Als je over schoonheid praat, begint het met de verleidelijke blik van de ogen. Een paar mooie ogen kunnen onmiddellijk de aandacht trekken en hoofden in elke richting doen draaien. Er wordt terecht gezegd dat ogen veel onthullen over iemands persoonlijkheid. Het is een venster naar je ziel. Ga met ons op reis om de mooiste ogen ooit van vrouwen uit alle hoeken van de wereld te ontdekken:

Ogen zijn een van de belangrijkste kenmerken van het gezicht van een mens. Geen wonder dat meisjes overal ter wereld verschillende vormen van oogmake-up willen uitproberen, alleen maar om het uiterlijk van hun ogen te verbeteren. Het eerste dat vooral opvalt aan een persoon als je met die persoon praat, zijn hun ogen. Daarom is het altijd belangrijk om je wenkbrauwen goed verzorgd te houden en mooie oogmake-up te dragen. Verschillende fotografen en tijdschriften hebben vaak gezegd dat ze van sommige actrices of modellen houden vanwege hun ogen. Ogen kunnen verschillende kleuren hebben. Ze kunnen zwart, donkerbruin, lichtbruin, hazelnootkleurig, groen, blauw of grijs zijn. Het maakt niet uit welke kleur je ogen hebben, maar als je de juiste make-up draagt ​​of je ogen van nature een mooie vorm hebben, heb je misschien wel een heel mooi paar ogen.

30 mooiste oogvormen en kleuren voor actrices:

De meeste vrouwelijke beroemdheden hebben de beste ogen, daarom zijn ze erg glamoureus en fantastisch. Vandaag zal dit artikel ongeveer 30 afbeeldingen van mooie ogen in de wereld uitleggen.

1. Mila Kunis:

Mooie ogen in de wereld

Er wordt aangenomen dat de actrice een paar hele mooie ogen heeft. Sommigen dachten dat haar ogen groen of grijs waren. Maar de waarheid is dat ze leed aan een oogaandoening die chronische iritis wordt genoemd, waardoor ze bijna blind werd aan één oog. Ze heeft ertegen gevochten, maar ze heeft ook een andere oogaandoening. Het wordt Heterochromia-iridium genoemd. Deze aandoening zorgt ervoor dat twee ogen verschillende kleuren hebben. Wist je dit eerder? Ja, het is moeilijk om het kleurverschil in haar twee ogen op te merken, maar dit is in feite een naakte waarheid. Haar linkeroog is bruin, terwijl haar rechteroog groen is. Dus je ziet, de schoonheid van iemands ogen ligt niet precies in wat hun kleur is. Zelfs met een vreemde oogaandoening wordt aangenomen dat Mila Kunis één mooi paar ogen heeft.

2. Megan Fox:

Mooiste ogen ter wereld

Ze heeft een prachtig paar blauwe ogen. Megan Fox draagt ​​oogmake-up in een zodanige vorm dat hun uiterlijk pronkt met meer contouren en verbeterd. Ze heeft bezet in de lijst die bestaat uit de mooiste ogen ter wereld.

3. Shilpa Shetty Kundra:

Beste ogen ter wereld

Er wordt aangenomen dat ze grote, aantrekkelijke Indiase ogen heeft. Ze heeft misschien geen hazelnootkleurige of grijze ogen, maar ze heeft absoluut een van de mooiste ogen die Bollywood tot nu toe heeft gezien. In combinatie met die perfect gebogen wenkbrauwen zien haar ogen er nog mooier uit.

4. Angelina Jolie:

Blauwste ogen ter wereld

Miss Lara Croft heeft blauwe ogen en haar oogmake-up looks zijn een van de hot favorieten van meisjes overal. Angelina Jolie’s gebogen wenkbrauwen zijn ook een gewilde zaak voor de meeste meisjes. Ze heeft van die perfect gebogen wenkbrauwen die bij die mooie blauwe ogen passen.

5. Kim Kardashian:

mooie ogen ooit

Kim Kardashian kwam in de schijnwerpers met realityshows en trok bijna onmiddellijk de aandacht voor haar smokey-eye-make-uplooks. Sindsdien is het een favoriet van veel make-upartiesten. Ze heeft bruine ogen en ze wordt meestal betrapt op het dragen van alleen smokey-eye-make-uplooks voor de prijsuitreikingen of Red Carpet. Een van haar favoriete favorieten is om de onderwimpers te omlijnen met een witte voering. Op deze foto kun je zien dat ze mooie en aantrekkelijke ogen heeft met uitstekende gratie.

