Роден в Южна Африка през 1989 г., този модел с лешникови очи е константа в новинарските таблоиди, благодарение на моделните си начинания, избрани от най -добрите агенции. Тя се занимава с моделиране на марката за бельо Victoria’s Secret от 2008 г., а през 2009 г. е избрана за водещ ангел. В момента е омъжена за водещия на Maroon 5 Адам Левин и двойката очаква първото си дете през 2016 г. Бехати владее добре нея роден език африкаанс, въпреки че е обучен на английски език.

1. За фотосесия:

behati prinsloo без грим

Виждайки я да позира пред камерите с черната шапка, погледът й не е нищо повече от елегантен. Черният райе с тениска и деколтето само допринасят за очарованието.

2. Изгледът на блондинката:

Behati Prinsloo без грим 2

Тук се вижда Бехати Принслу без грим, която парадира с новооткритата си любов в бретон и блондинка. Тя привлича погледа съвсем добре и дори има самочувствието да се изправи, без да има и нотка на кол в очите, въпреки че бретонът привлича вниманието към тях.

3. Подготовка за рампата:

Behati Prinsloo без грим 3

Погледнете Бехати Принслоо без грим, цялата весела и усмихната на щракането, докато косата й е прикована към ролката. Палтото може да бъде идентифицирано като такова на Victoria’s Secret и тя очевидно е доволна от шоуто и появата си в него.

4. Ден на Starbucks:

Behati Prinsloo без грим 4

С този зелен чай в ръка е безопасно да се каже, че моделът се грижи за диетата си дори когато е на веригата, която е известна с реколтата кафе. Бехати Принслу кликна върху това селфи, знаейки, че тя е нищо друго освен чисто съвършенство. Без тъмни кръгове, без торбички за очи, погледът й е толкова безупречен, колкото бихме искали нашият да бъде.

5. Погледът на Delevingne:

Behati Prinsloo без грим 5

Приличаща повече на друг супермодел Кара Делевин, този Полароид вероятно е щракнат, когато е била около семейството. Нейният външен вид е много елементарен, подобно на някой у дома, а също и облеклото. Косата й изглежда страхотно, въпреки че не е сресана до съвършенство.

6. Дневниците на врата:

Behati Prinsloo без грим 6

Спортен естествен вид без грим, Бехати Принслоо се вижда тук с много шикозно и градско изявление. Косата й е по -скоро към бургундска брюнетка, която е нестандартна от обичайното й предпочитание за блондинка. С розова буза и красива усмивка, тази снимка може веднага да спечели сърцето на всеки.

7. Иронията:

Behati Prinsloo без грим 7

Картината е с толкова надписи, тъй като Бехати се вижда тук на събитие за козметичната марка MAC, без никакъв грим! Носът й има червени петна и обичайната й традиционна полуусмивка дава на всички нас положителна атмосфера.

8. За света:

Behati Prinsloo без грим 8

Друга класика от книгата за външен вид на Бехати Принслу без грим, тя е видяна тук с блондинки на брюнетката си.

9. Зимно време:

Behati Prinsloo без грим 9

С шапката на черепа, която небрежно покрива блондинките си, Бехати Принсло изглежда стилно от всякога. Координацията на цвета на роклята й не е съчетана, но придава на цялостния външен вид допълнителна заслуга.

10. Щастливо време:

Behati Prinsloo без грим 10

Времето гримът й да бъде направен за модното ревю е тук и това вероятно е последният кадър преди това. Без отново червило или подложка, тя издига класа си нагоре, без дори да се опитва.

Не е изненадващо, че Бехати изглежда толкова уверена, както винаги, дори и без грим. Цялостното съвършенство е твърде трудно за нас, дори с тонове грим, нали?