Six pack spieren! De 6-pack-trend is al heel lang aanwezig in de modewereld en heeft de tand des tijds nog steeds doorstaan. We hebben onze favoriete beroemdheden vaak moeiteloos zien pronken met de sixpack-abs, en wij fans volgen deze hete looks dag en nacht. En raad eens – we kunnen er nog steeds niet overheen! Deze hete mannelijke looks zijn inderdaad het gesprek van de modestad van het afgelopen decennium en vandaag, en vandaag zien we niet alleen onze mannelijke acteurs, maar ook andere sport- en zakelijke beroemdheden pronken en proberen voor buikspieren.

Indiase Beroemdheden Mannelijk Six Pack Body

Net als jij houden ook wij van de 6 pack abs trend. Dus hebben we besloten waarom we onze ogen niet behandelen met deze hete en zinderende looks?

Top 40 Indiase beroemdheden met 6-pack lichaamsfoto’s 2021:

We hebben onze favorieten verzameld, en all-time trending 6 pack abs body looks die je niet mag missen! Hoewel we ons allemaal bewust zijn van de beroemde sixpack-abs-trend en persoonlijkheden om ons heen, raakt deze look nooit uit de mode of trend. Hier is waarom!

Onze favoriete sixpack-abs in Bollywood:

Welnu, de sixpack of 6 pack body-abs lijkt het ultieme doel of de bestemming voor elke acteur die er is. Elke mannelijke beroemdheid heeft de neiging om deze trend te omarmen en ziet eruit van de eeuwenoude favorieten tot de nieuwe sterren. Als gevolg hiervan hebben de meeste van onze acteurs deze buikspieren bij zich.

Ze zien er zonder enige twijfel ook superheet en sissend uit. De shirtloze trend is ongetwijfeld zo beroemd geworden, nu begrijp je ook waarom! Hier zijn een paar van de beroemdste sixpack-mannenberoemdheden in Bollywood met buikspieren. De hete looks zijn inderdaad zoals altijd een lust voor het oog van de fan!

Deze Bollywood-acteurs hebben de sixpack-trend behoorlijk onder de knie.

1. Shah Rukh Khan Sixpack-abs-

Shah Rukh Khan Sixpack Abs

2. Hrithik Roshan Sixpack-abs-

Hrithik Roshan sixpack buikspieren

3. Salman Khan Sixpack-abs-

Salman Khan Sixpack-abs

4. Ranveer Singh Sixpack-abs-

Ranveer Singh sixpack abs

5. Shahid Kapoor Sixpack-abs-

Shahid Kapoor sixpack buikspieren

6. Ayushmann Khurana Sixpack-abs-

Ayushmann Khurana sixpack abs

7. Tiger Shroff Sixpack-abs-

Tiger Shroff sixpack-abs

Tollywood Six Pack Body en Abs Special:

Wat dacht je van de populaire Tollywood-trend van tegenwoordig? We zien zelfs de Telugu-filmindustrie tegenwoordig pronken met de rijke buikspieren en het lichaam. De mannelijke sixpack-abs van onze Tollywood-acteurs en mannelijke beroemdheden zijn inderdaad hot en populair. Hoewel de lijst met sixpack-beroemdheden nooit eindigt, hebben we ook nieuwe items in de lijst.

Dit zijn onze favoriete looks van acteurs uit de Telugu-filmindustrie. Het beste van het uiterlijk en het strakke lichaam wordt door iedereen gepronkt en het lijkt erop dat de internationale trend Tollywood heeft bereikt. Wat vind je van deze Telugu-held sixpack-stijl??

1. Sudheer Babu Sixpack-

Sudheer Babu Sixpack

2. Ram Charan Sixpack-

Ram Charan Sixpack

3. Jr NTR-sixpack-

Jr Ntr Sixpack

4. Sundeep Kishan Sixpack-

Sundeep Kishan Sixpack

5. Kartikeya Sixpack-

Kartikeya Sixpack

6. Naga Shaurya Sixpack-

Naga Shaurya Sixpack

Sixpack Kollywood-acteurs:

Wees nu niet geschokt. Net als de Indiase acteurs en Tollywood-acteurs, hebben we zelfs de populaire Kollywood-acteurs met hete sixpack-looks. De meeste commerciële filmacteurs lijken de trend te omarmen en dragen ze ook helemaal goed. Van de ervaren acteurs zoals Suriya en Ajith tot de nieuwe inzendingen en jongere, de sixpack-looks van de Tamil-held en acteur zijn hot en perfect.

Hier zijn enkele van de populaire favoriete looks van Tamil-acteurs 6-pack.

