Het is geen verrassing om te zien dat een beroemdheid als Rakul Preet Singh haar fans heeft kunnen fantaseren. Haar onschuldige charme, evenals sensualiteit, ziet er in de ogen van de toeschouwer veel ingetogen uit. Rakul Preet Singh saree-foto’s zien er fantastisch uit en zijn ook verdeeld in het dragen van verschillende soorten sari’s. De sari-stijl van Rakul Preet Singh blijft meer hangen in de richting van schattigheid, omdat ze graag sari’s op basis van zijde of linnen draagt ​​- traditionele of effen kleuren. Ze houdt er ook van om verschillende soorten bloemen- en gouden sieraden aan de mix toe te voegen, samen met een linnen of zijden topblouse en strakke of losse haarlokken.

Nieuwste verzameling Rakul Preet in Sarees met afbeeldingen:

Hier is de beste saree-collectie van Rakul Preet die zal inspireren.

1. Rakul Preet Singh in Red Saree:

Rakul Preet Singh in Red Saree

Op zoek naar een zinderende look voor een romantische dag? Kijk eens naar deze Rakul Preet Singh in rode saree-afbeelding en je zult er zeker dol op zijn. De sari is ontworpen in bloedrode kleur met chiffon materiaal. De eenvoudige sari krijgt bloemmotieven in goud die willekeurig door de gewone sari zijn geplakt. Met een designer blouse geeft de sari een prachtige look. Het beste voor bruiloften, deze sari kan ook op dates of andere bijeenkomsten worden gedragen.

2. Rakul Preet Singh in Black Saree:

Rakul Preet Singh in Black Saree

Wil je een gratis blik in sari? Probeer deze Rakul Preet Singh in zwarte saree-look. De effen zwarte sari krijgt een roze designerstuk aan de zijkant om het een bescheiden uitstraling te geven. Nogmaals, de hele sari krijgt ook een dikke rand in roze en goud met brokaatmotieven erop. De sari is ook weggestopt met gouden diamanten erop in de sari. Met een roze brokaatblouse is deze sari het beste voor zowel festivals als bruiloften.

3. Rakul Preet Singh in Half Saree:

Rakul Preet Singh in Half Saree

Is roze jouw favoriete kleur? Dit beeld van actrice Rakul Preet Singh in saree zal dan zeker je hart veroveren. De sari krijgt een half sari-ontwerp waarbij het onderste gedeelte een effen textuur krijgt met grote bloemdessins in gouden kleur. Met een vergelijkbare blouse krijgt de saree pallu een strooklook in goud met vergelijkbare randen. De sari is gemaakt van zijdemateriaal, terwijl de pallu in chiffon is.

4. Rakul Preet Singh in Silk Saree:

Rakul Preet Singh in Silk Saree

Er wordt een perfect ontworpen Rakul-sari van zijde gemaakt, rekening houdend met de tradities en cultuur van het zuidelijke deel van India. De sari krijgt een oranje kleur terwijl de rand is gemaakt in gouden draadwerk. De pallu krijgt een blauw ontwerp met tempellook wat perfect een echte combinatie met oranje geeft. Het middengedeelte van de sari krijgt een eenvoudige textuur. De sari is het beste ontworpen voor een festivallook, huwelijken en zelfs voor religieuze functies.

5. Rakul Preet Singh in Witte Saree:

Rakul Preet Singh in White Saree

Fan van wit gaan voor een unieke look? Deze Rakul Preet Singh in saree-ontwerp zal hartverscheurend voor je zijn. De sari is gemaakt van georgette-materiaal met een gebroken witte textuur. Nogmaals, met behulp van een lichtbruine kleur krijgt de sari ook een ruitontwerp in de hele sari. Om zijn delicate look toe te voegen, krijgt de sari een zijden rand met geometrische lijnen erop. Deze sari is het beste voor feesten en andere dergelijke evenementen met een modieuze blouse.

