Отминаха дните, когато бебетата бяха кръстени на своите баби и дядовци и предци. Съвременните родители се стремят да кръстят бебетата си с креативни и уникални имена. Бразилските имена за бебета са начело в списъка, тъй като те са много смислени и също звучат страхотно. Освен това те добавят екзотичен елемент към името на вашето бебе, заедно с това, че са свързани с богатата култура и наследство на Бразилия. Типично бразилско име има две имена, като първото е личната идентичност, а второто обикновено е името на техния съпруг или баща.

Повечето бразилски имена имат библейско значение, поради влиянието на християнството в страната. Може да се намери и влияние на португалския, немския, италианския и латинския език върху имената, тъй като Бразилия някога е била колония на тези европейски нации. Ако искате да дадете на бебето си смислено име, което също звучи екзотично, не търсете повече! Изберете своя избор от тези най -популярни бразилски имена за бебета.

Популярни бразилски имена за бебета за вашето дете

Красиви бразилски имена за момичета и момчета:

Топ 80 бразилски имена на бебета, обсъдени по -долу и предоставя някои от най -подходящата информация за всички времена, заедно със страхотните значения и произход ги правят толкова добри.

Бразилски имена на момиченца:

Ето списък на някои от най -добрите бразилски имена за момичета, както следва.

бразилски имена на момиченца

1. Абай:

Нека започнем списъка с красиво име за бразилските момичета там. Това очевидно е едно от най -добрите имена за всички момичета, родени в бразилски семейства. Абай означава „река Нил“.

2. Андреса:

Това е добро име за бразилско момиченце. Името е доста мощно като самото значение. Името Андреса означава „силен“ или „смел“. Ако търсите добро име, с което да кръстите бебето си, това е едно от бразилските имена на бебета, през което някога ще се появи.

3. Бранка:

Бранка е едно от най -старите имена според бразилските записи за именуване на бебета и все още се използва за именуване на момиченцата от тази култура. Името е доста примамливо и почти всеки ще се влюби в него.

4. Canciana:

Това е едно от най -добрите бразилски бебешки имена за всички времена. Името има страхотно произношение и значението също е доста впечатляващо. Името означава някой от Италия. Това е чудесен начин да назовете всички бразилски момиченца.

5. Корлис:

Corliss означава „добросърдечен“ и има английски произход. Името е подходящо за бразилските момиченца и определено е едно от най -добрите имена, които родителите могат да използват, за да кръстят своето момиченце.

6. Folade:

Folade е едно от най -престижните имена в бразилската история. Името е с изключителна чест и е едно от най -аристократичните имена на всички времена, а значението също е доста красиво. Folade означава „честта пристига“ и особено поради значението, че е едно от най -добрите имена за бразилски момиченца.

7. Флавия:

Това показва момичето с жълта или руса коса. В Бразилия това име е доста популярно и почти бразилските момичета са кръстени с него. Смята се за едно от най -красивите имена за момичета от този регион.

8. Фети:

Значението на това име е Съд и за всички страхотни характеристики относно значението (преценка) и начина на произнасяне на това име е доста впечатляващо и е достатъчно, за да убеди почти всеки да кръсти бебетата си с това име. Твърди се, че е едно от най -добрите имена за момичета (бразилско).

9. Дими:

Името Dimas означава „залез“ и ако търсите едно от най -добрите имена там, то това може да е правилното за вас. Името е доста завладяващо и ще бъде подходящо за всички бразилски момичета там.

10. Колома:

Името Coloma ще бъде подходящо за повечето момичета там. Бразилските момиченца често се наричат ​​с него и означава „гълъб“. Значението прави името толкова красиво автоматично, че всеки родител ще има желание да кръсти своето момиченце с него.

11. Фернанда:

Това е друго красиво име, произхождащо от християнската митология. Фернанда означава „момиче, което обича приключения“. Ако искате вашето момиче да бъде силна и независима жена, няма по -добро име от това.

12. Илеана:

Илеана е едно от най -популярните бразилски имена за момичета и означава „Блестяща и блестяща“. Произхожда от мъжкото име Илия и представлява върховната женска красота.

13. Марсия:

Марсия е латинско име, което означава „на Марс“. Това означава и жена воин. Ако търсите мощно име за вашето малко момиченце, Марсия е най -добрият залог!

14. Редактиране:

Edite, произнасяно като Ehdahay, произлиза от португалския и латвийския език. Това рядко име на момиченце означава „богато на война“. Смята се, че такива момичета са истински бойци в живота си!

15. Джасинда:

Джасинда произлиза от гръцката митология и означава „красива“. Това означава също португалско цвете, наречено Зюмбюл, което е известно със своята красота и чар!

16. Лани:

Лани е красиво име, което представлява надежда. Това означава „носител на мир“. Лани е популярен и на хавайския език, където означава „небе“.

17. Ида:

Ида произхожда от немския език и означава „трудолюбива жена“. Това е едно от старите училищни имена в Бразилия и се смята за едно от уважаваните заглавия за момиченце.