1. Suriya 6-pack-

Suriya 6-pack

2. Soori Muthuchamy 6-pack-

Soori Muthuchamy 6-pack

3. Vikram 6-pack-Vikram 6-pack

4. Vishnu Vishal 6-pack-

Vishnu Vishal 6-pack

5. Dhanush 6-pack-

Dhanush 6-pack

6. Arun Vijay 6-pack-

Arun Vijay 6-pack

Sandal Wood Six Pack Abs-looks en body:

Nu hebben we de regionale filmindustrie in Kannada. De Sandalwood- of Kannadiga-films, zoals ze noemen, hebben ook de nieuwste en beste sixpack-abs-looks en -stijlen van de acteurs. We hebben zelfs de top trending en beroemde Arjun Sarja in de 6 pack league. Kun je het geloven! Naast hem zijn er ook enkele jongere acteurs in dit rijk gekomen.

We kunnen niet wachten om je hun nieuwste hete en zinderende modieuze looks te laten zien. Je zult enthousiast zijn!

1.Arjun Sarja-

Arjun Sarja 6-pack

2. Puneeth Rajkumar-

Puneeth Rajkumar 6-pack Abs

3. Duniya Vijay-

Duniya Vijay 6-pack abs

4. Chetan Chandra-

Chetan Chandra 6-pack buikspieren

Mollywood-acteurs in Six Pack Abs:

De films uit de staat Kerala worden vaak gewaardeerd als een van de meest verstandige en betekenisvolle films met een mix van kunst en maatschappelijke belangen. Maar je zult de commerciële elementstijlen er ook niet in geloven! We hebben ook de Mollywood-acteurs in een sixpack-lichaam. Deze helden dragen perfect de toon en het lichaam, en we zijn net als jij enthousiast.

Van de trending Dulquer Salman en Prithviraj tot Mass-helden en nieuwkomers, we hebben een andere reeks looks van hen. Bekijk ze ook!

1. Prithviraj Sixpack-lichaam-

Prithviraj Sixpack-body

2. Riyaz Khan Sixpack-lichaam-

Riyaz Khan Abs

3. Unni Mukundan Sixpack-lichaam-

Unni Mukundan Sixpack-body

4. Rajeev Pillai Sixpack-lichaam-

Rajeev Pillai Sixpack-body

Sportberoemdheden en persoonlijkheden in Six Pack Abs:

Als je denkt dat de sixpack-stijlen en mode-look beperkt zijn tot acteurs en beroemdheden uit de filmindustrie, heb je het mis! Weet je dat zelfs de sportpersoonlijkheden in India deze trend beginnen uit te proberen? En ook zij nagelen ze helemaal in de juiste toon.

Van de kapitein Virat Kohli tot de andere populaire mannen Hardik en Rahul, ook al onze beroemdheden in dit veld hebben 6-pack body uitgeprobeerd. Je kunt de foto’s zelf zien en beslissen wie het goed heeft gedaan.

1. Jasprit Bumrah-

Jasprit Bumrah 6 Pack

2. Hardik-

Hardik Pandya Met 6 Pack

3. Virat Kohli-

Virat Kohli 6-pack

4. Deepak Chahar-

Deepak Chahar 6-pack

5. Navdeep Saini-

Navdeep Saini 6-pack

Televisieberoemdheden in Six Pack:

Ook de helden en acteurs op het witte doek beginnen de sixpack-trend te volgen. Natuurlijk is de modewereld overal hetzelfde; een trend bereikt alle plaatsen, ongeacht het veld, en we hebben de kleine schermberoemdheden en mannelijke acteurs die het perfect hot maken.

De populaire televisiefavorieten Gautham Rode en Jay Bhanushali, evenals de nieuwkomers en beginnende artiesten, ze deden allemaal mee aan de trend.

1. Eijaz khan-

Eijaz Khan heet sixpack

2. Gautham Rode-

Gautham Rode Hot Six Pack

3. Karan Wahi-

Karan Wahi Hot Six Pack

4. Mohit Raina-

Mohit Raina Hot Six Pack

5. Mrunal Jain-

Mrunal Jain Hot Six Pack

6. Terrence Lewis-

Terrence Lewis Hot Six Pack

7. Ruslan Mumtaz-

Ruslan Mumtaz Hot Six Pack

De six-pack buikspieren en beroemdheden look! Het 6-pack lichaam is niet beperkt tot acteurs of beroemdheden in slechts één veld, maar is nu als vuur verspreid over alle regio’s en rijken. Natuurlijk waarom niet! Het sixpack-lichaam is inderdaad voor velen een ultieme droom en bestemming geworden om te bereiken. We hopen dat je genoten hebt van het ontdekken en bekijken van de nieuwste trends op het gebied van buikspieren van onze favoriete beroemdheden en acteurs. Wiens buikspieren zijn je favoriet? Vertel ons uw gedachten; we horen graag van je!