6. Rakul Preet Singh in Net Saree:

Rakul Preet Singh in Net Saree

Als het op een net sari aankomt, is deze Rakul in sari-afbeelding ook een behoorlijk dodelijke combinatie van materiaal en sari-kleuren. Geïnspireerd door de DhupChav sari-ontwerpen, is deze sari gemaakt van netmateriaal terwijl deze een combinatie van babyroze en grijze kleuren krijgt. De hele sari heeft een lichte textuur waarbij het werk in de sari wordt gedaan door het grijze en gouden draadborduurwerk. Dit designerstuk is het beste voor recepties, bruiloften, feesten, enz. met een gebloemde zijden designerblouse.

7. Rakul Preet Singh in groene Saree:

Rakul Preet Singh in groene sari

Dit is eenvoudig maar stijlvol. Dit zijn de opmerkingen die je zeker zult krijgen als je een vergelijkbare sari krijgt die de Rakul Preet saree-afbeeldingen dragen. Gemaakt met georgette-materiaal, krijgt de sari een effen lichtgroene textuur die met de grootst mogelijke helderheid wordt geleverd. Omdat de sari helemaal effen is met een kleine gouden rand, zou het geven van een zijden designerblouse of brocket-blouse het uiterlijk verbeteren. Deze licht om te dragen sari is het beste voor katten, feesten en kleine evenementen.

8. Rakul Preet Singh in gele Saree:

Rakul Preet Singh in gele sari

Wil je een rijke uitstraling voor zelfs de kleinste functie? Bekijk deze Rakul Preet Singh in saree-afbeeldingen en je zult er zeker een eisen. De sari krijgt een volledig gele textuur met verschillende tinten. Nogmaals, de sari in chiffon krijgt een traditionele uitstraling met de gouden rand met roze ontwerpen voor de beste mix van kleuren. Deze mooie sari is het beste voor elk soort kleine of grote functie zoals bruiloft, verlovingen, feesten, enz..

9. Rakul Preet Singh in Kanchipuram Saree:

Rakul Preet Singh in Kanchipuram Saree

Kanchipuram-sarees dragen bij aan het traditionele uiterlijk. En deze Rakul Preet sari-foto’s zullen je gek maken om een ​​sari met een traditioneel thema aan je verzameling toe te voegen. De sari is gemaakt van puur zijdemateriaal in meerdere felle kleuren zoals roze, groen, geel, enz. De sari krijgt verschillende kleine ontwerpen, terwijl de pallu volledig traditioneel is met gouden werk erop. Het beste voor een feestelijke look, deze sari wordt gedragen voor festivals, speciale religieuze gelegenheden en huwelijken.

10. Rakul Preet Singh in Blue Saree:

Rakul Preet Singh in Blue Saree

Bent u op zoek naar bedrukte sari’s? Heb je deze Rakul Preet Singh in blauwe saree-afbeelding bekeken? Ontworpen met georgette-materiaal, krijgt deze sari een donkerblauwe kleur terwijl de rand een effen roze textuur krijgt. De hele sari heeft prints in meerkleuren die de sari dimensionaal maken. Nogmaals, de hele sari heeft ook donkere prints voor een fantastische look. Deze lichte sari is het beste om regelmatig te dragen en is ook het beste voor bijeenkomsten, kleine evenementen, katten, feesten, enz..

Rakul is altijd in de trend gebleven met lichte sari’s in felle kleuren. Dus als je op zoek bent naar een sari die helder en toch verfijnd is, probeer dan de verzameling Rakul Preet Singh sari-foto’s om het beste voor je garderobe te krijgen. Nogmaals, het beste deel van het selecteren van een Rakul-sari is dat je sari altijd zou worden gecombineerd met een designerblouse, ook al is het gewoon een bedrukte blouse. De blousepatronen die ze bij de sari draagt, versterken de mooie uitstraling van de sari in grote mate. Dus, wat was je favoriete sari uit de collectie? Ren er vandaag zelf voor.