Meestal, als we het hebben over de Indiase filmindustrie, staan ​​B-town-actrices bovenaan de lijst in het wereldscenario. Maar wat we missen zijn de prachtige hete Zuid-Indiase actrice en het gebrek aan waardige erkenning voor hen wereldwijd. Met hun talent, acteerwerk, schoonheid, stijlstatement en kunst blijft de Zuid-Indiase actrice niet achter in pan-Indiase scenario’s en vooruitzichten.

Vandaag zijn we hier om je rond te leiden in de prachtige stijlen en looks van zuidelijke actrices. Ze regeren de industrie in de Telugu-, Kannada-, Tamil- en Malayalam-films en behoren tot de meest gezochte actrices.

10 hete foto’s van Zuid-Indiase filmactrices:

We hebben de nieuwste en beste Zuid-Indiase hete en sexy heldin-actrice samengesteld met afbeeldingen en fotogalerij.

1. Pooja Hegde:

hete Zuid-Indiase actrice

Hoewel geboren en getogen in Mumbai, regeert Pooja Hegde momenteel de Zuid-filmindustrie met een handvol films en carrières in de buurt. Ze kwam in de schijnwerpers na de Miss India-competitie een decennium geleden, en vanaf dat moment is ze alleen maar in opkomst in de filmindustrie. Ze richt zich momenteel op de Tollywood-filmindustrie en staat bekend om haar jeugdige en boeiende uiterlijk en het aangrijpen van het publiek met haar stijl en schoonheid. Haar gestroomlijnde outfits en mode in westerse stijl behoren tot de meest geprezen en beroemde. Ze is ook een van de populairste actrices uit het zuiden.

2. Raashi Khanna:

Zuid-Indiase sexy actrice

Raashi Khanna, geboren in New Delhi, is een andere momenteel trending actrice in de Telugu- en Tollywood-filmindustrie. Ze levert back-to-back hits samen met beroemde Zuid-Indiase helden en acteurs. Bekend om haar elegante en stijlvolle Indiase huishoudvriendelijke looks en gevoel voor schoonheid, maakt Raashi ons absoluut enthousiast met haar klasse en prachtige tijdloze stijlverklaring. Ze is een van de hot-heldin uit het zuiden, en haar kleding en stijlen strekken zich uit over de hele wereld, van etnische kleding tot de westerse stijl, en ze nagelt ze allemaal. Er is niets dat Raashi Khanna niet elegant kan dragen!

3. Nidhi Agarwal:

hete Zuid-actrice in Saree

Nidhi Agarwal/Agerwal is recentelijk te zien in de Telugu- en Tamil-films en staat bekend om zijn strakke en edgy, mooie looks met verfrissend talent. In de zeer korte periode van haar carrière in de filmindustrie bezit en maakt Nidhi al moeiteloos haar eigen stijlstatement. Deze gedurfde Zuid-Indiase sexy en hete heldin wordt voornamelijk gespot met warme westernkleding en prachtige kleding met eigentijdse en moderne stijlstatements.

4. Rakul Preet:

Zuid-Indiase actrice hete beelden

Rakul Preet Singh is inmiddels een zeer bekend en vriendelijk gezicht in de Zuid-Indiase filmindustrie, vooral Telugu. Ze is onlangs ook in de Bollywood-films terechtgekomen, hoewel haar belangrijkste focus en films in de hand Zuid-films zijn. Rakul draagt ​​absoluut goed genoeg voor zowel Indiase desi-avatars als de westerse edgy en moderne stijlverklaring. Ze staat bekend om haar kenmerkende gelaatstrekken met mooie ogen, en vergeet ook niet haar perfecte fitnesslichaam.

