистично име за бебета. Манас или Маанас означава внимателна душа или блестяща душа. Това име на звезда Magha означава също интелект, весел човек и проницателен човек.

6. Маанав:

Маанав е прекрасно и красиво звучащо име. Манав означава млад мъж или ценно същество. Това означава и човечеството.

7. Мааник:

Maanik е популярно северноиндийско име, което е безкрайно за даване на имена на момчета дори сега. Това означава скъпоценен камък или почетен човек. Името също означава Руби. Друг вариант на това име на Мага Накшатра за момче е Маникя.

8. Маандав:

Maandav е рядък и освежаващ избор на име за тези, които искат необичайно и много необичайно име. Това означава годно и компетентно същество. Произхожда от хинди език.

9. Маанвир:

Маанвир е смело сърце. Името произхожда от езика хинди и е много уникално и ново име за всички нас.

10. Мааргит:

Мааргит е уникално име и не много са го чували досега. Означава желан или необходим човек. Смисълът е красив, нали! Това е едно от уникалните мъжки бебешки имена Magha Nakshatra.

11. Мадан:

Обичаме името, Мадан! Мадан е човек, изпълнен с любов, красота и страст. Алтернативните значения също включват приятно битие или купидон. Обичаме всички значения и е кратък, прост избор за бебета момчета.

12. Маданмохан:

Името започва с Мадан и въпреки това означава привлекателен и симпатичен човек. Ако искате друг вариант със същото значение, Маданапал също е страхотно име на бебето за момче на Мага Накшатра.

13. Мадесваран:

Може също да се пише като Мадесваран; това означава Господ Шива. Името е получено след като означава Eeswara за целия свят.

14. Madhanraj:

Madhanraj означава красота. Това е прост, кратък и сладък избор на име за момченца.

15. Мадху:

Мадху също е доста старо и древно име за бебета момчета, което е в тенденция през поколенията. Въпреки това, все още е класически избор на име за много родители. Мадху означава мед или очарователен човек.

16. Madhudeep:

Мадху е често срещано име, но ако искате сладък смисъл, но с уникално име, Мадхудип може да бъде идеален. Madhudeep означава Бог на любовта.

17. Мадхуканта:

Името Мадхуканта произлиза от хинди и санскрит, което означава Луната. Името също символизира сияние, блясък и красота. Това са много очарователни имена на Манха Накшатра на санскрит.

18. Мадхукиран:

Ето още един вариант и избор на име. Мадхукиран означава сладък лъч. Това произхожда от хинди и санскрит.

19. Мадхур:

Madhur е кратко и сладко звучащо име със съвременни конотации. Това означава сладко или мелодично. Друг правопис на името е Мадур.

20. Магад:

Магад произхожда от индуски текстове, който е син на Яду. Това е ново име, но с традиционно значение.

21. Меган:

В случай, че искате напълно прекрасно и очарователно с модерно звучащо име, това уникално е напълно невероятно. Меган означава перла. Той също така символизира скъпоценно и прекрасно. Друг вариант на името е Меган.

22. Михан:

Михан или Михан е страхотен или човек с добри качества. Името също означава облаци.

23. Михир:

Mihir е кратко и прекрасно звучащо общо име, но с класическото настроение. Името Михир означава слънце. Друг вариант на името е Mihit, което също означава слънце.

24. Мюнал:

Мунал означава човек, който притежава или дава нещо. Произходът на името все още не е установен. Това обаче е красиво модерно и рядко име, което да изпробвате.

25. Мурад:

Мурад означава желание или воля. Ако харесвате поезия или изкуство, името Мурад може да се свърже добре с вас. Това е доста хипнотизиращо име за момченца.

Бебешки имена на момиче Magha Nakshatra:

26. Маала:

Маала е много традиционно име на индуистко момиченце. Името Маала на санскрит и няколко индийски езика означава гирлянда.

27. Маанаса:

Манаса или Маанаса означава човек, заченат в ума. Това е сред най -популярните, но прекрасни имена в южноиндийските щати. Това е едно от любимите ни имена на Мага Накшатра за момиче.

28. Мансави:

Маанасви или манасви означава нежност или нежен човек. Това е красив и млад избор на име на момиченце, произхождащо от санскритския език.

29. Маандхари:

Мандхаари означава почтен човек. Това женско име Magha Nakshatra отново е от южноиндийски езици и засега не е често срещано име.

30. Маанси:

Маанси е кратко и сладко звучащо красиво име. Името Маанси означава интелектуалец. Това е и друго име за богиня Сарасвати. Името е популярно както в северните, така и в южните индийски щати.

31. Маанви:

Maanvi е уникално и рядко име на момиченце. Името Маанви означава момиче с човечност. Това също означава някой, който притежава всички идеални и добри качества. Името произлиза от санскритския език.

32. Манятата:

Maanyata е прекрасно име, последвано предимно от северните индианци. Произхождащ от езика хинди, Maanyata означава принципи.

33. Мадхави:

Мадхави в телугу и южноиндийските щати е често срещано име. Това означава пълзящо растение с прекрасни и красиви цветя. Това са често срещани, но сладки имена на звезди Magha.

34. Мадхубала:

Мадхубала се превежда като сладко момиченце. Името вече е прекрасно и известно, благодарение на добре известната индийска героиня на същото име.

