Jyothika Sadanah е южна актриса, която е снимала предимно тамилски филми. Освен Тамил, тя участва и в няколко филма за малаялам, телегу, каннада и хинди. Тя беше спечелила две кинофестивали и три държавни филмови награди в Тамилнаду. Тя беше сгодена със съ-звездата Сурия в продължение на много години, след което сключиха брак. След това Джутика престана да прави филми и се грижи за семейството си. Лицето на Jyothika има черти като подходяща дама от Южна Индия и има светъл тон на кожата.

Снимки на Jyothika без грим:

1. Jyothika Кликна в събитие:

Фотографът улавя актрисата, която придава сериозен поглед с тези черни изразителни очи. Тя носи златно оцветено „Kurti“, което е оформено така, че първоначално да остане смачкано. Дебелата й коса се държи отворена и е разделена от средата.

Jyothika без грим

2. Позиране с мека играчка:

Снимката по -долу е случайна снимка на Jyothika. Тя носи стилен черен топ, който е синтетичен и прозрачен на ръцете. Косата й е добре сресана и вързана отзад като пони. Тя държи сладка мека играчка с ръце и се усмихва на камерата.

Jyothika без грим 2

3. В красив „Курти“:

Актрисата се усмихва сладко пред камерата. Можем да видим, че тя носи бял „Курти“, върху който има отпечатъци в морско зелено и лилаво. Косата й е черна от корените до средата и след това е подчертана с ивици до върха. Той се държи отворен и е разделен от средата. Тя носи на раменете си виолетова торба.

Jyothika без грим 3

4. Все още заснет от филм:

Тази снимка изглежда е все още заснет кадър от филм, където Джутика говори по телефона. Актрисата изглежда много детска заради прическата си. Косата й е разделена от средата и разделена на две плитки. Тя е с бял връх без ръкави и тънки правоъгълни очила в черна рамка.

Jyothika без грим 4

5. В южноиндийския външен вид с красиви бижута:

Тази снимка е щракната на събитие, актрисата е без грим, но красивата й златна огърлица с диаманти и подходящи обеци я правят да изглежда много красива. Тя носи червено „Kanchipuram saree“, което е оградено със злато и светлият й тон на кожата се отразява в картината, показваща нейната естествена красота.

Jyothika без грим 5

6. Още един кадър от филм:

Тази картина е поредната снимка от филм, в който актрисата наднича до стената. Тя се вижда в лилав „салвар“, върху който има бели шевове. Косата й е разделена от средата. Тя изразява любопитство и изглежда наистина сладка.

Jyothika без грим 6

7. На събитията:

Тази снимка е поредното щракване от друго събитие. Актрисата се вижда без грим. Тя носи бял „Курти“ с ивици в кремавия нюанс и косата й се държи отворена и разделена от средата. Тя се усмихва мило на присъстващите там хора.

Jyothika без грим 7

8. Плаче от радост:

Тази снимка изглежда е щракната в ситуация, в която актрисата плаче от радост, а бузите и носът й изглеждат червени. Тя носи бял „салвар“ със светлозелена рамка. Нейната „дупата“ е напълно зелена; тя го поставя върху своя „салвар“.

Jyothika без грим 8

9. С нейния съпруг Сурия:

Jyothika е със съпруга си Suriya на тази снимка по -долу, те са щракнати в събитие и актрисата носи красиво розово „сари“ със сребърен дизайн на границата, а също и сребърни точки присъстват равномерно по целия „saree“. Косата й е подстригана и се държи отворена. На врата си има малка сребърна висулка.

Jyothika без грим 9

10. Джутика със съпруг и син:

Тази снимка улавя щастливото семейство на Jyothika със съпруга и сина си. Това се натиска на закрито и тя е облечена в тъмно синьо яке и косата й е вързана като пони.

Jyothika без грим 10