18. Киания:

Kiania означава „Зора“. Той представлява ново начало, яркост и щастие. Kiania произхожда от бразилския и португалския език и е едно от най -добрите имена на момиченца.

19. Жаклин:

Това произведено от иврит име означава „Бог да пази“. Произхожда от френски и е женското име на Жак.

20. Синди:

Едно от популярните имена на момичета в Бразилия е Синди. Той представлява гръцкия Бог на Луната. Синди се използва и като кратка форма на имена като Пепеляшка, Синтия и Лусинда.

Бразилски имена на бебешки момчета:

Ето списък на някои от най -добрите бразилски имена на момчета, както следва.

бразилски имена на момченца

1. Абилио:

Значението на това име е „умело“ и поради всички страхотни причини това може да се каже, че е едно от най -добрите имена за всички бразилски бебета, които трябва да бъдат кръстени с име, което идва с голямо значение. Името определя човека, който е посочен тук.

2. Едуардо:

Вероятно сте чували за това име и преди. Името е доста завладяващо и ще бъде подходящо за повечето бразилски бебета. Името звучи добре за ушите и има впечатляващо значение. Едуардо означава „пазител на просперитета“.

3. Франсиско:

Името Франсиско означава някой, който е от Франция и е от португалски произход. Името е доста завладяващо за всички жени там и може да се каже, че е едно от най -добрите имена за всички момчета.

4. Eusebio:

Това е страхотно име за бразилските бебета и за приличното значение и отличното бразилско настроение може да се каже, че е едно от най -добрите имена за почти всяко бебе.

5. Емерико:

Името Емерико означава „силата на работата“. Името е доста интересно и се смята за едно от най -добрите имена, които могат да се дадат на бразилско бебе.

6. Дрейк:

Името Дрейк е едно от най -добрите имена за всички бразилски момчета там. Името се използва доста често и поради приличното си значение името е толкова широко използвано, че надминава популярността на всички известни бразилски имена за бебета там.

7. Ернесто:

Името Ернесто означава „битка на смъртта“. Значението е доста тъмно и затова се използва малко по -малко в сравнение с всички налични. Произходът на името го свързва с португалските имена.

8. Фейр:

Значението на името е абсолютно същото като звуците на името. Значението на това име е „справедливо“ и заради голямото си значение това име е нещо, което може да се каже, че е напълно подходящо за бразилските бебета.

9. Дейзи:

Името означава цвете и красиво. Значението на името Daysi е „бяло и жълто цвете“. Името се използва широко от бразилците за кръщаване на техните бебета. Значението също е доста добро и за добрите характеристики това име е нещо, което всеки ще предпочете да извика.

10. Фети:

Името Fethee означава „съд“ и това е име с висока чест. Това е такова име, което ще бъде напълно подходящо за всички бразилски момчета там и за тази страхотна функция относно значението и начина на произнасяне.

11. Габриел:

Произхожда от еврейския език и означава „Бог е моята сила“. Габриел също е името на важен библейски ангел, който казва на Мария, че тя ще роди син.

12. Гаран:

Garan произлиза от френски език и означава „пазач“ или „пазител“. Ако искате да направите сина си добър лидер и защитник на неговата раса, това е най -добрият!

13. Илар:

Ако търсите име, което говори за оптимизъм и щастие, Илар е най -добрият там. Думата Илар произхожда от латински език и означава „Весела“.

14. Лайош:

Лайош е името на известен воин и свят човек. Думата Lajos произхожда от унгарски език и е едно от широко разпространените имена на момченца в Бразилия.

15. Кайзер:

Кайзер е едно име, което всеки родител желае за своето бебе. Това означава „император“ и произхожда от немски език. Извлича се и от най -престижната титла Цезар.

16. Дарвин:

Първоначално Дарвин е английско име и означава „Възлюбен“. Смята се, че такива бебета като цяло са симпатични по природа и могат да се харесат на много хора.

17. Джак:

Едно от най -често срещаните имена в Бразилия, което означава „Бог е милостив“. Родителите избират това име за своите бебета, защото смятат децата за подаръци от божественото!

18. Балтасар:

Балтасар означава „защитен от Бог“. Това име произхожда от еврейския език и се свързва с „Тримата мъдреци“, споменати в Библията.

19. Едвалдо:

Едвалдо означава „Богат владетел“ Това име отразява мощна личност и е известно, че прави човека богат с творчески идеи.

20. Джейсън:

Джейсън произлиза от гръцкото име, което означава „да лекува“. Това е и едно от най -старите имена в еврейската традиция, а също и името на един от седемдесетте ученици на Исус.

20 топ имена на бразилски знаменитости за деца:

1. Жизел:

Име с множество вариации, Gisele е женско име от френски произход, което с прости думи означава „светъл залог“ или на германски „gisil“.

2. Xuxa:

Xuxa е име от португалски произход. Произнесено като „Шо-ша“, това четирибуквено име има значително значение „Кралица“.