5. Shanvi Sri:

Zuid-heldin ka sexy foto

Shanvi Srivatsava is de afgelopen vijf jaar een bekend gezicht in zowel de Kannada- als de Telugu-filmindustrie. De sprankelende en schattige mooie schoonheid is absoluut prachtig met zowel etnische als westerse kledingstijl. Haar mooie en prachtige haar met bepalende uitdrukkingen tijdens het acteren is wat haar echt onderscheidt van haar leeftijdsgenoten. Haar vrolijke blikken en opvallende ogen fascineren ons inderdaad om heel vaak in de greep van haar schoonheid te komen. Wat vind je van haar, ben je het met ons eens?!

6. Apsara Rani:

Zuid-Indiase actrice in Saree

De schoonheid van het krullende haar Apsara Rani sist de filmindustrie, vooral de Telugu-films van de afgelopen jaren. Ze staat bekend om de zeer gewaagde keuzes en sexy hete looks op het gebied van actrices, en we kunnen ook de ogen van haar schoonheid niet krijgen. Apsara’s kledingstijl is vaak het gesprek van de dag geweest vanwege haar gedurfde gevoel voor kleding en buitengewone smaak in de westerse hedendaagse outfits en modewereld. Haar werk verdient applaus, en we kunnen duidelijk zien dat ze geleidelijk aan met talent en schoonheid overkomt.

7. Nivetha Pethuraj:

Zuid sexy heldin

Nivetha Pethuraj is een beeldschone Zuid-Indiase actrice die voornamelijk geconcentreerd is in de Tamil-filmindustrie. Nivetha’s verbluffende gevoel voor kleding is vrij opmerkelijk – ze is elegant, klassiek en staat bekend om haar veelzijdige en tijdloze mooie stijl. We houden vaak van Nivetha in de etnische kleding en Indiase eigentijdse stijlverklaring en dressing, en ze ziet er ademend en prachtig uit. We kunnen onze ogen niet van haar afhouden, en we houden ervan hoe ze in de loop van de tijd evolueert met haar mode en schoonheid. Wat vind je van haar?

8. Pragya Jaiswal:

Zuid-heldin heet

Hoewel geboren in het noordelijke deel van India, staat Pragya Jaiswal bekend om haar inzet en films in de Telugu en Zuid-Indiase filmindustrie. Haar huiselijke uitstraling en subtiele milde en elegante stijlstatement zijn inderdaad charmant. Pragya ziet er prachtig uit met haar traditionele kledingstijl, en we kunnen niet over haar mooie glimlach en opvallende ogen heen. We houden van haar natuurlijke smaak en gevoel voor kleding met glamoureuze looks en schoonheid.

9. Shruti Haasan:

Zuid-actrice hete beelden

Shruti Hasan is de dochter van superster Kamal Hasan, maar niet te vergeten, ze heeft haar eigen naam gemaakt in de filmindustrie. Shruti’s verschillende filmkeuzes zorgen ervoor dat ze zich onderscheidt van haar leeftijdsgenoten. Haar gestroomlijnde en prachtige schoonheidslooks zijn absoluut adembenemend, en ze is in de loop van de tijd ook duidelijk geëvolueerd in haar acteerwerk en mode. Ze richt zich momenteel op de Telugu- en Tamil-filmindustrie.

10. Nayantara:

Zuid-heldin hete beelden

Nayantara verschijnt voornamelijk in de Malayalam-, Tamil- en Telugu-filmindustrie, en ze is een allround actrice met een perfect gevoel voor talent, creativiteit, schoonheid en stijlverklaring. Om dezelfde reden staat ze ook heel goed bekend als een vrouwelijke superster in het hedendaagse filmtijdperk. Nayantara kiest films met gedurfde verhalen of plots en heeft haar naam tien jaar lang in de films behouden, allemaal met haar talent. Ze ziet er adembenemend uit in zowel traditionele, etnische als westerse kleding en past perfect bij de films. Ze verdient inderdaad al onze waardering.

We hopen dat je het leuk vond om deze prachtige en nieuwste trending Hot South Indian Actress-lijsten met foto’s en een afbeeldingengalerij te verkennen. Laat ons weten wie jouw favoriet is; we horen graag van je.