Voor het eerst in het moederschap stappen kan een hele zware pauze zijn. Het is bijna alsof je een compleet nieuwe weg bewandelt, wat gehoorde verhalen en wat gedeelde ervaringen, maar niets van je eigen rust wat moed en veel opwinding. Rond deze tijd ondergaat je lichaam een ​​reeks mentale en fysieke veranderingen, waarvan er één veel later in de zwangerschapsjaren borstvoeding kan geven voor je baby. Met de nieuwe zwangerschapskleding laten we je graag kennismaken met een niet zo onbekend intiem object, de voedingsbeha.

Deze beha’s zullen in vergelijking met uw dagelijkse comfortbeha’s een extra kilometer comfort bieden, speciaal aangepast aan de behoeften en de verschillende vereisten. Het breidt zich niet alleen uit met de grootte van de curve, maar biedt ook bescherming tegen gevoeligheid die rond deze tijd op zijn hoogtepunt is. Het beste is dat je nu een klein venster in je bh-pads hebt om je kleintje te voeden zonder een uitgebreid proces te hoeven doorlopen.

Hoe een voedingsbeha te dragen?

voedingsbeha's

Een voedingsbeha kan op dezelfde manier worden gedragen als een normale beha, maar voordat u doorgaat en een voedingsbeha koopt, moet u weten dat uw lichaam misschien nog wat meer veranderingen doormaakt, dus haast u niet met de aankoop. Begin met het opvullen van de cups van je bh die je ronding cupmaat zou hebben en haak vervolgens de uitgebreide knopen aan de achterkant die flexibel zijn en kunnen worden veranderd als en wanneer dat nodig is.

Populaire en comfortabele voedingsbeha’s:

Hier zijn onze top 8 populaire voedingsbeha’s als volgt:.

1. De voedingsbeha met volledige dekking en verwijderbare cup:

voedingsbeha 2

Dit soort voedingsbeha heeft meestal uitneembare cups, dat wil zeggen dat de cup kan loskomen van de haak van de riem die tijdens het voeden kan worden gebruikt en vervolgens weer op zijn plaats kan worden bevestigd. Het volledig dekkende patroon biedt meestal een optimale bedekking, van recht onder de oksels tot een brede comfortabele rug.

2. Pure diep uitgesneden voedingsbeha:

voedingsbeha 3

Deze voedingsbeha heeft een lage diepe hals, wederom met het lakpatroon van uitneembare cups. Maar wat dit een geschikte keuze maakt voor een weelderig binnenkledingstuk, is de doorschijnende mesh-omtrek aan de voorkant waarmee je deze beha over een blouse met diepe hals kunt dragen.

3. De voedingsbeha met beugel:

voedingsbeha 4

Gewoonlijk biedt een beugelbeha de beste ondersteuning wanneer er een stijve, gebogen beugel aan je beha is bevestigd die je beha omhoog duwt en optimale ondersteuning geeft, terwijl de gelaagde cup die aan de riem is bevestigd vanaf de voorkant opengaat om te passen bij het voedingsvoordeel.

4. De voedingsbeha met knopen:

voedingsbeha 5

In tegenstelling tot de andere soorten, is de cup ook dit keer uitneembaar, maar de kleine variatie hierop betreft een diep uitgesneden bh met de cups dichtgeknoopt aan de onderlijn van de bh-band. Op deze manier kan men gemakkelijk de knop openen en de beker zonder gedoe verwijderen.

5. De Classy Twist Under Wire-voedingsbeha:

voedingsbeha 6

Deze bh’s zijn niet alleen stijlvol en super schattig, maar dit specifieke bh-type heeft de cups in een satijnen doek gedraaid aan de zijkanten waar het is bevestigd aan de riem, zacht kant aan de binnenste laag beschermt de twist.

6. De voedingsbeha voor stagiaires:

voedingsbeha 7

Op een andere dag zouden deze strak en aangrijpend zijn geweest en lijken op een trainer-bh, maar deze keer zijn deze los en geven ze je voldoende ruimte om uit te breiden. Met de zachte elastische bovenste helft kun je hem gemakkelijk naar beneden schuiven wanneer dat nodig is.

7. De ritssluiting aan de voorkant:

ritssluiting aan de voorkant

Deze voedingsbeha heeft de vorm van een ritssluiting aan de voorkant die vanaf de voorkant opengaat, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot voeding zonder elke keer opnieuw te hoeven haken en los te maken.

8. De volledig open voedingsbeha aan de voorkant:

voedingsbeha 9

De haak voor deze beha bevindt zich in de hoek van een van de ene zijden, bevestigd aan de riem die tijdens het openen alleen maar moet worden losgemaakt en verwijderd.

Ik hoop dat dit artikel over voedingsbeha’s erg nuttig voor je is en dat ze gemakkelijk dragen.