Anushka Sharma is een bekende Bollywood-actrice, die in minder dan een decennium de top heeft bereikt. Sinds ze op het witte doek schitterde met niemand minder dan de King Khan, was Anushka een favoriet bij de Paparazzi. Na haar dromerige bruiloft wilden fans meer van Anushka zien in Saree. De dame heeft ervoor gekozen om topontwerpers zoals Sabyasachi te dragen voor al haar grote evenementen, die het internet woedend hebben gemaakt. Van de slinky chiffons tot de weelderige Banarasi’s, mevrouw Kohli heeft elke look verslagen. Houd je vast, want we nemen je mee door een ongelooflijke compilatie van foto’s van deze prachtige diva!

15 Ultieme foto’s van Anushka Sharma in Saree:

Hier zijn de top 15 Anushka Sharma-achtergronden in saree.

1. Anushka Wedding Saree-foto:

Anushka Sharma In Saree

Maak je klaar om te vallen voor deze verbluffende schoonheid die koos voor een rode Banarasi-sari voor haar huwelijksevenement. Het Bollywood-receptiefeest was helder verlicht met haar felrode en gouden sari, speciaal ontworpen door niemand minder dan de heer Sabyasachi. Deze vintage-look werd verheven met een blouse met hoge hals en een grote choker-set van Polki. Vormen ze geen knap stel?

2. Anushka Sharma White Saree:

Anushka Sharma White Saree

In een promotie-evenement voor de film “Sui Dhaaga” experimenteerde Anushka Sharma met haar look door te kiezen voor een schokkend eenvoudige outfit. De effen witte katoenen sari werd gecombineerd met een blouse met zwart-witte ruiten. Ze koos voor een eenvoudig knotje en een paar zilveren Amrapali-oorbellen om ons van onze voeten te vegen!

3. Anushka Sharma Backless Saree:

Anushka Sharma Backless Saree

Na die nuchtere blik, zal deze backless saree-foto van Anushka Sharma je zeker verrassen! De dame is gezegend met een onberispelijke huid, waarmee ze vaak pronkt. In deze fotoshoot koos Anushka voor een blauwe georgette sari met parelwerkrand. Het paste heel goed bij een beige blouse zonder rug. Oh, die bochten!

4. Anushka Sharma Gele Saree:

Anushka Sharma Gele Saree

De schoonheid zette het scherm letterlijk in vuur en vlam met deze felgele sari in de Ae Dil Hai Mushkil-film. De dame zag eruit als een dansende narcis tegen de groene grasachtergrond. De eenvoudige sari van chiffon met een sensuele look met een blauwblauwe bloemenblouse. Wij keuren deze look helemaal goed!

5. Anushka Sharma Sabyasachi Saree:

Anushka Sharma Sabyasachi Saree

Met alle grote B-town celebs die Sabyasachi kozen voor hun bruiloften en recepties, was Anushka Sharma geen uitzondering. Ze heeft het merk zelfs nog meer gepopulariseerd met haar mooie bruiloftsensembles. Deze kastanjebruine fluwelen sari is handgemaakt voor haar bruiloftsevenement, dat ze met extreme gratie droeg. De zware Rani choker set veranderde haar look totaal. We weten nu waarom Virat zijn ogen niet van zijn koningin kon afhouden!

6. Anushka Sharma in roze Saree:

Anushka Sharma in roze sari

Welke vrouw zou het dragen van een roze sari kunnen weerstaan? Anushka Sharma bewees opnieuw dat er niets zo vrouwelijk en mooi kan zijn als dat van een Pretty Pink Saree. Deze look heeft gekozen voor een Dhanteras-evenement, waar ze werd gezien met een roze en perzikkleurige Banarasi-sari. De gouden blouse vormde een perfecte aanvulling op de gedempte tinten van de sari.

7. De zachte uitstraling:

De zachte uitstraling

Anushka Sharma is inderdaad een van de liefste gezichten in de B-town-industrie. Je hebt haar het tv-scherm zien opfleuren met haar gloeiend hete blik en je ziet haar nu opnieuw in deze onberispelijke, matte perzik en gebroken witte sari. De sari is zacht en sober met de beste ontwerpen in zwart en geëtst op de grens ervan.