3. Кефера:

Това красиво име, което звучи наистина естетически, има неизвестен произход, но това, което хората предполагат, означава „Богиня на трансформацията“.

4. Зико:

Кратко и сладко име, Зико има по -голямо значение. Това мъжко име означава и означава силата на силата/силата.

5. Гилърме:

Това име от португалски произход се разбира като тяхна вариация на иначе обичайното име Уилям. Името означава „защитник“.

6. Бианка:

Това красиво име, започващо от буква b, е италианско име. Името Бианка с по -прости думи означава „блестяща“.

7. Делмо:

Името Делмо означава „благороден защитник“. Името Делмо произлиза от комбинирането на две имена с различен произход.

8. Бруна:

Името е по -ярко познато и чуто в Бразилия и Италия. Името Bruna означава от немски произход означава „тъмната коса“.

9. Ана:

Пълно с благодат, е това, което означава англицизираното име Ана. Името има множество вариации като „Хана“.

10. Фабрицио:

Име от италиански произход, Fabrizio е име на някои от най -известните хора. Името означава „занаятчия“.

11. Синтия

Името на богинята на Луната. Cynthia е име от гръцки произход и също означава от земята на Cynthus.

12. Адриана:

Името Адриана има множество значения и е известно, че произлиза от мъжката дума „Адриан“, която означава от земята „Адриан“.

13. Камила:

Камила е името на легендарна девойка войн. Името Камила произлиза от мъжкото име Камил.

14. Алин:

Името Алин означава „справедлив и добре изглеждащ“. По -известно е като келтско бебешко име и женска форма на „Алън“.

15. Морена:

Името Морена означава „кестенява коса“ или кафява коса. Името Морена има три различни произхода.

16. Тайна:

Докато някои смятат, че Тайна е финландско име, кратка форма на Татяна, други също го знаят като скандинавско име.

17. Едуардо:

Wealthy Guardian е значението на името Eduardo, име от английски/староанглийски произход.

18. Алесандра:

Името Алесандра означава да защитава или помага. Това е име от гръцки произход и също има вариация.

19. Фелипе:

Името Фелипе означава „приятели на коне“. Това е вариант на името Филип, име от гръцки произход.

20. Перла:

Име, което означава скъпоценните „перли“. Перла е от испански произход, но някои също смятат, че е от италиански и латински произход.

20 бразилски американски имена на деца:

1. Родриго:

Произведено от германско/немското име Родерик е името Родериго, което се отнася до много исторически хора.

2. Алесандра:

Име, което означава защитник на мъжете според неговия гръцки произход, е женското име Алесандра.

3. Камила:

Камила е женската форма на по-известното име Камил, което беше името на историческа девойка войн.

4. Бруно:

Името Бруно може да означава броня, както и цветът Кафяв, тъй като това означава думата Брун, немската дума, чрез която се получава Бруно.

5. Кайо:

Значението на името Caio е „радвай се“. Уелското име има множество вариации на няколко езика.

6. Катарина:

Име, което е популярно в много страни, Катарина означава „чиста“ от гръцкия си произход.

7. Сабрина:

Името Сабрина означава „Кипър“ или от речния север. Името с латински произход има известно историческо значение.

8. Кристиано:

Много популярно бразилско име, името всъщност е с гръцки произход и означава „християнин“.

9. Валентина:

Известно е, че името Валентина има украински произход. Това име на момиченце означава силно, здраво и смело.

10. Алексио:

Името Алексио означава някой, който е „защитник“. Някой, който е помощник и закрилник на мъжете.

11. Габриела:

Името Габриела може да бъде както момче, така и име на момиче. Името означава „Бог е моята сила“.

12. София:

София е много често срещано женско име; това бразилско име на момиченце означава мъдрост или мъдра жена според своя гръцки произход.

13. Йоланда:

Името Йоланда има много вариации на различни езици и означава виолетовото цвете Йоланда.

14. Рамона

Името Рамона има много силно значение. Това бразилско име на момиченце означава „унищожител на злото“, защитник.

15. Фелисиана:

Името с множество езикови вариации в общолатинската Felicia, Feliciana означава „късметлия“.

16. Марко:

Името Марко има историческо значение. Името Марко означава този, който е във война.

17. Лъв:

Лъв е име с латински произход. Това име, което също е слънчев знак, означава Лъв на латински.

18. Юго:

Името Хюго има много вариации, както женски, така и мъжки. Името означава интелигентност.

19. Матео:

Името Матео означава човек, който е Божи дар, красиво и много смислено име.

20. Лукас:

Името Лукас също има много вариации, но основният е Лукас. Името Лукас означава този, който дава Светлина.

Следват някои от най -добрите имена, които някога ще намерите, за да кръстите бразилско дете. Имената са толкова невероятни, че всеки ще бъде готов да предложи на своите бебета такива красиви имена. Имената са толкова привлекателни, че почти всяко дете, когато стане достатъчно зряло, за да разбере значението на имената, ще се гордее с родителите си. Следващия път, ако се объркате, докато търсите популярни бразилски имена на бебета, знаете къде да търсите.