Сонам ​​Капур, индийската филмова актриса, родена от известния актьор Анил Капур, дебютира в Боливуд във филма на Санджай Лила Бансали „Saawariya“ срещу актьора Ранбир Капур. Нейният филм не е успешен в боксофиса, но тя е получила цялата си слава поради своята личност и красота. Тя е известна в световен мащаб с изящество и елегантност.

Красиви снимки на Сонам ​​Капур без грим:

По -долу споменахме най -добрите и зашеметяващи образи на Сонам ​​Капур без грим, които никога не са виждани досега.

1. Просто и сложно:

sonam kapoor без грим

Сонам ​​Капур изглежда много очарователен дори без грим, което се доказва от снимката по -горе. Тя е облечена в черна „курти“, която е проектирана да се намачка отпред, което я прави малко разгладена. Тя е изправена коса и я е подстригала отзад, кичурите падат отпред. Нейните очила с котешки очи я карат да изглежда сладка.

2. Щракнете, докато пътувате в кола:

Тази снимка без грим е заснета, докато актрисата е пътувала в колата, тя е с черна рокля и носи кръгли сребърни обеци. Тя е държала косата си отворена и тя пада надолу вляво от рамото й.

3. Модно в черно:

Когато разчитаме на стилни и съобразени с модата хора в Боливуд, Сонам ​​Капур излиза на първия списък. Тя носи дълъг черен плот заедно с чифт клинове, отпечатани в различни нюанси на сивото. А на дясната си ръка има тънки сребърни гривни и подобни обеци. Тя носи черна чанта и нейния I-Phone на лявата ръка. Тук можете да видите Sonam Kapoor без грим, който също е много красив.

4. Все още заснет от нейния филм „Raanjhanaa“:

Този кадър все още е от нейния филм Raanjhanaa, който също няма грим, който е най -голямата любовна история на Боливуд през 2013 г. Тя има част от ролята си на ученичка, където е облечена в училищна униформа в червено и бяло заедно с две плочи на косата й, поставени от двете страни, които в края са завързани с червена панделка. И тя е една от най -добрите актриси, които се вписват във всяка роля. Тя може да изглежда като 16 -годишна дори когато е на 28. Това е един от най -добрите и изображения на Сонам ​​Капур без грим.

5. Сонам ​​с домашни любимци:

Актрисата изглежда прекрасна с усмивката, докато държи два ръката в ръката си. Тя носи бяла рокля, изработена от памук, проектирана в мрежеста форма, и носи очила с котешки очи. Тук на тази снимка по -горе, Sonam Kapoor показва оригиналното си лице без грим.

6. Sonam In Black Salwar:

Това е стара снимка на Сонам ​​Капур без грим, на която е облечена в черен салвар и виси дълги златни обеци, на които има зелени и кестеняви шипове. Тя е запазила и изправя косата и е отворена и изглежда проста.

7. Сонам ​​Капур в рали:

Смелата актриса беше слязла по улиците на Мумбай и излезе на митинг в знак на протест сред престъпниците, които се опитаха да тормозят журналист, докато тя беше на снимките; това събитие се проведе наскоро, след като момиче беше изнасилено в Мумбай. Актрисата беше излязла с хората и сред хората, носещи ежедневни като обикновен човек. Лилав връх заедно с вдигане на рамене, чифт черни дънки, чиния в косата и тя носеше портмоне с прашка. Тя вярва каква е това, което е, затова не носи грим по лицето.

8. Черно -бяла рокля с полка на точки:

Актрисата изглежда е влюбена в черно -бялата дресинг. Тя е облечена в черна рокля с бели полка точки с колан в средата. Тя носи черна лента на раменете си и има модерен чифт ретро слънчеви очила на главата си. Колко естествена е дори без грим. Сонам ​​Капур почти не нанася грим, когато излиза навън.

9. Сладка без грим Снимка на Сонам ​​Капур:

Актрисата дава сладко изражение на камерата. Тя носи сив връх отвътре, който е скрит с бяло наметало, което е носила поради някакъв изстрел или при определено събитие. Тя позира с малко гримирано лице заедно с пистолет, което прави очите й малки и се усмихва.

10. Сонам ​​натисна на открито:

Актрисата изглежда малко уморена и сериозна на снимката по -долу. Тя носи белезникав бял връх и косата й е отворена. Тук лицето без грим на Sonam Kapoor също изглежда по -красиво и очарователно.