8. Het mooie en roze:

De mooie en roze

We houden van roze, maar volgens het populaire geloof is dat niet alleen omdat we meisjesachtige meisjes zijn, maar ook omdat het een weinig bekend feit is dat roze een van de meest dominante kleuren aller tijden is. Zwart is een kleur die zo puur is dat hij in elke stijl kan worden geïntegreerd, ongeacht het patroon en er toch goed uitziet. Daarom is hier een heel mooie sari omarmd door Anushka.

9. Shimmer-waarschuwing:

Shimmer Alert

Hier in deze adembenemende sari besloot actrice Anushka om all-in te gaan en daarom liet Anushka ons tijdens haar TOIFA-prijsuitreiking zwijmelen in deze prachtige sari. De sari was in nude met glinstering en pailletten erop en hoewel deze prachtige sari niet genoeg voor ons was, werd een slanke laag roze in babykleur gemaakt tot een mooie scène met een gele buitenlijn.

10. De Ombre-schoonheden:

De Ombre-schoonheden

In deze sari, versierd door Anushka Sharma, is een prachtig bloemsierkunstwerk in magenta violet getekend op de pallu van de sari, die chiffon en ombre in de schaduw is. Het lichaam van de sari is zacht van chiffon met een koelere tint, die van een koud blauw dat het siert. Daartussenin is de magenta paarse ombre die de look een pop geeft.

11. De promotionele ontmoeting:

De promotionele ontmoeting

Anushka Sharma werkte samen met Katrina Kaif en Shahrukh om haar film “Jab tak hai jaan” te promoten, waar ze besloot haar fans van haar voeten te vegen met deze prachtige halve sari. De sari is in koningsblauw met een pop koraal oranje tint borderline. De sari, de bovenste helft was in chiffonkleur.

12. Anushka Sharma Heet in rode Saree:

Anushka Sharma Heet in rode Saree

Hier is nog een andere mooie sari in heet zwoel rood die Anushka droeg en terwijl ze dat deed, zag ze er verrukkelijk mooi uit. De sari in een mooie koraalrode kleur was pure zijde met een fantastische gouden glanzende borderline en daarom toen we zagen hoe mooi en klein ze eruit zag, werden we weer helemaal verliefd op haar.

13. De zwarte aan de redding:

De zwarte aan de redding

Hoewel Anushka altijd een grote fan van kleuren is geweest, tijdens een evenement ter ere van Yash Chopra-films, kleedde Anushka zich mooi zwart terwijl ze de helling af walste. De sari tegen het einde maakte een mooie glinsterende aantrekkingskracht met de pallu van de sari die hetzelfde droeg.

14. Hemel is de limiet:

Sky Is The Limit

Niets is onmogelijk voor Anushka om te slagen en dus te bewijzen, dus kleedde ze zich in deze prachtige hemelsblauwe popkleur met een uitgebreide net zari verfraaide borderline. De sari werd tot een minimum beperkt met hier en daar schaarse verfraaiingen. Dit is een perfecte manier om je ronde lichaam aan te vullen.

15. De chique gepersonifieerde:

De chique gepersonifieerd

De blouse voor de sari is fraai versierd, maar dat is niet het uiterlijk van de avond, want de fluwelen paarse pallu is een wonder op zich. Tegen het einde opent de sari zich in een prachtige perzik vervaagde kleur en daarom is hier elegantie verpakt in mooi. Ze koos zelfs voor een bijpassende Velvet clutch om haar look compleet te maken!

Geven deze foto’s je geen grote modedoelen? Deze fashionista heeft miljoenen jonge volgers over de hele wereld geïnspireerd om te experimenteren om elke outfit met een gevoel van vertrouwen te dragen. Behalve dat ze een geweldige artiest op het scherm is, heeft Anushka miljoenen harten gestolen met haar onmiskenbare kledingstijl. Anushka Saree-foto’s zijn ook een van de meest gezochte en gedownloade op internet. Wij zijn er helemaal van overtuigd waarom deze dame alle aandacht van de wereld verdient!