35. Мадхумика:

Мадхумика означава сила, духовност и щастие. Името не е често срещано, но с красиво значение, което се наблюдава в южноиндийските щати.

36. Мадхура:

Мадхура буквално се превежда като захар. Името също символизира сладък човек или захар като човек. Името е прекрасно по своето значение и е общоприето име.

37. Махати:

Махати или Махати означава велико същество или голяма душа. Името е значението на буквалната дума на санскритски език, махати.

38. Махия:

Махия е рядко и необичайно име за момиченца. Това означава щастие и радост. Самото име има весело и прекрасно значение, нали? Това са имената на Мага Накшатра 1 -ва пада.

39. Майтрейи:

Maithreyi или Maitreyi означава човек, който е приятелски настроен към другите. Името произхожда от санскритската дума Maithri, която е приятел.

40. Малар:

Малар на няколко южноиндийски езика означава жасмин. Името е рядко и не се среща често, но с кратко произношение и красиво звучене. Красиво е и в двете.

41. Маюри:

Mayuri се превежда като паун или паун. Името е красиво както със значение, така и с прекрасна формулировка. Произхожда от индийските езици. Това също е често срещано име на Magha Nakshatra в телугу.

42. Meehika:

Meehika означава мъгла или мъгла. Името е известно име на момиченце в Северна Индия и въпреки това е класически избор на име и безкраен по значение.

43. Meenal:

Meenal е рядко и уникално прясно име за момиченце. Това означава скъпоценен камък или диамант. Това са уникални и нови имена за бебета Magha Nakshatra Simha rasi.

44. Мегана:

Мегана или дори Мега означава облаци. Името е прекрасно и често срещано име, но ние много обичаме звученето и значението. Какво мислиш? Произхожда от санскритския език.

45. Мира:

Мира или дори може да бъде написана като Мира, е предана на Кришна и поетеса. Името също алтернативно означава океан и граница. Това е доста интензивно значение на името.

46. ​​Миша:

Миша означава щастлив човек за целия живот. Това е ново и модерно съвременно име, което сега се среща в северноиндийските щати.

47. Митрия:

Митрия е модерно име и е уникално. Ако искате име, което изобщо не е често срещано, това може да бъде добър избор. Митрия означава знаещ.

48. Мугда:

Mughda или Mughdha е често срещано име на момиченце от телугу магха накшатра. Мугда означава омагьосан. Името е доста прекрасно и очарователно по значение.

49. Мукти:

Мукти или Мукти означава спасение. Той също така символизира свободата от живота. Това е много интензивно и креативно име, което не се среща често.

50. Мудрика:

Мудрика означава пръстен. Името също символизира печат или израз. Той има множество значения, с очарователно произношение и все пак рядко име.

Unisex Magha Nakshatra бебешки имена:

51. Митал:

Митал е едновременно момченце и момиченце под името Мага Накшатра. Името Митал означава приятелско същество.

52. Мурали:

Мурали отново е унисекс име, макар че най -вече го срещаме от страна на бебетата. Това означава флейта, кръстена на песните на флейта на Господ Кришна.

53. Меган:

Меган отново е име на момче и момиче. Името Меган означава перла. Той също така символизира ценно и красиво същество.

54. Ману:

Името Ману е уникално и рядко, но може да бъде идеално както за момчета, така и за момичета. Ману е бащата и основателят на човешките същества. Това, от друга страна, означава мъдър, привлекателен, интелигентен и владетел на цялата земя.

55. Махира:

Махира е едновременно момче и момиче, унисекс име. Това означава човек, който е експерт или с високо умение. Името също означава мощно или талантливо човешко същество.

Бебешки имена Мага Накшатра за близнаци:

56. Маалави – Маалика:

Маалави е принцеса. Това е и името на парцал в музикалната наука. Маалика, от друга страна, означава гирлянд, дъщеря и жасмин. Това са красиви имена на момиченца близначки, започващи с maa.

57. Маандав – Маандави:

Маандав и маандави означават администратор или компетентно лице. Това са близнаци и римувани имена на момчета и момичета.

58. Мадхукант – Мадхуджа:

Мадхукант или Мадхукант означава луна. Това също означава осветеност, сияние и сияние. Мадхуджа, от друга страна, означава някой, който е сладък или направен от мед. Това са избор на име на момче и момиче близнаци.

59. Мишрак – Мищи:

Мишрак означава райската градина на Индрас. Mishti, от друга страна, е сладък човек или сладко име. И двете са редки и уникални идеи за имена на момченце и момиче близнаци.

60. Мърти – Муруга:

Ако сте традиционен и религиозен човек и искате традиционни имена за децата си, това е добре. Мърти е идол или благоприятен господар. Муруга отново е Божието име. Това са перфектните възможности за избор на име на момченце близнак.

Надяваме се да ви хареса да изследвате тези прекрасни и смислени бебешки имена MaaghaNakshatra. Всички те са прекрасни, красиви и смислени по свой собствен начин. Кажете ни какво е името, което ви хареса; обичаме да чуваме от вас.

Опровержение:

Посочените по -горе имена и значения на бебето може да се различават в зависимост от различните култури, региони и националности. Винаги проверявайте и проучвайте задълбочено, преди да финализирате името на бебето.