Madhuri Dixit! De naam zegt het al. Deze actrice is de definitie van charme en tijdloze schoonheid, ondanks dat ze een heldin van weleer is. Haar stijl en charme vervaagden niet eens een beetje. Madhuri Saree-foto’s zijn alles wat we nodig hebben om inspiratie en tips te krijgen om stijlvol en aantrekkelijk te zijn. Haar goed gestemde lichaam ziet er nog steeds goed uit op de geweldige sari-foto’s. Laten we wat tips en trucs krijgen om onszelf te stylen met deze Madhuri Dixit saree-collectiefoto’s.

Madhuri Dixit is al vele jaren het schoonheidsicoon van het land. Als haar uitbundige glimlach en geweldige looks niemand van hun voeten vegen, dan zullen haar charmante danspasjes zeker de slag gaan. Ze is in en uit de Bollywood-filmindustrie geweest. Nu is ze teruggekeerd naar de kudde na een korte sabbatical met een verschijning op een item dans en later op een dansrealityshow “Jhalak Dhikla Jaa”. Haar nieuwe film “Bucket List” staat op het punt te verschijnen. Ze heeft haar fans continu tevreden gehouden door strikte fitnessregimes en sportieve nieuwe stijlen te volgen. Deze stijldiva heeft de afgelopen jaren verschillende sari-looks gedragen.

Verbluffende beelden van Madhuri Dixit in Saree:

Hier gaan we de nieuwste collectie sarees uit de garderobe van Madhuri Dixit bespreken en de modegolf die ze heeft gecreëerd met haar verbluffende terugkeer naar de B-Town.

1. Traditionele bruiloftslook:

Traditionele bruiloft look

Deze Madhuri Dixit-sari-look voor het huwelijk is alles waar we op hebben gewacht. Deze traditionele look is goed vermengd met de juiste drapering, goede accessoires in goud. Het perfecte broodje met bloemen complimenteerde de look heel goed. Willen we deze inspiratie nu niet gebruiken voor de volgende bruiloft om bij te wonen??

2. Zijde de stijl op:

Silking The Style Up

Deze foto van Madhuri Dixit in zijden sari is wat ons nu doet kwijlen! Ondanks de leeftijd ziet ze er nog steeds adembenemend uit. De eenvoudige sari is goed gedrapeerd en los haar vormt een aanvulling op het zijden materiaal dat ze draagt. Dit is perfect voor iedereen die van eenvoud houdt. Laten we vooruit gaan en de inspiratie nemen, toch??

3. Bhagalpuri Sarees:

Bhagalpuri Sarees

Deze traditionele look van Madhuri Dixit Bhagalpuri saree is destijds een van de meest trending foto’s. Ze ziet er adembenemend uit met de bijpassende armbanden, blouse en andere accessoires. Dit is perfect met een volledige handblouse die de leeftijd verbergt en nog steeds het charmante jeugdige gezicht laat zien.

4. Replica is hier:

Replica is hier

De Madhuri Dixit replica sari is opnieuw de meest gewilde afbeelding. Deze sari is totaal met verblinding en past perfect bij diegenen die hun strakke lichaamsaard willen laten zien. Deze stijl is geschikt voor vrouwen met een goede huid en een strak lichaam. De blouse moet mouwloos worden gewerkt om toe te voegen aan de schoonheid.

5. Paithani-stijl:

Paithani-stijl

Deze traditionele look van Madhuri Dixit in Paithani saree is alles wat we nodig hebben om er eenvoudig maar elegant uit te zien in familiefuncties of puja’s. Dit is zo’n eenvoudige sari die toch stijl en elegantie toevoegt. Deze onstuimige look kan worden bereikt door gouden ornamenten aan de look toe te voegen, samen met een goed knotkapsel.

6. Backless gestyled:

Rugloos gestyled

Madhuri Dixit backless saree is nu de volgende trend. Ondanks haar leeftijd, hoe is het haar gelukt om er zo jong en tijdloos uit te zien, is de vraag die we ons bleven afvragen! Deze glanzende rugloze sari past helemaal bij en past goed bij het lichaam. Probeer dit eens als je brutaal en zelfverzekerd genoeg bent voor een brutaal en wild feest.

