De nieuwe mode-statements over de rode lopers laten ons met ontzag achter. Het is geen verrassing dat de looks buiten de catwalk vaak behoorlijk betoverend zijn, we kopiëren ze blindelings, gewoon omdat ze zo hypnotiserend zijn. Nu vereist veel van de nieuwe trendsettende mode dat je abstracte jurken draagt, waarvan sommige volledig rugloos zijn, terwijl de anderen gewoon een echt diepe neklijn hebben en je vragen om je middenrib helemaal naar beneden te laten.

Dan zijn er degenen die willen dat de zijkanten worden weergegeven terwijl ze de voor- en achterkant bedekken. Het hele punt van dit artikel is om je kennis te laten maken met dit revolutionaire bh-type, de stick-on-bh, die alleen de voorkant van je rondingen bedekt en zonder bandjes of zelfs de achterste haak, dit kan je helpen om de meest gewaagde looks te trekken met gemak, wetende dat in het geval van een ongeluk, je beha er is om je te ondersteunen.

Hoe een stick-on-bh te dragen?

Het dragen van de bh is vrij eenvoudig, ook al ziet het er behoorlijk ingewikkeld uit, de look. Voordat je er een aanschaft, moet je ervoor zorgen dat je je cupmaat goed kent, want de hele bh is gebaseerd op niets anders dan de cups. Gebruik ook nooit vochtinbrengende crèmes of bodylotions, omdat dit de grip moeilijk maakt. Zorg ervoor dat je droog bent, verwijder het plastic en bevestig het stuk volgens de curve, het gladstrijken als een sticker. Als je klaar bent, kun je ze weggooien of wassen en opnieuw gebruiken.

Populaire stick-on-bh’s:

Hier zijn onze top 7 populaire stick-on-bh’s als volgt:.

1. De stick-on-bh met volledige cup:

Dit is het basisniveau dat bijzonder goed geschikt is voor een rugvrije look. De bh vormt zich gemakkelijk naar je rondingen met de volledige weergave van de cups die de nodige ondersteuning bieden met een zachte beugel om omhoog te duwen en je rondingen een schitterende structuur te geven.

2. De wegwerp-stick-on-bh:

Dit is een andere variëteit dan de stick-on-beha-soorten, waarbij deze beha’s wegwerpbaar zijn en een eenmalig gebruik zijn met een sterke kleefstof die het stuk aan je rondingen vastgelijmd houdt. Als je klaar bent met gebruiken, pel je ze af en gooi je ze weg. Ze zijn niet alleen flexibel, maar ze veranderen ook volgens uw curve en bieden de vereiste ondersteuning.

3. De diep uitgesneden gevleugelde stick-on-bh:

Dit is een eenvoudige cup stick-on bh, die is gemaakt en gevormd in de vorm van een vleugel, die je een optimale bedekking aan de voorkant zou geven met een lichte hint van decolleté. Door de rug vrij te houden, geeft dit een zachte duw terwijl de cups het gewicht ondersteunen.

4. De siliconen bruidskleding-stick-on-bh:

De stick-on-bh’s zijn ook verkrijgbaar in een bruidscollectie waar de stick-on-cups prachtig zijn versierd, vaak in geprinte patronen of veters die een heel mooi intiem draaggevoel geven, terwijl de cups, op basis van siliconen, eenvoudig op je rondingen blijven plakken en het hele lichaam bedekken. jouw bocht. Eenmaal op zijn plaats bevestig het vanaf de voorkant. Dit is een van de beste opplakbare siliconen bh’s.

5. De diepe duikstick-on-bh:

Geschikt voor kledingstukken met een diep uitgesneden halslijn waar het middengedeelte moet worden weergegeven. Deze bh zal zeker de ondersteuning en bedekking goedmaken.

6. Front Pasties Stick On BH:

Dit is weer een gewaagde zet van menig ster waarbij alleen de voorkant van je borsten, de voorkant ruimschoots bedekt is, terwijl de rest te zien is. Deze worden meestal gekozen voor gewaagde looks of zelfs voor die risicovolle jurken waarbij je niet wilt dat een ongeluk de dag verpest.

7. Met de riem op de beha:

Als je het niet prettig vindt om strapless te sporten en bang bent voor de risico’s, kun je deze keer kiezen voor deze stick-on-types waarmee je een open rug kunt sorteren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geen bandjes.

Ik hoop dat vooral geweldige zelfklevende bh’s samen met de draagtips nuttig voor je zijn. Deze stick-on-bh’s zijn verkrijgbaar op de Indiase markt!.