De dagelijkse vriend van een vrouw en goede hulp bij het pronken met haar sensuele rondingen, een feelgoodfactor op een saaie kantoordag of een speciale verrassing voor de andere helft op een speciale dag, een beha kan in verschillende kleuren, reeksen, maten, soorten, gelegenheden en stemmingen. Maar voor elke bh is er altijd een maatprobleem waar veel vrouwen altijd mee wankelen.

Hoe u uw BH-maat perfect kunt meten

De verkeerde maat van je intieme kleding is voor altijd een storm in je kast waar sommige beha’s prima passen, en de andere dagen zou je willen dat je wist waarom de riem altijd in je schoudervullingen snijdt. Vervolgens en vooral, ook al is de maat een gegeven, het is de cupmaat die, voor vele anderen, een probleem is waar de perfecte maat beha nog steeds niet veel dichter bij de ziel voelt.

Hoe u uw BH-maat meet

Dit is de reden waarom we in dit artikel zullen praten over hoe je de bh-maat kunt meten, zodat je perfect kunt pronken met je rondingen zonder dat je door de voorgaande rompslomp hoeft te gaan..

Hoe bh-maat meten?

Hoe u uw BH-maat meet 2

Het dragen van een dekbed zou je niet zo ongemakkelijk moeten maken. De beha is een vriendelijke hulp voor de fysieke noodzaak, en het zou net zo gemakkelijk moeten zijn als een wandeling in het park tijdens een winderige zomeravond. Dit is de reden waarom voordat we ons overgeven aan de favoriete soorten, laten we eens kijken naar de meetstappen voor een juiste bh-maat.

Voordat u begint, moet u de technologie kennen waarmee u uw bh-maat samen met de cups kunt bepalen via een eenvoudige online bh-maatcalculator. Veel sites, zoals het gewaardeerde Victoria’s secret of zelfs de online lingeriebestemming, biedt Zivame u dit voordeel. Maar nogmaals, voordat we het stiekeme pad kiezen, heb je nog steeds een correct nummer nodig voor je maat. Zo meet je jezelf voor een beha:

 • We zouden een goed meetlint nodig hebben, de flexibele, en een niet-gewatteerde aansluitende beha om het proces te starten. Ruffle door je kast en zoek naar een bh die volgens jou het dichtst bij je perfecte pasvorm zit. Een lichte cup op de beha kan geen kwaad.
 • Neem nu het meetlint terwijl je voor een spiegel staat en breng het helemaal van onder je kuilen en door je rug naar de voorkant waar de eindhoeken moeten samenkomen. De meetlintlijn moet zich net boven de riem bevinden die aan uw beker is bevestigd, waardoor u de bovenste bandmaat krijgt.
 • Om precies te zijn, gaan we naar de onder de band, die net onder je curve ligt, het middenrifgebied. Neem dezelfde duik, gebruik de tape van je rug en onder je armen en laat ze samenkomen onder de band.
 • Elke keer krijgt u een apart nummer dat u nu kunt noteren en vervolgens kunt inschrijven in de maatcalculator, die u uw perfecte maat zou geven.
 • Probeer nu voor het meten van de bh-cupmaat door de hele buste losjes te nemen. Laat de tape opnieuw door je rug gaan en voeg ze aan de voorkant samen. Zorg ervoor dat de tape zich precies over de top van de buste bevindt, over de volledige breedte. Nu om de cupmaat te berekenen met behulp van eenvoudige wiskunde en het aantal af te leiden. Als je bovenste band 38 inch was en de onderste 36, hoef je alleen maar de twee banden af ​​te trekken en het resterende aantal wordt de cupmaat in alfabetische volgorde. Dus nu, met 38 en 36, is het verschil 2 en de cupmaat B.

Punten om te onthouden:

hoe borstmaat te meten 3

 • Het verdient altijd de voorkeur dat u iemand anders om hulp vraagt ​​om de cijfers te lezen, aangezien u bukt en ze leest, de coördinaten kunnen veranderen.
 • Als we een oneven getal krijgen, is het goed om het naar boven af ​​te ronden naar het volgende even getal.
 • Cupmaten en zelfs bh-maten veranderen al naar gelang de patronen, soorten en typen. Dus niet elk bh-type levert hetzelfde resultaat op.
 • Je hebt de kans om af en toe fysiek te veranderen, dus een aansluitende bh van vorig jaar is dit jaar misschien niet favoriet, en hetzelfde gaat door. Blijf je maat controleren wanneer je je ongemakkelijk voelt.

Nog een paar tips:

 • Als je hetzelfde volume wilt, probeer dan de cupmaat te verkleinen, en als je het volume wilt verlagen, ga dan een kopje hoger.
 • Je beha past goed zonder gaten en morsen, en je merk is een goede pasvorm.
 • Als je kopje overloopt en je band perfect past, ga dan een kopje omhoog. Probeer bijvoorbeeld vanaf 36 B over te schakelen naar 36 C of D in plaats van 38B te kopen.
 • Als je band strak of los aanvoelt en je cup perfect past, kun je een band omhoog gaan (als hij strak zit) en een maat kleiner nemen (als hij los zit). Vanaf 36B kunt u bijvoorbeeld 34B en 38B . proberen.

Wanneer je de juiste maat draagt, voel je je comfortabel, dunner en zijn er geen uitpuilende en slecht zittende kleding. Je houding is beter en het gewicht dat je beha draagt ​​wordt gelijkmatig verdeeld met de juiste maat beha, zodat je geen last hebt van rugpijn.

De meeste vrouwen dragen de verkeerde maat en dat is oncomfortabel. Uit veel onderzoeken is gebleken dat 80% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt. Vrouwen moeten pronken met hun schoonheid, en als je weet wat je borstomvang is, zorg je ervoor dat je elke keer de perfecte pasvorm draagt. Ik hoop dat je nu weet hoe je de borstomvang thuis kunt meten. Probeer deze beproefde methode om je bh-maat te meten en draag nu de juiste maat. Onthoud dat als je de juiste maat draagt, je je over het algemeen mooi voelt.

Ik hoop dat het bovenstaande artikel je zal helpen bij het meten van de bh-maat. Lees dit artikel goed door om jouw juiste bh-maat te vinden.