Sonakshi Sinha is een van de weinige sterrenkinderen die erin is geslaagd een stempel te drukken in de branche. De dochter zijn van de ervaren acteur Shatrughan Sinha is geen gemakkelijke taak. Van films tot mode, deze schoonheid heeft een voetafdruk achtergelaten op alle gebieden waar ze zich begaf. Het spotten van Sonakshi Sinha in sari is een traktatie voor haar fans en zelfs voor de Paparazzi. Ze staat bekend om haar Indiase schoonheid en charme, die ze moeiteloos gebruikt om een ​​sari te dragen. Van cocktailsarees tot traditionele zijde, Sonakshi weet zich zeker te kleden voor elke gelegenheid. Bekijk dit artikel om de sensationele Sonakshi Saree-foto’s te bekijken!

Geweldige Sonakshi Sinha in Saree met afbeeldingen:

Probeer deze 15 looks van Sonakshi Sinha in Saree dit seizoen!

1. Sonakshi Sinha Pink Saree:

Sonakshi Sinha Roze Saree

Sonakshi weet zeker hoe hij ons hart moet winnen! Ze koos deze sierlijke roze chiffon sari voor een evenement, en we moeten zeggen, ze heeft het helemaal vermoord! De actrice hield de hele look minimaal met alleen een netjes gedrapeerde roze sari en een witte kristallen blouse. De toevoeging van een paarse rand aan de sari verhoogt de hele look. Dit is een van onze favoriete Sonakshi Saree-foto’s!

2. Sonakshi Sinha Lootera Saree:

Sonakshi Sinha Lootera Saree

Met de film “Lootera” heeft Sonakshi ons met succes teruggebracht naar de jaren 70 en 80 met haar eenvoudige, gedomesticeerde uiterlijk. Elke blik in de film bleef trouw aan haar rol. Eenvoudige sari’s, verfraaid met een kanten rand, zoals deze mooie lila sari van chiffon, hebben ons meegenomen op een reis terug in de tijd.

3. Sonakshi Sinha Replica Saree:

Sonakshi Sinha Replica Saree

Sonakshi Sinha heeft veel opkomende ontwerpers geïnspireerd met haar verbluffende looks. Met haar outfits die wereldwijde bekendheid verwierven, vooral onder jonge meisjes, heeft een nieuwe markt voor haar replica-sarees hun weg gevonden. Deze gele en perzik half en half sari is zo’n voorbeeld. Probeer deze outfit om een ​​pagina uit Sonakshi’s lookbook te stelen!

4. Sonakshi Sinha Lehenga Saree:

Sonakshi Sinha Lehenga Saree

In een promotie-evenement voor de R Raj ​​Kumar-film heeft Sonakshi Sinha het podium in vuur en vlam gezet met een zwarte sari in Lehenga-stijl. De effen zwarte sari van chiffon werd gemarkeerd met roze en groen aan de randen. Bij elke beweging die ze op het podium maakte, sloeg ons hart elk een slag over!

5. Sonakshi Sinha in Half Saree:

Sonakshi Sinha in Half Saree

Bekijk deze prachtige creatie gedragen door Sonakshi in een van haar films. Ze actrice verhoogde de schoonheid van deze outfit met de manier waarop ze het droeg. De felblauwe Lehenga was versierd met een rode franjerand en de Dupatta werd eenvoudig gehouden in gearceerd chiffonmateriaal. De veelkleurige blouse met mozaïekprint krijgt een dikke pluim van de Fashion Police!

6. Sonakshi Sinha Backless Saree:

Sonakshi Sinha Backless Saree

Sonakshi heeft een koninklijke uitstraling in deze marineblauwe en gouden outfit. De blouse zonder rug vormt een goede aanvulling op de sari. Met een combinatie van gouden snijwerk, glanzende spiegels en kwastjes, staat de blouse haar schitterend. Ze koos ervoor om haar haar los te houden en koos voor minimale accessoires. Die rug verdient alle aandacht!

7. De gedurfde indiaan:

De gedurfde indiaan

Sonakshi heeft haar blik altijd gedurfd gedragen en kwam behoorlijk sterk en knap over toen ze rond walste met haar Indiase kleding die bij haar lichaamstype en evenwicht paste. Dit is de reden waarom wanneer we Sonakshi hier vet noemen, we de waarheid bedoelen. In deze rode sari gaf dit sterretje een stevige zijbalans waar ze er moedig uitzag en om het af te maken met haar gele grenslijnen langs het rood eindigde het in een diepere bruine pallu.