6. Lily Collins:

Lily Collins ogen

De actrice van Beautiful Creatures heeft een mooi paar lichtbruine ogen die ze er graag zo natuurlijk mogelijk uit laat zien met neutrale en beige tinten. Op deze foto heeft ze make-up voor haar ogen, die ook heel aantrekkelijk en schattig zijn.

7. Keira Knightley:

meest verbazingwekkende ogen

Ze heeft een mooi paar bruine ogen die passen bij haar voorgevormde gezicht. Haar oogmake-uplooks zijn meestal neutraal en natuurlijk, terwijl ze ook smokey-eye-looks heeft voor haar modelleringsfoto’s. Haar oog krijgt een plekje in de lijst met mooie ogen ter wereld.

8. Adriana Lima:

Adriana Lima ogen

Deze zwoele sirene staat vaak bekend om haar doordringende blikken. Ze heeft een paar mooie blauwe ogen die passen bij haar goed gevormde gezicht. Haar fans zijn altijd verliefd op haar betoverende ogen.

9. Penelope Cruz:

Penelope Cruz ogen

Penelope Cruz wordt beschouwd als een van de meest natuurlijk ogende actrices aller tijden. Als je haar niet uit andere films kent, ken je haar vast wel uit de beroemde filmserie Pirates of the Caribbean. Ze ziet er erg sexy uit in die mooie bruine ogen. Ze houdt haar make-up minimaal en staat ook bekend om haar sportieve, zwoele make-uplooks en donkere smokey eyes.

10. Sarah Jessica Parker:

beroemdheid mooie ogen

Ze is vooral bekend van haar rol in de serie “Sex and the City” en ook zeer bekend als een trendsetter die ervan houdt om dingen in de mode te houden. Ze heeft een paar blauwe ogen en ze houdt ervan om het neutraal of rokerig te houden.

11. Cameron Diaz:

Actrice aantrekkelijke ogen

Cameron Diaz is een zeer geliefde en zeer favoriete actrice van velen. Ze heeft een ovale gezichtsvorm met veel contouren en ze staat ook bekend om haar kapsels. Diaz is bijna altijd een favoriet geweest van modefotografen, vooral vanwege haar doordringende blauwe ogen. Cameron is bijna ooit gezien in lichte smokey-make-uplooks of neutrale oogschaduwtinten omdat ze haar ogen er graag zo natuurlijk mogelijk uit wil laten zien. Hier op deze afbeelding trekt de mooie actrice me ook aan met haar stralende ogen.

12. Barbara Mori:

Mooiste ooglooks vrouwen

Als je haar niet zo goed kent, kun je haar zeker traceren uit de film “Kites”, een Indiase Bollywood-film, in die zin dat ze een paar jaar geleden met Hrithik Roshan speelde. Ze heeft een prachtig paar groene ogen waar veel fotografen dol op zijn.

13. Eva Longoria:

Eva Longoria ogen

Ze heeft een mooi paar langwerpige donkerbruine ogen. Ze lijnen om voeringen met staart of vleugels te dragen, samen met veel mascara, wat het algehele uiterlijk van haar ogen verbetert. Je kunt dezelfde technieken proberen om je ogen ook te accentueren. Ze heeft een van de mooiste ogen ter wereld.

14. Emma-steen:

Emma stenen ogen

Ze is een groeiende favoriet van velen. Modefotografen houden vooral van haar vanwege haar voorgevormde ovale gezicht en ook haar groene ogen. Ze heeft een mooi paar groene ogen die ze accentueert met de juiste make-up. De prachtige vorm van haar wenkbrauwen accentueert haar ogen nog meer.

15. Salma Hayek:

Salma Hayek Ogen

Ze is een zeer bekende actrice. En ze staat bekend om haar hoofdrollen in vele films. Ze heeft een paar bruine ogen die goed passen bij zwoele make-up looks en smokey eyes. Haar ogen kunnen al zijn fans aantrekken

16. Rachel Mcadams:

Helderste ogen ter wereld

Rachel Mc Adams heeft mooie groene ogen. Als je haar in films hebt opgemerkt, houdt ze ze altijd natuurlijk. We hebben Rachel nauwelijks gezien met zware en gewaagde oogmake-up looks.

17. Lucy Liu:

mooiste zwarte ogen

Ze heeft een paar perfecte Aziatische zwarte ogen. Ze staat bekend om verschillende films. Lucy Liu draagt ​​eyeliner in het bovenste ooglid op een manier die de meeste Aziatische meisjes, vooral de Chinese en Japanse vrouwen, dragen. Hun ogen zijn kleiner dan die van andere rassen, zoals bijvoorbeeld het Indiase ras. Dus soms proberen ze zelfs neplenzen die een illusie van grotere iris geven. We hebben Lucy Liu echter nauwelijks zulke neplenzen zien dragen. Ze houdt de oogschaduw tot een minimum beperkt, maar omlijnt haar ogen perfect. We hebben ook gezien dat ze donkere smokey-eye-make-up voor haar ogen droeg. Een zware mascara kan de look accentueren voor mensen met ogen zoals zij.

