След като осъзнаете, че ви предстои раждане на бебе, се появява цял нов свят. Постоянно мислите за всичко хубаво, което ще се случи в бъдеще. Разбира се, първото нещо е името на бебето. Как да изберете име на бебе може да бъде малко досаден процес, ако не сте решили. Избирането на бебешки имена също може да бъде обезпокоително. Може да искате да добавите наследството си с фамилията. Тъй като може да искате да имате религиозни имена за вашето бебе, това означава нещо. Можете да изберете имена, които са комбинация от майката и бащата.

как да изберем бебешко име

Съвети за избор на бебешко име:

Има много начини да изберете перфектното бебешко име. Съветите за избор на бебешки имена са, че се занимавате с нещо, което е лесно за произнасяне от повечето хора.

1. Лесен за изписване:

Изберете имена, които са лесни за изписване. Ако имената са твърде дълги, може да затрудни самото дете да произнесе, както и да напише името си. Също така много правописи могат да станат проблемни, особено при попълване на училищни формуляри и др. Хората от различни части на страната могат да изписват едно и също име по различен начин. Така че е добре да има имена, които са най -лесни за изписване – дори за детето.

2. Име за избор:

Какво име да изберем е въпрос, който повечето родители задават! Уникалните имена са чудесен начин да добавите стил и характер. Уникални имена могат да бъдат направени чрез комбинация от имената на родителите. По този начин Мина и Шамик биха могли да се превърнат в Миша, което е момичешко име. Друга възможност е комбинацията от две имена, които родителите обичат. Вместо да се карате кой ще запази името, по -добре е да опитате да комбинирате имената, за да образувате нещо уникално.

3. Име на почетен член на семейството:

Ако искате да почетете някой от семейството, винаги е препоръчително да поставите това име като средно име на детето. По този начин детето може да има своя собствена идентичност. Освен това, тъй като много от тези имена могат да бъдат старомодни, това не е нещо, което в идеалния случай би подхождало на модерно дете от ново поколение. Затова добавете почитаното време като средно име, за да не обидите никого в семейството. Това е добър начин също да осъзнаете родословието и наследството, към което детето принадлежи.

4. Запазени традиционни имена:

С много хора, които живеят в чужбина, това също е чудесен начин да включите по -модерно име, което може да бъде обичано от всички. Можете да добавите своето културно наследство, като добавите средно име. По този начин можете да запазите традициите си живи, като същевременно позволявате на детето си да расте в благоприятна среда.

5. Проверка с други имена:

Проверете с другите дали името, което сте избрали, също е обичано от тях. Някои имена могат да бъдат доста отгоре и веднага ще получите палец надолу върху тях. Затова е добре да знаете как да изберете перфектното име за вашето бебе.

6. Потърсете в мрежата:

Вземете книга с имена на бебе или потърсете в интернет всички имена! Това е още един чудесен начин да проверите актуалните имена, а също и нещо, което може да ви хареса. Има няколко книги, които можете да прочетете за имена на бебета и момичета. Интернет е друга чудесна опция, през която можете да преминете, когато търсите имена. Това всъщност е добър избор, тъй като можете да получите имена въз основа на етноси, неща, цветя, птици, хора, азбуки, комбинация от азбуки и т.н. Изборът е наистина безкраен, но лесно можете да го стесните до нещо, което имате в ум. Как да изберем бебешко име е една от най -търсените фрази в интернет.

7. Бебешки маниери:

Въз основа на За да изберете име за новородени бебета, можете също да го изберете въз основа на техните маниери. Така че в този случай ще трябва да изчакате, докато детето се роди. След като видите детето да се държи по определен начин към нещата, можете лесно да създадете име за него/нея.

Ако имате по -голямо дете, тогава друга възможност е да изберете име, което съответства на името на първото дете или има същата първа азбука. Така че Самир и Самайракан са добър избор за родителите.

Как да изберем име на момченце:

Избирането на име за вашето дете може да доведе до процес на търсене, който може да отнеме доста време или може да се извърши за няколко минути. Имената на бебетата се избират въз основа на семейното наследство, избора на родители/баби и дядовци или само на последните актуални имена. От линията наследство ще намерите имена, които са малко старомодни. Тези имена също могат да бъдат съкратени или модернизирани с някои промени. Друг вариант за имена на момченце е да добавите „Jr.“ към името на детето заедно с името на бащата. Това е често срещана тенденция в щатите и някои други страни.

Как да избера име на момиченце:

Прекрасно е да избереш име за момиченце. Как да изберем добро име за нея? Е, имате възможност да я кръстите на цветя, плодове, птици, красиви неща, освен имена, които обичате лично. Така че можете да създадете уникални имена, като комбинирате две думи заедно. Можете също така да дадете име на момиченце като Джун, Дейзи, Сахара, Ганга и т.н. Всяко от тези имена е свързано с красиви неща и звучи прекрасно. Изборът на име за момиченце е успокояващ процес и със сигурност ще се насладите и обичате всяка минута от него.

Как да изберете име на момченце или как да изберете име на момиченце е въпрос, който е задаван в интернет милион пъти. Родителите се стремят да дадат на детето си възможно най -доброто име, което ще бъде обичано не само от детето, но и от всички наоколо. Така че как да изберете име за бебето може да се основава на вашето наследство или на съвременни тенденции имена. Как да изберем име за момиченце все още е много по -забавно с избор, вариращ от цветя и неща до красиви думи. Религията също може да играе важна роля при именуването на вашето дете. Затова се насладете на процеса и дайте на детето си името, което заслужава.

ЧЗВ:

1. Как избирате бебешко име?

Отговор: Може да бъде доста задача да финализирате едно име на бебето от милионите, които са около вас. Изборът на име е предимно работа на родителите и те поемат отговорността, че избраното име ще бъде добро и смислено. Много хора вярват, че това име, което давате на детето, ще играе важна роля за това как детето ще расте. Ето защо е толкова трудно да се избере бебешко име за родителите.

2. Как кръщавате деца близнаци?

Отговор: Изборът на едно име за дете сам по себе си е трудна задача, да не говорим за две !! Така че, ако знаете, че ще имате близнаци, тогава имате двойно по -малко работа за вас. Децата близнаци могат да имат имена, които се римуват, или могат да имат имена, които са напълно различни. Повечето родители обичат да запазват имена, които започват с една и съща азбука.

3. Модерен или старомоден. Кое е Най -доброто?

Отговор: Това е избор, основан изцяло на родителите. Ако харесвате съвременните имена или искате детето ви да има модерно възпитание, тогава модерното име е пътят. Старомодните имена са изпитани имена. Те понякога излизат от мода и затова да имаш име, което е принадлежало на баба ти или дядо ти, може да не е толкова добра идея.