Амитабх Хариванш Баччан може да се каже, че е баща в индийската филмова индустрия. Той е известен по целия свят и е известен със своите поразителни изпълнения в някои от най-бюджетните филми, правени някога. Той е известен като Big B и се бори и работи усилено, за да спечели своето място сред могъщите хора на тази планета. Що се отнася до Amitabh bachcahn, гримът наистина няма значение. Той може просто да разтърси сцената и екрана, като носи най -лошите дрехи, които има, или показва най -изостаналото си лице. Тази статия ще ви предостави някои от най -добрите снимки без грим на тази невероятна личност, където той не изисква грим, за да изглежда красив.

1. Простата и скромна личност:

Amitabh Bachchan без грим

Amitabh е прост и обича да живее прост живот. Той е може би един от най -добре изглеждащите мъже на своята възраст и все още е доста здрав. Тази снимка е направена като резиденция на Шрадда Капур, където Амитабх дойде с най -простия индийски костюм, който някога е бил възможен.

2. В комплектите:

Амитаб Баччан без грим2

Тази снимка на Амитабх ясно показва колко красив е този мъж. Вероятно не се нуждае от никаква помощ от гримьорната група, преди да излезе на екран. Той е един от най -красивите мъже някога и това изображение показва, че може да разтърси екраните, без дори да носи нещо на лицето си.

3. Стара снимка:

Amitabh Bachchan без грим3

Тази снимка показва времето, когато Амитаб бавно остаряваше. Той никога не е опитвал нищо, за да скрие признаците си на стареене. По -скоро той искаше да го запази естествен, доколкото е възможно.

4. Зад кулисите:

Амитаб Баччан без грим4

Моментите зад кулисите винаги носят истината за външния вид на знаменитостите и така наречената красота в действителност. Тези снимки показват, че уважаваният в цял свят актьор изглежда еднакво на екрана и извън екрана, което означава, че изобщо не носи грим.

5. Усмивката, която печели сърцето:

Амитаб Баччан без грим5

Amitabh е напълно естествен от всеки ъгъл на лицето му. Това е една от най -добрите снимки, която показва красивата усмивка на лицето му. Този мъж може буквално да носи всичко и да изглежда невероятно в това.

6. Забавление:

Амитаб Баччан без грим6

Картината говори много. Дори супер зает актьор отделя време, за да прекара със семейството си. Той е наистина добър човек и естествената му красота се отразява поради голямата му личност.

7. С Неговата сродна душа:

Амитаб Баччан без грим7

Тази снимка на Амитаб и Джая със сигурност ги прави перфектната двойка. Картината е една от най -добрите Amitabh Bachchan без грим за всички времена.

8. На филмовия фестивал:

Амитаб Баччан без грим8

Амитаб Баччан беше видян да носи лицето си без грим на филмовия фестивал в Кан с любимия на хората Леонардо Дикаприо. Тази снимка без съмнение е една от най -заслужилите снимки на Amitabh Bachchan без грим за всички времена.

9. На събитие:

Amitabh Bachchan без грим9

Големият Амитабх Баччан беше направен на събитие, където беше поканен като специален гост. Изглеждаше толкова красив без следи от грим по лицето. Този мъж няма нужда да крие възрастта си под продуктите за красота.

10. Стара картина:

Амитаб Баччан без грим10

Ако се интересувате от Amitabh Bachchan без снимки на грим, това е суровата реалност. Той има грубо лице и не е чаровен, но показва естествената си красота, знаейки факта, че хората може да не го намират за привлекателен заради външния му вид, а заради работата му.

Дадените по -горе снимки на Абитаб Баччан доказват колко невероятен е този актьор и той изглежда доста невероятно, без да носи никакъв грим. Той вероятно е един от най -добре изглеждащите актьори, които тази индустрия е получила. Мъжете като Amitabh не трябва да зависят от грима.