7. De felle rode schoonheid:

De felle rode schoonheid

Madhuri in een van de recente evenementen, bij voorkeur op de set van haar show over kleuren, Jhalak Dikla Ja, is gezien als een rechter en heeft ons nooit een plek gelaten om haar outfit te beoordelen als een die als verkeerd kan worden beschouwd sinds ze, zoals altijd was haar verbazingwekkende onberispelijke zelf. Ze kleedde zichzelf in een mooie verleidelijke bruine georgette sari met de pallu met een onberispelijke, vage geruite blik. Deze Madhuri in saree had laatst ook een rode borderline.

8. Het charmante blauw:

Het charmante blauw

Madhuri kan ons, voor haar leeftijd, nog steeds van onze voeten vegen en is daarom een ​​van de coolste mama’s die er is. Madhuri Dixit op sari-foto’s heeft besloten om te laten zien hoe exotisch ze kan zijn door deze koude gel pauwblauwe sari te dragen. Zonder extra versieringen in het lichaam van de sari, was de grenslijn versierd met een zwaar zilveren zari-werk en rode omlijning.

9. De neonschoonheid:

De neonschoonheid

Alleen Madhuri kan met gemak neongroen maken en toch niet te fel zijn voor haar leeftijd. Volgens het eeuwenoude geloof sieren jongeren de nieuwe opwindende neonkleuren, maar hier bewijst Madhuri opnieuw haar elegantie door deze extreem chique sari met zo’n perfectie te dragen. Het lichaam is ongetwijfeld zacht limoengroen met een massieve rand met gouden kralen en natuurlijk de sobere zwarte omtrek. Deze foto van Madhuri Dixit in saree is onze favoriet.

10. Ombre-helderheid:

Ombre-helderheid

Het stijlboek van geen enkele actrice is compleet zonder degene te omarmen die de huidige shiz van de trend is. Ombre is een volledige kleurovergang in de stof waarbij de ene kleur prachtig overgaat in de andere en hier dezelfde look uitstraalt. Madhuri lijkt tevreden met haar keuze voor roze en beige met een vleugje knalblauw op de randen.

11. De zwarte en gedurfde:

De zwarte en gedurfde

Deze keer zien we de mooie Madhuri veranderen in haar favoriete zwarte kleur. Zwart is een van die kleuren waar je er fantastisch uit kunt zien en waar je toch veilig kunt experimenteren met patronen als het om zwart gaat. Daarom is hier een prachtige sari in zwarte chiffon met gedetailleerd beige bloemenkunstwerk tegen het einde en een witte geregen rand langs de omtrek.

12. Traditionele halve Saree:

Traditionele halve sari

Dit is weer een nieuwe toevoeging aan de collectie sari’s waar Madhuri in een van haar shows opnieuw een paar bewegingen kapotmaakte, verpakt in deze prachtige halve sari. De sari in blauw vormde de onderste helft, terwijl de pure netpallu de bovenste helft vormde met versieringen langs de hoek.

13. Het oogverblindende wit:

Het oogverblindende wit

Een mooie Madhuri Dixit in witte sari wordt ondersteund door een glanzend stuk van een gouden matte blouse. De getalenteerde actrice die all-in ging met haar traditionele uiterlijk en hier, hoewel ze er passend uitzag voor haar leeftijd, leek de sari versierd met zwarte en gouden verfraaiing absoluut fascinerend voor haar.

14. De kleurenplons:

De kleurenplons

Hier is de laatste en de beste. Gedrapeerd in prachtige neonkleuren op een zwarte achtergrond, zag Madhuri er een miljoen dollar uit in deze verrukkelijk mooie en trendy sari. Deze kleurenplons is helder en alles wat we nodig hebben in saaie seizoenen. Deze felle kleuren dragen bij aan de look en laten je gezicht stralen en stralen.

