Rijkste mannen! Kunt u aangeven wie er op de lijst van rijkste mannen ter wereld staan? Maak je geen zorgen! Er zijn een aantal mannen in de wereld die enorme hoeveelheden bouwen en in staat zijn om hun namen te voegen in de catalogus van rijkste mannen ter wereld. De lijst van rijkste mensen is daarom zo lang; in dit artikel onderzoeken we de top 25 rijkste mannen ter wereld.

Gelukkig voor de wereld hebben verschillende mensen op de gegeven lijst een belofte ondertekend om echt het grootste deel van hun welvaart aan de mensheid bij te dragen. De catalogus van miljardairs is nog nooit zo lang geweest, en precies nu zijn er 1.210 verspreid over de hele wereld.

Rijkste man ter wereld:

1) Bill-poorten:

rijkste man ter wereld

Met een nettowaarde van $ 77,1 miljard, krijgt Bill Gates zijn positie in 2014 als ‘s werelds rijkste persoon. Gates wordt geïdentificeerd als een prominente Amerikaanse aandeelhouder, uitvinder, programmeur en filantroop. Hij was mede-oprichter van Microsoft en bekleedde ook de positie van CEO, voorzitter en chief software designer bij het bedrijf voordat hij met pensioen ging. Hij is het bekendste icoon voor welvaart en filantropie ter wereld. Door zijn liefdadigheidsorganisatie doneert hij meer dan $ 26 miljard voor gezondheidszorgdoeleinden.

2. Sheldon Adelson:

Rijkste man ter wereld2

Met een nettowaarde van $ 70,9 miljard is hij ook een van de rijkste mensen ter wereld. Sheldon Adelson is een ambassadeur, eigenlijk het hoofd van Las Vegas Sands Corporation. Zijn redelijk nauwkeurige vermogen is $ 70 miljard. Hij is de eigenaar van de Israëlische krant, genaamd Israel HaYom en van verschillende liefdadigheidsinstellingen, plus liefde om zijn enorme hoeveelheid te gebruiken voor het welzijn en de welvaart van de mens. De Adelson Foundation heeft meer dan $ 140 miljoen aan donaties voorbereid aan Birthright Israel.

3. Warren Buffett:

Rijkste man ter wereld3

Het vermogen van Warren Buffett is $ 63,3 miljard en staat daarom op de lijst van rijkste mensen ter wereld. Warren Buffett is twijfelachtig de meest bekende van ‘s werelds rijkste persoon plus voormalige bewondering voor zijn degelijke economische investeringen en suggestie. Warren Buffett is de voorzitter, CEO en belangrijkste aandeelhouder van Berkshire Hathaway, een activabedrijf van een Amerikaanse multinationale onderneming dat buiten Omaha, Nebraska staat, en heeft bovendien met name beloofd 99% van zijn fortuin te schenken.

4. Jim Walton:

Rijkste man ter wereld4

Hij staat ook op de lijst van rijkste mannen ter wereld met een nettowaarde van $ 65,2 miljard. Jim Walton is de maker van Wal-Mart, een vooraanstaande verkoper van de wereld. Als CEO en voorzitter van Arvest Bank biedt hij zijn diensten aan bij Strategische Planning plus Financiële commissies. Hij heeft een aandeel van bijna 12,6% in Wal-Mart in zijn bezit. Hij is ook de eigenaar van Benton Country Daily Record, een lokale krant van Bentonville.

5. Carlos Slim Helu:

Rijkste man ter wereld5

Als telecommagnaat bezit hij $ 53,5 miljard die helpt om te bestaan ​​​​in de catalogus van rijkste persoon ter wereld. Hij is iemand die de privatisering van Mexico’s nationale telefoonmaatschappij in 1990 in een hinderlaag heeft gelokt. Onlangs kreeg hij autoritaire steun om zijn vastelijnbezit te combineren tot American Movil, de toonaangevende mobiele telefoonmaatschappij van Latijns-Amerika..

