Mohanlal, роден като Mohanlal Viswanathan Nair, е един от най-добрите индийски актьори, който е добре познат по целия свят със своята похвална работа във филми на малаялам. Писателят е високо оценен заради естествената си актьорска игра и гъвкавостта. Моханлал започва своята филмова кариера през 1978 г., като играе ролята на слуга с умствени увреждания във филма „Тираноттам“. Животът на Mohanlal беше труден, който доведе Mohanlal от трудна кариера до челната позиция в филмовата индустрия на малаялам. Историята на успеха му е несравнима и е вдъхновила много по -млади актьорски ентусиасти. Моханлал е и горд носител на наградата Падма Шри за приноса му в индийското кино.

Моханлал винаги е намирал място в сърцето на аудиторията си както с екранната си, така и с външната си личност. Тази статия показва топ 10 изображения на Mohanlal без грим.

10 невиждани моханлала без грим:

Нека да разгледаме моханлала без снимки на грим.

1. Случайният външен вид:

Моханлал без грим 1

Това е една много непринудена, но загадъчна картина на Моханлал без грим. Актьорът се вижда с жълта риза на точки и изглежда безпроблемно готин.

2. Гневен млад мъж Погледнете:

моханлал без грим2

Моханлал привлича сърцето на своите фенове със своите по -големи от живота герои във филмите на малаялам. Той прави точно това с този гневен млад мъж, който го показва без никакви следи от грим.

3. Донът на малаяламската филмова индустрия:

mohanlal без грим3

Моханлал е актьор номер едно в малаяламската филмова индустрия и тази негова снимка без грим ни казва точно защо заслужава мястото. Актьорът изглежда емблематичен, облечен в бял костюм и черни нюанси.

4. Истинският герой:

моханлал без грим4

Тази е истинска и шокираща картина на Моханлал, която е не само без грим, но и актьорът се осмели, като разкри своя плешив образ. Това, което виждате във филмите му, не е перука, но техниката за фиксиране на коса е била използвана и от много други изявени актьори като Джаярам, ​​Притхвирадж, Джаясурия и Кунчако Бобан.

5. Готиният пич:

моханлал без грим5

Моханлал е оценен и заради естествените си актьорски умения и естествения добър външен вид. Актьорът не винаги трябва да носи грим, за да изглежда добре; неговият чар може лесно да се види и извън екрана. Спортна бяла тениска, това е една от класическите моханлалски снимки без грим, която го увенча подходящо за младежката икона.

6. Плешивият поглед:

mohanlal без грим6

Моханлал е единствената малаяламска суперзвезда, която представя различни прически в различните си филми. Вярвахте ли, че тези стилове са направени от истинската му коса? Е, използваната магия е скъпата техника за фиксиране на косата, която външно изглежда по -скоро като истинска коса. В тази картина на Моханлал без грим актьорът за първи път публично разкрива плешивия си вид. С или без перука, ние го обичаме за невероятната му работа и актьорско майсторство!

7. Истинската малаяламска звезда:

моханлал без грим7

Това е усмихната снимка на Моханлал без следи от грим, направена в столицата Делхи, където актьорът е дошъл да популяризира новия си филм „Акаша гопурам“. В този филм актьорът ще бъде видян да споделя екранното пространство с никой друг освен с Джаки Чан. Моханлал е един от най -добрите актьори, получил два пъти национални награди през цялата си филмова кариера. Стискайте палци до тази топяща се от сърце усмивка и леко брадат поглед.

8. Несравнимото дуо:

моханлал без грим8

Това е снимка без грим Mohanlal с известната суперзвезда Mammootty. Вижда се, че актьорите споделят добър смях и няма следа от съперничество на екрана.

9. Истинската малаяламска звезда:

mohanlal-без-грим9

Това е много реална картина на Моханлал без грим, на която актьорът се показва с загадъчната си усмивка. Виждайки го, лесно можете да кажете, че звездата винаги ще бъде звезда.

10. Семейният портрет:

моханлал без грим10

Друг Моханлал без снимки на грим, където актьорът се вижда усмихнат с ГОЛЕМОТО си семейство!

Това бяха най -добрите снимки на Mohanlal без грим, които само добавят към неговия харизматичен стил и личност.