Er was een tijd dat Aishwarya Rai een icoon van Indiase schoonheid en cultuur was geworden! Ze personifieert stijl en elegantie als nooit tevoren! Aishwarya Rai is een vaste klant op vele internationale evenementen zoals Cannes, waar ze vaak in een sari wordt gezien. Ash weet zeker hoe ze de schoonheid van de bescheiden Indiase sari naar een hoger niveau moet tillen met haar gratie en elegantie. Ze houdt helemaal van haar sari’s, wat duidelijk blijkt uit de manier waarop ze ze moeiteloos afdraagt! Geen wonder dat ze het plezier van elke ontwerper is! In dit artikel zullen we enkele van de beste afbeeldingen van de Aishwarya Rai Saree-collectie onderzoeken!

Prachtige Saree-foto’s van Aishwarya Rai die je je niet kunt veroorloven te missen!

Als je een die-hard fan bent van Aishwarya Rai, dan is dit artikel een must-read! Word meer dan ooit verliefd op deze schoonheid door naar enkele van de beste foto’s in een Saree te kijken.

1. Aishwarya in Golden Net Saree:

Aishwarya in Golden Net Saree

Aishwarya ziet er zeker uit als een gouden meisje in deze prachtige designerkleding. Ze is gespot met een gouden net-sari met een subtiele glans. De blouse heeft een kraaghals, die ze eraf droeg met slechts een paar statement oorbellen. Ze droeg een nette knot bovenop haar hoofd voor een rustige affaire!

2. Aishwarya Rai Cannes Saree:

Aishwarya Rai Cannes Saree

Hier is nog een look die het waard is om te stelen! Aishwarya Rai deed Cannes weer de baas. Ze heeft een gele chiffon sari en een basic blouse met korte mouwen erin geklikt. De sari heeft geborduurde broder die er sensationeel uitzag. Ze koos voor sluik haar met middenscheiding en rokerige ogen!

3. Aishwarya Rai in zijde Saree:

Aishwarya Rai in zijden sari

Tijdens een lunch met de Franse president koos Aishwarya voor deze adembenemend mooie look! Ze wierp de hoogwaardigheidsbekleders met haar gevoel voor stijl en gratie. Ash kiest deze fuchsia roze Berhampuri zijden sari voor het evenement, die haar prachtig staat. Ze koos voor Polkis en een net kapsel!

4. Aishwarya Rai in roze Saree:

Aishwarya Rai in roze sari

Aishwarya ziet er geweldig uit in deze lichtroze sari. De actrice woonde een evenement bij in deze delicate sari die haar lichaam als een charme sierde! Ze zag eruit als een miljoen dollar in deze kleding en haar stijl was minimaal en elegant. De witte en roze sari ging gepaard met een blingy blouse met lage hals, die ze waardig wist te houden!

5. Aishwarya Rai Blue Saree:

Aishwarya Rai Blue Saree

Kun je je ogen niet van haar afhouden? We staan ​​aan jouw kant! Haar schoonheid in woorden beschrijven is best moeilijk. Ash zag er charmant uit in een blauwe en zwarte transparante saree met net, wat perfect was tot in de puntjes! Ze droeg een blouse met spaghettimouwen, die ze netjes bedekte. Haar onberispelijke kapsel en haar make-up zijn een miljoen blikken waard.

6. Aishwarya in bruiloft Saree:

Aishwarya in Wedding Saree

Aishwarya Rai ziet er op deze foto te mooi uit om echt te zijn! In een van haar huwelijksrituelen droeg Rai deze traditionele Marron zijden sari, die tot in de perfectie met de hand was gemaakt. De hele sari heeft onberispelijke details, wat deze Diva des te mooier maakt. Ze ziet eruit als een koninklijke prinses, wachtend op haar droomprins!

7. De perzikroze koningin:

De perzikroze koningin

Aishwarya is altijd een echte bijenkoningin geweest en als klap op de vuurpijl verblindde ze zich tijdens een van haar studio-evenementen door simpelweg haar koninklijke zelf op een preciezere manier te portretteren, verpakt in een vrij traditioneel pakket. De sari in perzik en crème ziet er prachtig uit met hier en daar een zacht vleugje glitterdazzlers, terwijl de borderlijn gewoon fantastisch is in zilveren borduurwerk.

