Повечето индианци вярват, че бенгалците имат красиви очи; те се позовават на Каджол, когато правят такова изявление. Kajol, по -голямата дъщеря на Tanuja и режисьор Shomu Mukherjee дебютира с филм „Bekhudi“ в Боливуд, докато учи. Първият й успешен филм е „Baazigar“, последван от различни семейни филми, които оценяват критиците. Тя притежава рекорд за спечелване на 6 „Filmfares за най -добра актриса“, а също така бе отличена с „Padma Shri“ през 2011 г..

Каджол без грим:

Аватарът на Бонг:

Каджол Девган без грим 1

Забелязана на събитие, актрисата изглеждаше изцяло Бонг в кремав цвят „сари“ със златна рамка и щампи върху нея. Тя носи огърлица, която е толкова дълга, че стига близо до стомаха й. Тя има голямо червено „бинди“ на челото и косата й е оформена като кок на гърба.

Все още заснет от филм:

Каджол Девган без грим 2

Моментален кадър от филма й „Името ми е Хан“ улавя широк смях на снимката, която виждаме по -долу. Тя е облечена в черна рокля, покрита с по -светло засенчено черно яке и има гърло около врата. Косата й е спретнато вързана отзад като пони.

Прочетете също: Каришма Капур без грим

Кликнете върху събитие:

Каджол Девган без грим 3

Страничното лице на Каджол кликна върху събитие, в което тя гледа някого и се усмихва. Носи черно -бял топ на ръкави без ръкави. Тя носи чифт сребърни обеци с вериги и е сложила правоъгълните си оранжеви очила на главата си.

Вечна усмивка:

Kajol Devgan без грим 4

Притежавайки очарователна усмивка, която побеждава всякакъв вид грим, актрисата беше щракната на събитие извън екрана. Тя е облечена в черно и има оранжев шумозаглушител около врата си. Косата й е отворена и изглежда неравномерно начесана.

Прочетете също: Без грим Шилпа Шети

Каджол със сина си Юг:

Каджол Девган без грим 5

Младата майка е забелязана да носи сина си Юг на открито. Тя е в ежедневните си дрехи, облечена в червен топ без ръкави и чифт сини дънки. Правоъгълните очила с тънки рамки, покриващи очите и косата й, завързани като кок на гърба.

На събитията:

Kajol Devgan без грим 6

Виждаме актрисата в стилна тъмносиня и кафява риза с бели квадратни щампи върху нея заедно с чифт сини денимчета за дъното. Ноктите й са боядисани в златисто и тя носи златен часовник на китката си. Дълга златна верижка през врата и чифт кафяви слънчеви очила я карат да изглежда модерно.

В нейните ежедневни неща:

Kajol Devgan без грим 7

На снимката по -долу актрисата е щракната в нейните ежедневни неща. Тя е облечена в сива тениска, покриваща напълно ръцете й, и чифт дънки. Тя носи бяла чанта на лявото си рамо и гледа към камерата през оранжевите си правоъгълни очила.

Прочетете също: Sridevi Без грим Снимки

На молитвената среща на Яш Чопра:

Kajol Devgan без грим 8

Картината е щракнала на молитвената среща на Яш Чопра, където тя е в бял „салварски костюм“ и е облечена в бяло колие от мъниста. Тя има чифт кестеняви слънчеви очила, които са в рамка в златисто и държи калъфа на слънчевите очила на лявата си ръка заедно с мобилния си телефон.

На открито в Мумбай:

Kajol Devgan без грим 9

Каджол беше със съпруга си, Аджай Девган на открито в Мумбай, когато не очакваше внезапни светкавици, които създадоха картина, където тя накара клепачите на очите си да паднат за момент, за да избегне светлините на камерата. Щракнаха я с бял топ, покриващ врата и черно -бяла райета около това. Тя носи същите очила, които се виждат на снимките по -горе, а носи жълта чанта.

На летище:

Каджол Девган без грим 10

Картина щракна, докато Каджол говореше по телефона на летището в Джайпур. Носеше широка синтетична риза в цвят пясък, прибрана в чини сини дънки. Тя има лента за коса, покриваща косата й, и чифт черни слънчеви очила. Лявата й ръка беше заета с червена торба.