Карисма Капур, по -голямата дъщеря на Рандир Капур и Бабита Капур, започва кариерата си, когато е на 17 години през 1991 г. Тя е направила много успешни филми и е спечелила наградата Filmfare като най -добра актриса за филма си „Раджа хиндустани“ . Тя привлече публиката с невинния си поглед. Тя е много справедлива и естествено има сини очи.

Каришма Капур без грим:

На открито в Мумбай:

Каришма Капур без грим

Снимката е щракната в състезанието, Мумбай. Актрисата се вижда в чиста бяла риза заедно с чифт сини дънки и с колан, носен върху нея, в черно. Тя има чифт черни слънчеви очила, покриващи очите й, а косата й се държи отворена и четка назад.

Кликна точно когато тя излезе от колата си:

Каришма Капур без грим 2

Снимката се щраква точно когато излиза от колата си. Тя е в трезвен „курти“, който е в бяло и върху него има отпечатъци от цветя в синьо, виолетово и черно. Тя носи виолетова торба на лявото си рамо, косата й е отворена и е разделена от средата.

Прочетете също: Снимки на Карина Капур без грим

Друго щракване на открито:

Каришма Капур без грим 3

Тази снимка заснема актрисата, носеща бял „курти“, който е проектиран в розово, зашит навсякъде. Тя носи черна чанта и носи черни слънчеви очила с котешки очи. Косата й е добре начесана и вързана отзад.

Кадър от нейния филм:

Каришма Капур без грим 4

Кадър от завръщащия й се филм „Опасен Ишим“. Актрисата наднича от вратата и е видяна в бял „салварски костюм“, ограден с виолетово на нейната „дупата“. Косата й е оформена и пада на вълни, докато се държи отворена.

Натиснато на открито със съпруга:

Каришма Капур без грим 5

Снимката по -долу е стара. Той улавя Каризма със съпруга си, докато те се щракват на открито. Актрисата й носи черен топ, към който е прикрепено черно яке. В долната част тя носи чифт сини дънки и косата й, подчертана със златни ивици, пада от раменете й отпред.

Прочетете също: Снимки Preity Zinta без грим

Каризма с дъщеря Самайра:

Каришма Капур без грим 6

Тази снимка се кликва, когато актрисата е с дъщеря си Самайра. Щастливата майка се усмихва пред камерата на присъствието на дъщеря си. Тя е облечена в тъмно сив топ, заедно с черна панталонка около врата си. Косата й е разделена от средата и вързана отзад.

Каризма с деца:

Каришма Капур без грим 7

Забелязана с деца на събитие, на което камерите просто не ги пестят, актрисата е видяна в ежедневието си с черен топ и чифт сини дънки. Носеше черно портмоне и също носи слънчеви очила с черни котешки очи.

Прочетете също: Rekha без грим

Кликнете върху събитие:

Каришма Капур без грим 8

Актрисата се усмихва на камерата и кара феновете си да се влюбят в нейните красиви очи. Вижда се на събитие, облечено в черен топ и носещо черна чанта. Косата й е подстригана от двете страни и се държи отворена, докато пада по раменете.

Първата й снимка в Twitter:

Каришма Капур без грим 9

Снимката по -долу е първата снимка в Twitter, която тя е публикувала в Twitter. Актрисата й лежи на тревата, докато кликва върху „селфи“. Вижда се с черен връх и огромен чифт стилни слънчеви очила. Лявата й китка е покрита със сребърен часовник и огромна гривна; виждаме и нейната лента за коса, поставена около нея.

Стилен в ежедневието:

Каришма Капур без грим 10

Актрисата се вижда в небесно синьо яке, което завършва с бяла рамка, а долните й части са в подобни небесносини панталони, което прави цветовия контраст да изглежда перфектен. Тя носи черните си правоъгълни слънчеви очила и носи много стилна черна чанта. Косата й е подстригана отзад, кичурите й падат отпред.