6. David Koch:

Rijkste man ter wereld6

Hij heeft $40,1 miljard aan eigendommen en zijn bron van rijkdom is van Koch Industries omdat hij de enige is van de twee Amerikaanse zakenlieden die Koch Industries bezitten, de op één na belangrijkste particuliere onderneming in de Verenigde Staten. Hij is een energieke man die, naast de administratieve vice-president van Koch Industries, betrokken is bij een verscheidenheid aan bedrijven, politieke evenementen en filantropische bezigheden en bovendien een chemisch ingenieur is. Hij wordt ook beschouwd als de rijkste persoon in New York, omdat hij genegenheid voelt voor kunst en vaak doneert aan het Lincoln Center en het American Museum of Natural History.

7. Amancio Ortega:

Rijkste man ter wereld7

Hij is een andere rijkste persoon ter wereld met een nettowaarde van $ 63,8 miljard vanwege de Spaanse zakenman en zijn prestatie in de detailhandel. Hij komt uit een rijkste familieomgeving, dus hij is de rijkste man in Spanje met zijn ex-vrouw, de rijkste dame van de staat in afwachting van haar dood. Hij is de maker van het prominente Spaanse kledingbedrijf, de Inditex-modegroep met het hoofdkantoor in Arteixo, Spanje. Mogelijk is zijn topmerkserie de Zara kleding- en accessoireswinkels.

8. Charles Koch:

Rijkste man ter wereld8

De andere man aan het hoofd van Koch Industries, Charles Koch heeft banden met zijn broer, bedoeld voor de rijkste persoon ter wereld, ter waarde van in totaal $ 40 miljard. Charles is ook de geautoriseerde chief executive officer van Koch Industries en is dol op welwillende organisaties, zoals het Institute for Humane Studies, het Mercatus Center aan de George Mason University en het Cato Institute.

9. Larry Ellison:

Rijkste man ter wereld9

Hij staat ook op de lijst van rijkste mannen ter wereld, aangezien hij een nettowaarde van $ 80,3 miljard heeft. Larry Ellison is het plezier van de tech business in Amerika. Hij is de CEO van Oracle, een bekend Amerikaans bedrijf. Dit bedrijf onderscheidt zich van Californië en richt zich op computerhardwaresystemen. Ellison heeft ook grote aandelen in de bedrijven zoals Salesforce, Quark Biotechnology, Astex Pharmaceuticals en NetSuite enz..

10. Stefan Persson:

Rijkste man ter wereld10

Stefen Persson komt op de lijst van de rijkste mannen ter wereld met een nettowaarde van $ 90 miljard. Persson is een bekende Zweedse ondernemer en werd geboren in 1947. Stefan is een zegevierende en verfijnde investeerder van H&M, een zeer belangrijk modebedrijf. Stefen bezit ongeveer $ 90 miljard.

11. Mukesh Ambani:

Rijkste man ter wereld11

Mukesh Ambani komt uit India met een waarde van $ 29 miljard, ook in de lijst van de rijkste mannen ter wereld. Zijn bron van rijkdom is de petrochemie, gas en olie. Wereldwijd doel: zijn Reliance-industrie, voorheen het kostbaarste bedrijf van India, biedt slechts $ 2 miljard voor 65% van de onderneming in het bezorgde Canadese oliezandbedrijf Value Creations. Wijlen Dhirubhai Ambani, zijn vader richtte Reliance op en bracht het samen tot een enorm bedrijf.

12. Eike Batista:

Rijkste man ter wereld12

Hij komt uit Brazilië en door mijnbouw, olie als bron van rijkdom verdient hij $ 27 miljard en blijkt hij de rijkste man ter wereld te zijn, naast dat hij misschien in de buurt is. De belangrijkste winst van dit jaar was $ 19,5 miljard op zijn privébalans. Kind van de gerespecteerde voormalige mijnbouwminister van Brazilië die de stoel neemt boven mijnbouwgigant Companhia Vale do Rio Doce krijgt zijn start in een gouddeal naast mijnbouw.