18. Scarlett Johansson:

Scarlett Johansson ogen

Haar groene ogen zijn een favoriet van velen. De Black Widow weet zeker hoe hij gedurfde lippen moet hebben met die groene ogen. Ze houdt haar oogmake-up zoals de meeste andere actrices in onze lijst van 20 heel eenvoudig. Donkerdere en gedurfdere kleuren zijn niet een van haar favorieten voor haar ogen. Ze is echter gezien in gouden en lichtgroene oogschaduws. Ze houdt van sportieve donkere, gewaagde rode lippen. Dit is een van haar favoriete favorieten. Haar algehele look, zelfs als het op haar blush aankomt, is heel natuurlijk, wat overeenkomt met haar huidskleur.

19. Eva Mendez:

Eva Mendez ogen

Ze staat bekend om haar zwoele vixen als donkerbruine ogen. Ze weet zeker hoe ze gevleugelde voeringen moet beoefenen. Dit is een stijlstatement dat we heel goed kunnen associëren met haar Red Carpet-optredens. Ze is iemand die houdt van die high-tailed en gevleugelde looks. Ze houdt er ook van om die grafische looks soms te dragen. Je kunt vergelijkbare gevleugelde versies van oogmake-up uitproberen als je bruine ogen hebt. Dit geeft een vintage look en accentueert je algehele oogmake-up. Haar ogen zijn niet extreem groot. Ze zijn aan de kleine kant en daarom laten gevleugelde looks het er langwerpig uitzien. Ze houdt er ook van om haar lippen meestal eenvoudig en neutraal te houden. Dit zorgt voor meer focus in haar ogen en geeft haar een jeugdige uitstraling.

20. Aishwarya Rai Bachchan:

Mooiste bruine ogen

Ze staat vaak bekend om haar paar mooie ogen. Er zijn echter veel controverses geweest over de exacte kleur van haar ogen. Op foto’s uit haar kindertijd zeggen velen dat ze lichtbruine ogen heeft. Velen dachten zelfs dat haar natuurlijke oogkleur in feite groen of grijs is. Sommigen zeggen dat ze op maat gemaakte blauwe contacten sport. Wat de exacte kleur van haar ogen ook is, ze heeft wel een mooi paar ogen waar ze dol op is met gewaagde make-uplooks en zware mascara. Ze is een van de mooie actrices met glorieuze ogen.

21. Leona Lewis:

Leona Lewis Eyes

Leona Lewis is een Britse songwriter en zangeres waar het meest over wordt gesproken vanwege haar mooie paar grote groene ogen. Ja, de ongewone kleur van haar ogen trekt de aandacht. Mensen van over de hele wereld worden niet alleen aangetrokken door haar kenmerkende muziek die de ziel raakt, maar de contrastkleur tussen haar ogen en huidtextuur maakt haar persoonlijkheid nog aantrekkelijker. Leona Lewis zocht internationale bekendheid met de release van haar eerste muziekalbum in het jaar 2008. Sindsdien is er geen omkijken meer naar haar.

22. Kristin Kreuk:

mooiste groene ogen

Kristin Kreuk is beroemde Canadese actrices met sensuele groene ogen die mannen op hun knieën zwak kunnen maken. Haar verleidelijke ogen hadden zelfs superman het hof gemaakt. Kristin Kreuk is ook een uitvoerend producent die bekend staat om haar rol als Lana Lang in de populaire tv-serie ‘Smallville’. Ze werd ook volgens ogen geplaatst in de lijst met mooiste ogen ter wereld.

23. Charlize Theron:

Charlize Theron-ogen

De lijst voor de mooiste ogen is onvolledig zonder de toevoeging van Charlize Theron. Charlize Theron, een succesvolle actrice en gerenommeerd Zuid-Afrikaans model, geeft haar persoonlijkheid een vonk. Haar ogen onthullen veel over haar persoonlijkheid en zijn zeer expressief. Ongetwijfeld hebben haar ogen veel geholpen in haar beroep door emoties nog sterker over te brengen dan zelfs woorden konden vertellen. Charlize Theron werd eind jaren 90 beroemd en won ook een Oscar voor Beste Actrice voor haar rol in de film ‘Monster’.

