Beha, de meest gedragen onderkleding van vrouwen, is er in verschillende stijlen, snitten en vormen. Er zijn veel merken op de commerciële markt die over de hele wereld verschillende soorten beha verkopen. Genie is een populair Amerikaans merk dat naadloos comfort, ondersteuning en stijl biedt. Het heeft draadloze ontwerpen die perfect bij je borsten passen en vormen.

Populaire Genie-bh’s en draagtips:

Van de vele lingeriemerken bespreken we de top 7 bh’s die Genie . aanbiedt.

1. De originele Genie-bh:

geest beha

De originele Genie-bh is een klassieke favoriet van alle vrouwen in Amerika. Het geeft je naadloos en draadloos comfort. Het heeft een curve-hugging stijl die je borsten zacht vormt en je een glad silhouet geeft. De stof voelt heel zacht aan op je huid en je zou hem ‘s nachts niet eens meer uit willen doen. Deze beha is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, grijs, roze, rood, geel enzovoort. Het is ook verkrijgbaar in vele maten. Het is een van de beste genie-bh’s die geschikt is voor alle vrouwen tussen de 25 en 35 jaar.

2. Genie Milana kanten bh:

Genie-BH 2

Deze Europees geïnspireerde genie Milana Lace Bra geeft je de perfecte dekking die je nodig hebt, samen met super ondersteuning en een prachtige lift naar je buste. De bh is ontworpen in kant. Het is ontworpen in de stijl van een cami en dus zie je er brutaal uit met een laag uitgesneden top of jurk erover. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze genie-bh staat op de 1e plaats in de lijst met soorten bh’s.

3. De Genie Cool-bh:

Genie-BH 3

Deze Genie-bh is vergelijkbaar met die van de originele Genie-bh, behalve dat deze een verkoelende stof heeft om je de hele dag droog en comfortabel te houden. Het heeft ademende cups met luchtstroomconstructie en uitneembare tamponpads. Het laat frisse lucht binnen. Het heeft een mesh-achterpaneel en zorgt ervoor dat het natuurlijke koelsysteem van uw lichaam goed functioneert. Het hoogwaardige verkoelende garen dat wordt gebruikt om deze bh te maken, verlaagt je huidtemperatuur.

4. Genie Woman-bh:

Genie-BH 4

De Genie damesbeha is ontworpen om je perfect comfort, ondersteuning en lift te geven. Het helpt ook om je de gewenste vorm te geven. Het definieert bochten en soepele rollen en uitstulpingen met zijn 360 graden vormgevingstechnologie. Het heeft een veterfront met drie verstelbare standen voor maximaal 2 “extra lift. Het is verkrijgbaar in drie kleuren en verschillende maten.

5. Genie Zip-bh:

Genie-BH 5

Genie Zip Bra is geweldig zonder beugels, rughaken of graafriemen. Het heeft een eenvoudig ontwerp met ritssluiting aan de voorkant dat totaal comfort biedt. Genie zip-bh past zich aan je vorm aan en zo krijg je de perfecte ondersteuning en definitie die je nodig hebt. Je vindt deze prachtige BH in drie basiskleuren. Het komt in verschillende maten.

6. Op maat gemaakte multi-way Genie-bh:

Genie-BH 6

Deze op maat gemaakte multi-way bh van Genie biedt 30+ unieke bandposities waarmee je je topkleding kunt combineren in verschillende innovatieve stijlen. Je kunt kiezen voor een klassieke, gekruiste rug, halter, een schouder, over de nek en nog veel meer stijlen. Samen met verschillende stijlen biedt het je ook dat ultracomfort, ondersteuning en vorm. Het is verkrijgbaar in nogal wat kleuren en vormen.

7. Genie-sportbeha:

Genie-BH 7

Draag deze sportbeha eronder om je zelfverzekerd te voelen tijdens je gymregime of volleybaltraining. Het naadloze ontwerp en de comfortabele compressie zorgen voor de nodige ondersteuning en definitie. Het heeft een racerback-snit en is verkrijgbaar in drie basiskleuren. Er zijn verschillende maten beschikbaar.

Genie-bh’s dragen tips:

Hieronder bespreken we genie-bh’s met tips en andere elementen.

Je beha aan de achterkant vastmaken:

Een bh heeft twee bandjes om elk van je armen er doorheen te steken. Schuif hem over je schouders en pak je handen aan de achterkant waar je haken en oogsluitingen vindt om de twee uiteinden van de beha te sluiten.

Pas de riemen aan voor comfort:

Als de banden niet correct zijn afgesteld, kunnen ze los over de schouders hangen of te strak op de huid aanvoelen waardoor het pijn doet. Beha-bandjes zijn over het algemeen voorzien van schuifregelaars die naar beneden of naar boven kunnen worden getrokken en naar behoefte kunnen worden aangepast.

De positie van de cups aanpassen:

U kunt de positie van de bh-cups aanpassen door een beetje te bukken. Terwijl u voorover buigt, past u de positie van de cups aan en controleert u de beweging van uw borsten. Als je je goed voelt, sta dan op en controleer de positie van de cups.

Ik hoop dat het bovenstaande artikel erg nuttig voor je is en dat de genie-bh’s erg comfortabel en duur zijn.