13. Ingvar Kamprad:

Rijkste man ter wereld13

Ingvar is de organisator van IKEA. Met een waarde van $ 49,1 miljard staat hij ook op de lijst van rijkste personen ter wereld. Nu is hij 87 jaar oud, staatsburger van Zweden en tevens de rijkste man van Zweden. Ingvar staat voor het eerst facet in de lijst van de top 25 rijkste mannen ter wereld. Hij vertrok als voorzitter van ‘s werelds grootste meubelverkoper, IKEA, voor de duur van de voorgaande maand, om zijn plaats onmiddellijk af te staan ​​aan zijn jongste kind. Hij wordt geschat als de beste winnaar omdat zijn vereniging meer inkomsten verdiende en ook andere in nettowinsten van de ene kant naar de andere, het gevarieerde vertrouwen plus stichtingen.

14. Lakshmi Mittal:

Rijkste man ter wereld14

Hij is de rijkste bezetter van Londen en houdt toezicht op Arcelor Mittal, ‘s werelds toonaangevende staalfabrikant heeft een nettowaarde van $ 28,7 miljard en hij komt eigenlijk uit India. Het netto-inkomen daalde met 75% in 2009. Hij nam een ​​loonsverlaging van 12%, maar een verbeterde visie drukte de stijging van 1/3e in het afgelopen jaar. Hij wil zich ontwikkelen in zijn geboorteland India, evenals de wens om samen met Orissa staalfabrieken in Jharkhand op te zetten, maar heeft de goedkeuring van de overheid niet erkend.

15. Bennett S. LeBow:

Rijkste man ter wereld15

In 2010 schonk hij $ 49 miljoen aan Drexel University en dat maakt hem in de lijst van rijkste mannen ter wereld, hoewel zijn vermogen niet bekend is. Bennett S. LeBow is de CEO en voorzitter van Borders en van de Vector Group, een vermogensonderneming voor sigarettenproducenten. Hij voltooit zijn afstuderen aan Drexel en de business school van de universiteit aanvaardt zijn voornaam.

16. Lawrence Ellison:

Rijkste man ter wereld16

Met een nettowaarde van $ 28 miljard staat hij ook in de catalogus van rijkste mannen ter wereld. Oracle, het geluk van de Amerikaanse Oracle-oprichter blijft vliegen; Aandelen 70% gestegen in de afgelopen 12 maanden. Databasemonster heeft in de afgelopen vijf jaar 57 bedrijven gekocht. Overname van $ 7,4 miljard van Sun Microsystems afgerond, BEA Systems voor $ 8,5 miljard. Hij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Chicago, maar heeft zijn afstuderen niet afgerond. Hij startte Oracle in 1977 en publiceert een datum voorafgaand aan Microsoft in 1986.

17. Bernard Arnault:

Rijkste man ter wereld17

Hij behoort tot Frankrijk met een nettowaarde van $ 27,5 miljard en andere rijkste mannen ter wereld. Zijn bron van inkomsten is luxegoederen, Frankrijk. Bling is omgekeerd en dient als modesymbool en neemt de leiding over de rijkste Europeaan als aandeel in zijn luxegoederenoutfit LVMH betekent de maker van Louis Vuitton, Moët & Chandon die stroom 57%. De LVMH neemt toe als duur winstgevend onroerend goed in Shanghai, L’Avenue Shanghai, door middel van Macau-miljardair Stanley Ho.

18. T. Denny Sanford:

Rijkste man ter wereld18

T. Denny Sanford staat in de top 25 van rijkste mannen ter wereld omdat hij 162,5 miljoen dollar doneert aan het Sanford-Burnham Medical Research Institute, de Sanford Health Foundation en het Florida Hospital for Children. Volgens bronnen is zijn nettowaarde ongeveer $ 600 miljoen (via The Daily). Hij is de vermaarde humanitaire hulpverlener en voorzitter van United National Corporation, dat niets anders is dan bankhandel in South Dakota. Het huidige geschenk van Sanford aan zijn liefdadigheidsinstelling is het opzetten van een nationaal instituut voor onderzoek naast genezing van borstkanker.