24. Giada De Laurentiis:

coolste ogen ter wereld

Giada Pamela De Laurentiis is een prominente tv-persoonlijkheid die ook een gerenommeerde Italiaanse chef-kok en schrijver is. Veel meer dan haar werken stond de dame in de schijnwerpers vanwege haar mooie en intrigerende paar ogen. Giada De Laurentiis deelt haar kookrecepten via haar programma ‘Everyday Italian’ en is momenteel ook de gastheer van het Food Network-programma.

25. Celina Jaitley:

Celina Jaitley Eyes

Celina Jaitley is een voormalige schoonheidskoningin, een model en een worstelende actrice in Bollywood. Hoewel haar carrièregrafiek nooit te hoog schoot, vindt de actrice terecht een plaats in de lijst met mooie vrouwenogenbeelden. Celina Jaitley won ook de titel van Femina Miss India Universe in het jaar 2001. De actrice vertoont prominente Aziatische gelaatstrekken en haar ogen hebben een unieke hazelnootvorm die op de een of andere manier verbonden is met haar afkomst uit Kasjmir. Celina Jaitley heeft de mooiste ogen onder andere Indiase actrices.

26. Milla Jovovich:

Milla Jovovich Eyes

Milla Jovovich is een van de veelgeprezen Amerikaanse actrice, model, modeontwerper en muzikant. Hoewel ze veel talent vertoont, wordt de dame het meest gesproken over haar sensuele en surrealistische ogen. In haar carrière werkte Milla Jovovich in verschillende actie- en sciencefictionfilms en werd ze ook wel de ‘regerende koningin van de kick-butt’ genoemd in de muziekzender VH1.

27. Elizabeth Taylor:

Elizabeth Taylor Eyes

Elizabeth Taylor was een schermicoon uit de Gouden Eeuw van Hollywood die niet onvermeld mag blijven als we het hebben over de mooiste ogen. Ze was een Brits-Amerikaanse actrice met een wereldwijde reputatie en won ook een paar Academy Awards in de categorie Beste Actrice voor haar rol in de films ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf’ en ‘Butter field 8’. Elizabeth Taylor staat niet bekend om haar succesvolle acteercarrière, maar ook om het meest ongewone paar verleidelijke blauwe ogen. De kleur van haar ogen versterkte op briljante wijze haar huidtextuur en deed mannen er voor altijd naar kwijlen. Ze leefde ook een zeer glamoureuze levensstijl.

28. Sharbat Gula:

Sharbat Gula Ogen

Sharbat Gula is het gezicht van National Geographic Channel. Haar prachtige en sprankelende paar ogen maakten van haar een covergirl en brachten haar in de schijnwerpers. Haar ogen vertellen haar unieke verhaal met zo’n prominentie dat je niet kunt nalaten meer over dit meisje te weten te komen. De beroemde fotograaf Steve Curry fotografeerde eerst Sharbat Gula en sindsdien moet men discussiëren over de ongeëvenaarde schoonheid van haar ogen. Haar ogen altijd met vonken.

29. Sophia Loren:

Sophia Loren ooglooks

Sophia Loren is een bekende actrice en Italiaans fotomodel met de meest verleidelijke ogen die een vrouw ooit heeft gehad. Zelfs op 81-jarige leeftijd maakt haar paar prachtige groene foxy-ogen haar het middelpunt van aantrekkingskracht. Sophia Loren zocht voor het eerst bekendheid na het winnen van de prestigieuze Academy Award voor Beste Actrice in 1962 voor haar film ‘Two Women’. Ze was ook de eerste vrouw die een Oscar won voor een voorstelling in een vreemde taal.

30. Audrey Hepburn:

Audrey Hepburn Ogen

Last but not least, de lijst met afbeeldingen van mooie ogen is onvolledig met de vermelding van Audrey Hepburn, ook al is ze vandaag niet bij ons aanwezig. Audrey Hepburn was een van de grote Britse actrices die ook de eerste vrouw was die de Academy Awards won. Ze was ook een goede humanist wiens diepe, honingkleurige ogen nog steeds met evenveel genegenheid worden herinnerd. Audrey Hepburn was een schermlegende en mode-icoon die altijd in ons hart zal blijven.

Dus hier is de complete lijst met de mooiste ogen van vrouwelijke persoonlijkheden uit alle lagen van de bevolking en over de grenzen heen. Voor elke vrouw zijn haar ogen het meest waardevolle bezit, en deze vrouw weet zeker hoe ze het in hun voordeel moet werken. We hebben veel moeite gedaan om u een gefilterde lijst met afbeeldingen van prachtige ogen te geven en we hopen dat u er zeker van genoten heeft, net zoals we u hebben laten zien.