15. Feesten Saree:

Feesten Saree

Deze look op Madhuri Dixit kan worden beschouwd als de perfecte feestelijke look. De sari is wit met goudgele patronen, gewoon hemels als hij wordt gemengd met dit gedetailleerde sari-kunstwerk. De designer blouse wordt geleverd met de prachtige patroonprints die zijn getekend om het een verbluffende en extravagante look te geven. Deze witte net-sari met satijnen binnenkant en ruwe zijden blouse in combinatie met dat kapsel zorgde ervoor dat ze er prachtig uitzag.

16. Trouwkleding:

Trouwkleding

Hier kun je de prachtige Madhuri Dixit-huwelijkssari zien die eruitziet als een exotische, hete roze en gouden huwelijkssari met elegante patronen & ontwerpen. De klassieke combinatie van roze en goud (op het borduurwerk), gecombineerd met minimale make-up en sieraden (alleen oorbellen en armbanden) zorgden ervoor dat ze er op de dag adembenemend uitzag. Deze prestigieuze look veroverde het internet stormenderhand en werd geprezen op Twitter en Instagram terwijl ze iedereen Happy Baisakhi wenste terwijl ze deze foto plaatste.

17. Alles traditioneel instellen:

Alles traditioneel instellen

Op deze foto is de prachtige Madhuri Dixit te zien in een elegante traditionele sari. Deze traditionele sari wordt gecombineerd met een stijlvol kapsel waardoor het een moderne uitstraling heeft. Het is meer dan alleen een eerbetoon aan de ogen. Deze sari is versierd met vergelijkbare tinten oranje en roze met een vleugje groen op de pallu. De blouse past bij de rand en de enkele armband maakt deze look absoluut boeiend.

18. Ontwerper Sarees:

Ontwerper Sarees

Deze designer sari slaagt erin om de adembenemende schoonheid van Madhuri Dixit naar voren te brengen. Op deze foto is ze te zien met een uitzonderlijk mooie rode en gouden sari met geborduurde patronen aan de onderkant. De eenvoud van de jurk en haar charmante looks gecombineerd maakt de outfit dodelijk en geeft haar een koninklijke en classy look.

19. Het elegante wit en goud:

Het elegante wit en goud

Hier kun je de prachtige Madhuri Dixit zien met een verleidelijke witte sari, waardoor ze eruitziet als een iconische heldin. Deze sari is versierd met de meest elegante en toch rechtlijnige patronen die haar de prinsesachtige charmes geven. Deze exotische witte sari wordt gecombineerd met een slank maar rechtlijnig uiterlijk met open haar, minimale make-up en mouwloze blouse – allemaal bijdragend aan de stijlvolle look.

20. Mix van traditioneel en modern:

Mix van traditioneel en modern

Dit is exclusief een van de nieuwste looks van deze adembenemende schoonheid. Deze designer sari is gewoon exotisch. Dit prachtige stuk designer sari is een combinatie van geel kurkuma en tomatenrood met prachtige patronen aan beide uiteinden. De sari is versierd met stippen, wat een anders gewone sari een premium uitstraling geeft. Deze stijldiva nagelt deze look met minimale make-up en ornamenten.

Madhuri Dixit is al jaren de stijldiva van India. Haar fantastische fitnessroutines in combinatie met haar ongelooflijke gevoel voor mode maken haar de ‘trendsetter’ in de branche. Haar prachtige dansbewegingen en ontwapenende blikken hebben haar de titel ‘Evergreen Beauty’ opgeleverd. De altijd groene Bollywood-schoonheid heeft haar terugkeer in B-Town met een knal aangekondigd door als jurylid te verschijnen in de realityshow “Jhalak Dhikla Jaa”. Ze is gezien terwijl ze prachtige sari’s droeg tijdens haar korte briefing in deze realityshow. Sarees die door haar werden gedragen, zijn altijd erg populair geweest en ze heeft haar fans altijd opgewonden en verwonderd met gedurfde modeverklaringen. Laten we hier een anekdote hebben van die beste momenten hier.