19. Lee en Jane Seidman:

Lee en Jane Seidman

Zijn nettowaarde is niet bekend, maar hij draagt ​​$ 42 miljoen bij aan universitaire ziekenhuizen in Cleveland. Lee en Jane Seidman is de initiatiefnemer van de pensioengerechtigde leeftijd en tevens president van de Motorcars Group, een in Cleveland gevestigd bedrijf van autodealers. Hij belooft vóór het einde van het jaar 90% van zijn welvaart te schenken.

20. Mark Zuckerberg:

Rijkste man ter wereld20

Mark Zuckerberg krijgt 100 miljoen dollar aan Startup. Hij is een Amerikaanse technologie-industrieel met een nettowaarde van $ 33,3 miljard dollar. Het salaris van Mark Zuckerberg is $ 1 per jaar. Zoals je weet, is Zuckerberg de grondlegger van Facebook die een enorme bijdrage heeft geleverd aan zijn persoonlijke organisatie die het leerplan ondersteunt dat gunstig is voor het schoolplan in Newark, N.J. En het totaal zal meer dan 5 jaar worden beloond.

21. Thomas & Raymond Kwok & familie:

Rijkste man ter wereld21

Hun nettowaarde is $ 20 miljard en dat maakt dat ze in de lijst van de 25 rijkste mannen ter wereld staan. Afgezien van alle familiale roddels, zijn de Kwok-broers de 3e rijkste burgers in de sectie Groot-China. Later dan de oudste broer werd ontvoerd in 1997 en dus ook vrij, hij verpestte zijn aftreden vanaf het moment dat Thomas en Raymond de leiding hadden over de onroerendgoedzaak..

22. Vladimir Lisin:

Rijkste man ter wereld22

Hij is een andere man die in de top 25 van rijkste mannen ter wereld staat. Hij bezit een nettowaarde van $ 24 miljard. Hij bleef zijn leven voortzetten in de kolenmijnen, op dit moment is hij de rijkste persoon in Rusland en leidt hij de Novolipetsk Steel, een enorm industrieel conglomeraat.

23. Karl Albrecht:

Rijkste man ter wereld23

Hij komt uit Duitsland met een nettowaarde van $ 23,5 miljard dollar. Hij is de verhuurder of eigenaar van discountsupermarktgigant Aldi Sud, een van de grootste kruideniers in Duitsland en Europa. Heb 1.000 voorraden in de VS, dwars door 29 staten. De verwachte omzet ligt rond de $37 miljard. Hij heeft een strategie om dit jaar een winkel in New York City te starten.

24. Prins Alwaleed Bin Talal Alsaud:

Rijkste man ter wereld24

Hij heeft een nettowaarde van $ 19,6 miljard en staat dus op deze lijst. Vanwege de grootste personage-spaarder in Citigroup, is Alwaleed nooit single geweest om terug te nemen. Nu de politieke opstanden dwars door de Arabische wereld ertoe hebben geleid dat veel leiders en publieke figuren zich hebben teruggetrokken, drijft Alwaleed zijn reserves aan en telt ‘s werelds snelst tot hoogste constructie.

25. Li Ka-shing:

Rijkste man ter wereld25

Hij dekt de netto waarde in de buurt van ongeveer $ 26 miljard dollar. Hij is een mislukkeling op de middelbare school uit Hong Kong en is tegenwoordig de grootste gezondheids- en schoonheidshandelaar ter wereld. Hetzelfde ook, vele anderen in deze directory heeft hij beloofd een opmerkelijk deel van zijn bezittingen aan liefdadigheid te overhandigen.