We leven in een tijd waarin skin show als acceptabel en zelfs verplicht wordt beschouwd voor filmactrices! Een artiest die die normen overtrad en ervoor koos om haar roedel te leiden, is Vidya Balan. Vidya experimenteert graag met haar uiterlijk op het scherm en doet er alles aan om haar karakter te rechtvaardigen. Maar buiten beeld zien we de Indiase vrouwen “Susheel” en “Sundar”, die fatsoen en vrouwelijke schoonheid belichamen. Bij bijna alle grote evenementen zul je waarschijnlijk Vidya Balan in saree sporten, vooral degene die zijn ontworpen door Sabyasachi, haar favoriete Bengaalse ontwerper! In dit artikel zullen we enkele van haar beste sari-looks in de loop van de tijd onderzoeken!

Mooie Vidya Balan in Saree met foto’s:

Bekijk afbeeldingen van bollywood-actrice Viday balan Photos in Saree.

1. Vidya Balan Wedding Saree:

Vidya Balan Bruiloft Saree

Toen het nieuws over de bruiloft van Vidya Balan met Siddharth Roy Kapur de media bereikte, was iedereen verbaasd haar te zien in een eenvoudige bruiloftssari. De rode Sabyasachi zijden sari was allesbehalve overdreven. Vidya koos voor een ingehouden look door de sari te combineren met traditionele gouden accessoires en haar met rood vermiljoen versierde voorhoofd.

2. Vidya Balan Saree Rugloos:

Vidya Balan Saree Rugloos

Als je Vidya Balan altijd saai vond, bekijk dan deze foto uit de Vidya Saree-catalogus, waar ze ons allemaal het tegendeel bewijst. De actrice onthult haar sensuele kant met deze witte sari en rode blouse zonder rug. Haar Bengaalse genen zijn goed zichtbaar op deze foto met haar stralende huid. Moeten we nog meer zeggen?

3. Vidya Balan Groene Saree:

Vidya Balan Green Saree

Vidya Balan ziet er absoluut schitterend uit in deze prachtige groene sari. Ze droeg het tijdens een van haar promotie-evenementen en kreeg veel bewondering voor haar keuze. De sari was smaakvol ontworpen in goud en groen die haar stralende huid aanvult. Haar glimlach van een miljoen dollar is iets waar we niet snel overheen kunnen komen!

4. Vidya Balan gele Saree:

Vidya Balan Geel Saree

De helderheid van deze gele sari vermengt zich bijna met haar glanzende huid. Vidya ziet eruit als een diva in deze mooie creatie. De gele sari heeft prachtige zilveren borduursels aan de randen, die geaccentueerd worden met een vleugje zwart. Een zwarte blouse bood de juiste match voor deze prachtige sari. Oh! Die moordende ogen!

5. Vidya Balan in Sabyasachi Saree:

Vidya Balan In Sabyasachi Saree

Tijdens veel evenementen zoals Cannes, waar de andere actrices hun best doen om de aandacht te trekken, loopt Vidya zelfverzekerd in deze eenvoudige, maar elegante Sabyasachi-sari. Vidya ziet er stralend uit als altijd in deze koperkleurige sari, waar ze op veilig speelt, maar niet saai! De actrice combineerde het met een kastanjebruine blouse en een gecoördineerde clutch, waardoor het publiek met wijd open kaken achterbleef!

6. De designerkleding:

De designerkleding

Net als veel andere elementen in het universum die op hun plaats vallen, werken Vidya Balan en haar team met Saree ook samen. Vidya is altijd een fan geweest van etnische kleding en daarom zag Vidya er in deze Sabyasachi-sari vrij elegant en gracieus uit. De sari is voornamelijk in het zwart, nou ja het meeste, met de pallu aan de sari die een nogal glanzende metaalachtige tint laat zien.

7. In rode Saree:

In Red Saree

Als het op Vidya aankomt, is ze sportief als altijd, maar behalve haar sprankelende persoonlijkheid, is het enige dat onze gluurders aantrekt de vurige vermiljoenrode sari, in een heldere knallende kleur. De sari is een duidelijk voorbeeld van hoe schoonheid kan worden afgebeeld zonder ornamenten. Om wat pit toe te voegen is er echter een licht gouden randje toegevoegd.