8. De Bubblegum-roze:

De Bubblegum Pink

Hier is nog een van de grootste sari’s gevonden, weggestopt in Sonakshi’s kledingkast, waar ze de prachtige kauwgomroze sari wiegde met een levendige popgele kleur. De sari heeft een zachte zilveren glitter met een gedetailleerde zari die de meeste leuke dingen in de sari goedmaakt. De sari ziet er buitengewoon prachtig uit in combinatie met haar bijpassende set met zari gevulde blouse.

9. Het koningsblauw:

Het koningsblauw

Dit is een veel verfijnde maar toch feestelijke look waarin Sonakshi poseerde. De sari heeft een koningsblauwe basis die zowel boeiend als chic van kleur is. Dit pauwblauw heeft vervolgens een basis gebruikt om een ​​gevarieerd aanbod van bloemenranken te creëren, terwijl de prachtige details in de gouden draad zijn getekend om een ​​druk scenario langs de randen te creëren. De sari is gevuld met kleur en plezier.

10. De engel in het wit:

De engel in het wit

Gezien haar huidskleur en natuurlijk, was er ooit enige twijfel dat ze haar engelachtige schoonheid zou uitbeelden in al haar outfits. Als een van die gezichten die zowat alle jurken kan trekken, kleedt Sonakshi zich hier in authentieke zuidelijke zijde in parelwit met een prachtige zwarte en gouden borderline. De blouse met het zwart en goud draagt ​​bij aan de winst van de look.

11. De perfecte bruiloftslook:

De perfecte bruiloftslook

Vertrouw op Sonakshi om de perfecte look voor de huwelijksavond uit te voeren en ze zou zichzelf presenteren in dit prachtige kledingstuk dat zowel vertederend als geweldig van uiterlijk is. De sari is in koningsblauw met kleine versieringen in goud eroverheen getrokken waar ze er hemels uitziet in de kleding. De kwart blouse in het net geeft de look ook extra pit.

12. De mooie zwarte deal:

De mooie zwarte deal

In een freaky klein zigzagpatroon werd deze sari van chiffon recht gedaan toen de mooie Sonakshi besloot hem op haar evenement te dragen. De sari is inderdaad een chique met gecompliceerde maar toch modieuze patronen. De zigzag is het patroon van het seizoen en om het zo sierlijk te integreren is een wonder. De sari heeft ook prachtige gouden patronen geëtst op de down-low gecombineerd met rood.

13. De veelkleurige snelweg:

De veelkleurige snelweg

Opnieuw gebruikt Sonakshi felle popkleuren om haar innerlijke diva in vuur en vlam te zetten. De sari die ze hier onderschrijft, is een mix en match van alle koelere tinten dit seizoen, voornamelijk de popkleuren. Groen en roze, twee van de meest ruziënde kleuren zijn samengevoegd, terwijl de meeste sari’s deze unieke drukke tekening erop hebben.

14. De gesaldeerde look:

De gesaldeerde look

Een andere van Sonakshi’s meest gewaardeerde garderobe-toevoeging was deze prachtige net-sari in chiffon en satijn, waarbij de kanten details voornamelijk waren gereserveerd voor de drapering over de borst, terwijl bloemen in de saree er geweldig uitzagen. Sonakshi in deze sari ziet er te mooi uit om in woorden te beschrijven!

15. De naaktkleuren:

De naaktkleuren

Alle actrices hebben deze rare obsessie met nudekleuren en om haar garderobeklassiekers af te maken, moest een nudebeige kleur de anderen verslaan tot aan de finish. Hier heeft de sari een prachtige zwarte en verfraaide borderline met nude beige geregen body art. Met een enorme Polki-set, ziet ze er niet uit als een miljoen dollar?!

Ben je niet gebiologeerd door deze verbluffende looks van Sonakshi Sinha in saree? Elke look verdient een speciale vermelding, vanwege haar moeiteloze stijl en glamourquotiënt. Sonakshi heeft altijd bekend gestaan ​​om haar veilige modekeuzes, maar de actrice heeft nooit gehuild om de stereotypen te doorbreken. Of het nu een buurmeisje-look is of een hete, zwoele sirene, Sonakshi weet elke look te overtreffen!