Бивш американски модел и талантлива индийска актриса, Наргис Фахри няма нужда от представяне. Актрисата дебютира в Боливуд през 2011 г. във филма „Rockstar“ срещу супер талантливия Ранбир Капур. Още от първия си филм Наргис Фахри се откроява с отличителната си красота и чар. Нямаше поглед назад към актрисата и тя участва във филми като „Madras Cafe“ и „Main Tera Hero“. Тя също така спечели поддържаща роля в холивудски филм „Шпионин“, пуснат през 2015 г. Боливудската кариера на Наргис Фахри изглежда много обещаваща и актрисата е подписана под някои от престижните банери на индустрията.

Красиви снимки на Наргис Фахри без грим:

В публикацията споделяме някои от редките снимки на Наргис Фахри без грим, които само подчертават нейната естествена красота.

1. Красотата винаги е красота:

Наргис Фахри без грим 1

Тази снимка на Наргис Фахри без грим показва, че актрисата не се нуждае от грим през цялото време, за да изглежда красива. Този нейният шантав поглед, забелязан на публично място, я показва като момиче в съседство, много различно от нейната персона на екрана.

2. Голям шик:

nargis fakri без грим2

Наргис Фахри не е от онези боливудски актриси, които са обсебени от грима. Актьорът е достатъчно смел да сподели снимки на грима си без грим с феновете си. Тази снимка без грим на Наргис Фахри потвърждава, че е красива отвътре.

3. Боливудска бомба:

nargis fakri без makeup3

Наргис Фахри може да остане чувствена и красива дори без комплекта си за грим. Актрисата, която никога не се е обръщала назад след първия си боливудски филм във филма „Rockstar“ на Имтяз Али, е видяна тук, облечена в синя карирана риза и деним, без грим. И все пак тя те кара да се ухажваш.

4. Селфито без грим:

nargis fakri без грим4

Наргис Фахри е нарушила стереотипната конвенция на индийските героини, за да изглеждат добре през цялото време. Актрисата се осмели, като сподели своя снимка точно преди лягане. Да, тя изглежда уморена и има тъмни кръгове под очите, но кой не в края на уморителния ден. Големи аплодисменти за вярата й „Обичай ме такава, каквато съм“.

5. Утринният блус:

nargis fakri без грим5

Тази снимка на Наргис Фахри без грим показва актрисата, която отпива от сутрешното си кафе точно преди снимките. Невинността е нейното лице и искрата в тези прекрасни очи е всичко, от което се нуждае, за да се открои сред другите боливудски самодиви. Тази дива определено не изисква никакъв грим, за да изглежда красива.

6. Зашеметяващият:

nargis fakri без грим6

Тази снимка на Наргис Фахри без грим ще ви накара да преосмислите, че гримът наистина е необходим за една жена да изглежда красива. Тя изглежда великолепно в тази оранжева рокля и е видяна да носи само кутии гланц на устните си.

7. Погледът на момичето от съседната врата:

nargis fakri без грим7

В тази картина Наргис Фахри без грим актрисата се вижда да стои до приятеля си на някакво обществено място. Лицето й изглежда толкова сладко, колкото никога, дори без следа от грим. Косата е перфектно сплетена и определено обичаме този небрежен чар на съседка.

8. С нейния герой:

nargis fakri без грим8

Това е поредната снимка без грим на Наргис Фахри, където актрисата се вижда да прави селфи с колегата си Варун Даван. Знаменитостите са дошли за популяризиране на картината си „Main Tera Hero“ и те напълно привличат феновете със своя чар и загадъчна личност. Това, което най-много обичаме на тази снимка, е нейното толкова перфектно надуване.

9. Мечтателят:

Наргис Фахри без грим 9