8. Etnische gouden zijde Saree:

Etnische gouden zijden sari

Zwart is een van de meest verjongende kleuren die gewoonweg de mooiste zou zijn en eigenlijk zou opgaan in elke tint van een lichtere tint. Nu nog een van de meest krachtige kleuren om in te kleuren met zwart is het verrassende goud en hier gebruikt Vidya de authentieke Zuid-Indiase zijdezwarte en gouden kanjeevaram-stof om haar er voor de avond uit te laten zien.

9. Witte bloemen Saree:

Witte bloemen Saree

Zelfs Vidya heeft haar dagen dat ze besloot een beetje terug te treden en door te gaan met haar dagelijkse look en er nog steeds in slaagde om er mooi uit te zien. Vidya is altijd een persoon geweest die zichzelf heel goed kan dragen en ook hier doet ze dat met haar zwart op witte rouwsari. De bloemenpatronen accentueren de zwarte blouse.

10. Pailletten Net Saree:

Pailletten Net Saree

Hier in deze sari besloot Vidya om vet te gaan met chiffon in een paarse tint, rijk en met patronen. De sari is echt een prachtig stuk werk met het meest authentieke Rajasthani-patroon met paillettenpatroon op de grens. Vidya zelf verblind als een miljoen sterren met haar geweldige glimmende zwarte blouse.

11. Met chiffon geborduurde Saree:

Met chiffon geborduurde sari

Deze Vidya Balan saree-look is gemaakt van driehoekige lichtblauwe glitter-patchworks, de hele saree in crème en chiffon zag er buitengewoon fantastisch uit. De sari is geschikt voor een eenvoudige gelegenheid zoals een bezoek aan het huis van een familielid of Vidya een persconferentie ontmoeten.

12. Crème en zwarte Saree:

Crème en zwarte sari

Wederom zien we Vidya in die dodelijke combo’s, het zwart en goud en daarom zien we weer hoe mooi ze eruit ziet. De sari is oorspronkelijk gemaakt in zwart met gouden versieringen overal, terwijl de zachtere kant van de twee kleuren, het naaktgoud de basis van de sari vormt.

13. Door Broder ontworpen gewone Saree:

Broder ontworpen effen Saree

Net als de driekleuren in de Indiase vlag, de grens met Vidya’s saree in georgette-sporten, de beste van de drie kleuren in een bloemmotiefpatroon. Eromheen loopt langs de grens de gouden voering en dan, natuurlijk, de witte sari.

14. Roze feestkleding Saree:

Roze feestkleding Saree

Wederom slaagt Vidya erin om dit glinsterende designerstuk met veel juwelen te maken. De glimmende grenslijn met lovertjes onderschrijft zwaar de sari in magenta roze. Vidya droeg deze outfit met veel gratie door de manier waarop ze de sari drapeerde. Haar nette getailleerde blouse tilt haar naar een hoger niveau!

Stylingtips voor Vidya Balan Saree:

Je kunt enkele aanwijzingen van je favoriete actrice volgen door deze stijltips van experts te volgen:

  • Vidya’s geheime stijlmantra is om het simpel en mooi te houden!
  • Ze gelooft niet in zware accessoires. In plaats daarvan hebben een statement halsstuk of oorbellen de voorkeur.
  • Haar heldere, gedurfde rode Bindi is een nietje bij al haar looks. Vergeet dat niet!
  • Vidya houdt er ook van om bijpassende clutches en portemonnees bij haar sarees te dragen. Ze voegen veel toe aan de algehele aantrekkingskracht
  • Je kunt je blouses een beetje stoer doen door te kiezen voor een rugloze of brede nek
  • Als je je haar open laat, zie je er moeiteloos stijlvol uit.

Vidya Balan is een van de weinige Indiase vrouwelijke iconen die de schoonheid van een sari hebben doen herleven en opnieuw hebben gedefinieerd. Ze heeft constant ingestaan ​​voor Sarees, zelfs op de wereldwijde platforms en is een symbool van Indianness gebleven. Geïnspireerd door het ontvangen van bijtende kritiek omdat ze te zwaar was of haar garderobe eentonig hield, heeft Vidya het met gratie geaccepteerd, maar bleef zichzelf. Als je ons je favoriete look van de nieuwste sari-foto’s van Vidya Balan wilt laten weten, schrijf ons dan in de comments!