8. De chiffon in rood:

De chiffon in het rood

Voor een mooie prinses zoals zij, kleuren haar sfeer niet en terwijl velen zich zouden houden aan hun kleine zwarte kleding, waagde Aishwarya zich dapper in een prachtige sari van chiffon net. Bij haar verschijning in de sterrenschermprijzen, betoverde ze de sari met mooie kleine versieringen langs de rand van de sari die de grenslijnen bedekten. De omtrek van de sari is een eenvoudige blauwe.

9. Chanderi-goud:

Chanderi Gold

Chanderi-goud is een weefselmateriaal uit de specialiteiten van Zuid-India, waar dit weefsel van zijdemateriaal veel wordt gebruikt bij het maken van sari’s. Aishwarya hier in de Franse prijsaankondiging besloot het beste van haar uiterlijk te maken door zichzelf in een prachtige goudgele sari te wikkelen. De grens van de sari breed heeft echter een matte satijnen lichtgele tint.

10. Versieringen:

Versieringen

Dit is een fantastische sari van de beroemde ontwerper Sabyasachi en hier ziet Aishwarya er gewoon fantastisch uit in de zwaar versierde sari. Het kledingstuk in subtiele vuilgrijze kleur wordt verder versterkt door de mooie kleine madeliefjes, terwijl de extreme omtrek van de sari in chakra’s en verfraaiingen er gewoon extatisch uitziet.

11. Het witte wonder:

Het witte wonder

Gezien haar toon en huidskleur, kan op een levendige actrice als zij worden vertrouwd om elke gewenste look te creëren en daarom is in dezelfde notitie een mooie en extravagante sari onder de aandacht gebracht waar het eenvoudige chiffon netpatroon de basis vormt voor de sari. De sari is gekleurd in een onberispelijk wit met een bredere grenslijn in pailletten en borduurwerk.

12. De netto extravagantie:

De netto extravagantie

Hier in deze sari ziet Aishwarya er adembenemend mooi uit. De belangrijkste ontwerpen van de look, samen met de patronen die in versieringen zijn getekend, behoren tot de blouse. De prachtige borderline verhoogt alleen de kleine zwarte blouse die er fantastisch uitziet op de sari tegen een prachtige witte en oogverblindende diamantlook.

13. De engel in het wit:

De engel in het wit

Wederom betrapten we Aishwarya die er majestueus en engelachtig uitzag in die met witte net versierde sari. De hele sari is geschilderd in een onberispelijk melkachtig wit met een vage rand van geborduurde zari-verblinding. Het lichaam van de sari blijft zo duidelijk mogelijk met zachte ronde en patronen van versieringen in puur wit ook.

14. De fantastische schoonheid:

De fantastische schoonheid

Aishwarya is zelf een engel en de sari die ze hier siert, is gewoonweg verrukkelijk. De sari is net als alle andere zwaar versierd, maar deze keer in zichzelf. Het geheel van de sari in gouden verblinding en glimmers, terwijl de onderkant van de lagen zilverachtig satijn in wit is.

15. Het zachte zwart en goud:

Het zachte zwart en goud

Zelfs deze diva heeft haar dagen om op veilig te spelen wanneer ze zichzelf in een prachtige zwarte go-to sari wikkelt. De gouden grenslijn verbetert het uiterlijk van de eenvoudige zwarte sari te midden van al het zwart gevuld met bloempatronen.

Stylingtips voor Aishwarya Rai Saree:

Volg deze stijltips om enkele aanwijzingen van deze desi Diva op te volgen:

  • Aishwarya gelooft in experimenteren. Dus, ga brutaal en speel naar je potentieel!
  • Probeer een verscheidenheid aan blouses met je sarees. Deze kunnen je glamourquotiënt onmiddellijk verhogen
  • Houd je accessoires minimaal, tenzij je de bruid bent
  • Je drapeerstijl is erg belangrijk. Zorg dus dat je dat goed oefent
  • Make-up en kapsel zijn essentieel voor je look. Sluit geen compromissen met hen

Dat zijn enkele van de beste looks van Aishwarya Rai in een sari! Deze foto’s zijn een van de meest gezochte op internet, wat hun populariteit aangeeft. Aishwarya staat bekend om haar gevoel voor kleding en haar acceptatie om te veranderen. Dus, als je ernaar streeft om op haar te lijken, begin dan verschillende stijlen te omarmen, in plaats van vast te houden aan reguliere modellen. Als je nog meer van haar favoriete looks hebt die je met ons wilt delen, laat het ons dan weten!