Парис Хилтън е популярна с това, че е популярна. Тя всъщност не е телевизионна знаменитост, но е доста популярна сред мъжете и жените и особено в Лас Вегас и Лос Анджелис. Американските бизнес жени Парис Уитни Хилтън, известна като Парис Хилтън, е една от най -жените в света. По някакви причини тя е телевизионна личност, модел, диджей, певица, автор и много други. Накратко, тя беше направила всичко. Тя е и основател на Hilton Hotels и е една от най -красивите жени на планетата, заради страхотното си телосложение. Да не забравя, че и тя е създател на тенденции. Но тъй като гримът е красив или добре изглеждащ в действителност? Да видим.

10 красиви и невиждани снимки на Парис Хилтън без грим:

Ето 10-те най-добри снимки на версията без грим на Парис Хилтън, която показва колко красива всъщност е тази жена.

1. Богинята без грим:

Парис Хилтън без грим

С тази страхотна руса коса и толкова красива, Париж изглежда съвсем добре и доста разпознаваема без грим. Тя е една от най-красивите знаменитости някога и не се страхува да покаже лицето си без грим.

2. Късата руса прическа:

Парис Хилтън без грим2

Тази прическа много добре подхожда на Париж. Изглежда наистина очарователна и хората също я харесват по този начин. Тя не се колебае да покаже голото си лице, което идва с нито едно докосване на козметичен продукт върху тях. Тя може да впечатли хората с естественото си лице доста лесно

3. Пазаруване Peepers:

Парис Хилтън без грим3

Парис беше щракната, докато пазаруваше в местен магазин за хранителни стоки. Тя изглеждаше доста красива, без да носи никакви козметични продукти. Лицето й без грим изглежда толкова страхотно, че може да бъде така през целия ден. Ако искате да видите Парис Хилтън без грим, това може да е една от най -добрите снимки за вас.

4. С минимален грим:

Парис Хилтън без грим4

Париж има красива усмивка, която може да стопи милион сърца наведнъж. Тя знае как да привлича хора към себе си, тоест като показва своята надарена естествена красота.

5. Стар Snap:

Парис Хилтън без грим5

Това е стара снимка на Парис Хилтън, направена през първите й години в кариерата на модел. Тя носи красива риза и доста красиво излъчва естествената си красота. Това вероятно е една от най -добрите Парис Хилтън без снимки на грим за всички времена.

6. На плажа:

Парис Хилтън без грим6

Парис Хилтън беше забелязана да се забавлява много на плажа. Този ден тя изглеждаше много привлекателна. Изглежда, че нямаше проблеми да покаже голото си лице без грим.

7. Извеждане на кучета на разходка:

Парис Хилтън без грим7

Парис Хилтън обича своите кучета, които са най -добрите й приятели в Бевърли Хилс. Тя се отнася с тях като с децата си и се грижи за тях като с естествено красивото си лице.

8. Пешеходен туризъм в Бевърли Хилс:

Парис Хилтън без грим8

Парис беше забелязана с приятелите си, докато отиваше на разходка по Бевърли Хилс. Носеше доста прости дрехи и сякаш не се притесняваше от факта, че се снима без грим.

9. Майка-дъщеря:

Парис Хилтън без грим 9

Тази снимка показва връзката между майка и дъщеря между Парис и майка й Кати. Парис изглеждаше наистина красива тук, въпреки че изобщо не носеше грим.

10. Време за закуска:

Парис Хилтън без грим10

Папараците не те напускат, дори когато обядваш. Тук можем да видим как тя носи нисък профил, докато яде храната си. Тя не носи грим и все още изглежда фантастично. Това е една от най -добрите снимки на Парис Хилтън без грим.

Искате ли да видите снимки на Парис Хилтън без грим? По -горе са някои от най -добрите снимки на тази известна бизнес дама. Снимките по -горе ясно разкриват, че жените като Парис Хилтън едва ли изискват нещо, за да изглеждат привлекателни. Те могат просто да разтърсят естествената красота и да изглеждат доста привлекателни само в това.