Кой не познава Тейлър Суифт? Тази американска певица и автор на песни печели изцяло славата си в много ранна възраст. Не само с песните си, тя е популярна и в индустрията за красота със своя невероятен външен вид и ослепително чувство за мода. Но виждали ли сте някога Тейлър Суифт без снимки на грим? Знаем как знаменитостите се опитват да запазят личния си живот в тайна и е нормално да пропуснат снимките си от реалния живот. Но днес сме събрали няколко шокиращи, но зашеметяващи снимки на тази дива от реалния й живот. Искате ли да ги проверите и вие? Да започваме!

Тейлър Суифт без грим

10 актуализирани невиждани снимки на Popstar Тейлър Суифт без грим:

Въпреки че T Swift се издигна до славата с популярните си песни, тя имаше и страхотните си моменти, когато папараците я заловиха без грим. Ето някои доказателства!

1. Суров и красив:

Тейлър Суифт без грим 1

Тейлър Суифт е доста известна със своите песни. Но забелязвали ли сте някога истинската й красота, съчетана с нейната страст? Ето доказателствата. Видяна е известната картина на Тейлър Суифт без грим. Това е от скорошна и смела фотосесия, направена от знаменитостта. Можем да я видим как хваща китара и се опитва да позира естествено пред камерата. Ние наистина обичаме смелостта й и как тя не се свени да се изправи пред камерата с истинското си лице и черти, нали?!

2. Сънливото селфи:

Тейлър Суифт без грим 2

Ето едно естествено селфи от знаменитостта. Това селфи без грим на Тейлър Суифт беше станало напълно вирусно, когато го публикува в профилите си в социалните медии. На тази снимка я виждаме как позира пред камерата, сочейки пръст към инициалите си, отпечатани върху възглавници. Това е толкова естествена и великолепна картина; много обичаме изражението й. Не само красотата, тя също е кралица на изражението! Ние сме в пълно възхищение!

3. Наслаждаване на природата:

Тейлър Суифт без грим 3

Тейлър Суифт много обича да се похвали с истинското си аз сред природата. Ето доказателствата. В последните й ваканционни времена можем да видим как се радва на провинцията с близките си близки и скъпи. Въпреки това можем да видим минималния грим с очна линия и червило. Въпреки че с естествената си красота без тежък грим, тя изглежда доста красива и зашеметяваща, че не можем да откъснем очи. Не сте ли съгласни?!

4. С приятелка, Селена:

Тейлър Суифт без грим 4

В свободното си време Тейлър Суифт обича да се среща с приятели. Тук е видяна нейната снимка с една от нейните добри приятелки в бранша, Селена Гомес. Изглежда, че са хванали малко свободно време и релаксират заедно. Това е толкова прекрасна картина и на двете знаменитости, която стана много популярна в интернет. Тя направи начина си на живот доста популярен в Instagram и се публикува сама!

5. Режимът на изпълнителя:

Тейлър Суифт без грим 5

Сега идва реалната картина. Тя рисува свой собствен уютен дом, за да го направи персонализиран според нейния вкус. Често си мислим, че известни личности изливат пари, за да направят домовете си луксозно, но представяхме ли си такава красота, която да се фокусира толкова много сама? Ето едно такова рядко доказателство. Не само нейният талант и красота; тази картина ни кара да се влюбим в самата й личност. Съгласни ли сте с нас?

6. По време на запис:

Тейлър Суифт без грим 6

Тази снимка е от скорошен запис на Тейлър Суифт. Самата тя е публикувала селфито в социалните медии, докато работата е в ход. Нейният естествен външен вид ни съчетава. На тази снимка можем да видим минимален четкащ ефект със смели очи. Тя обаче изобразява истинското й лице. Това е сред любимите ни снимки без грим на Тейлър Суифт.

7. В режим на пеене:

Тейлър Суифт без грим 7

Ето една такава рядка снимка на Тейлър Суифт в естествена поза по време на нейния работен режим. Той е сред любимите ни снимки на Тейлър Суифт без грим и с права коса. Можем обаче да видим любимата й черна очна линия на изображението и тя е такава красавица! Тя не се нуждае от грим предвид естествения й справедлив вид и не можем да откъснем очи. Виждана тук е известната спортна семпла тениска и дънки, но изглежда хипнотизиращо.

8. Домашен режим:

Тейлър Суифт без грим 8

Ето снимка на Тейлър Суифт със и без грим. Защо наричаме тази картина със и без грим? Ето защо – въпреки че е без лице, без „истински“ грим, можем да видим щипка ярки устни и очи върху нея. Това е съвсем минимално за знаменитостта и тя много обича тези продукти в колекцията си. Често я виждаме да носи този минимален вид и тази снимка е направена в дома й, когато тя се отпуска в свободното си време. Обичаме начина, по който тя е естествена за себе си!

9. Снимка за свободното време:

Тейлър Суифт без грим 9

Тейлър Суифт е доста близка с домашните любимци и има котка. Повечето от нас често забелязват, че публикува снимките на своите домашни любимци в социалните мрежи и ето един уловен такъв естествен момент. На тази снимка я виждаме как се отпуска в свободното си време и прекарва известно време с домашния си любимец. Можем да видим колко много обича котката си на тази снимка. Това селфи е сред любимите ни и може да се види и любовта й към животните!

10. Глупавото лице:

Тейлър Суифт без грим 9

Тейлър Суифт е кралица на изражението. Както вече казахме правилно, ето още едно доказателство. Виждана тук е тя със симпатичното си изнервено лице с домашния си любимец, отново. Обичаме как и двамата координираха изражението си на тази снимка и не можем да повярваме! Изображението е прекрасно и говори за хиляда думи. Какво казваш?

Още снимки на Тейлър Суифт По -малко грим:

Тейлър Суифт без грим Основна 3 Тейлър Суифт без грим Основна 2

Допълнителни съвети:

Обичаме как знаменитостите изглеждат в живота си на екрана. Но не можем често да повярваме колко красиви и естествени изглеждат дори в реалния живот. Каква е причината? Очевидно е – те се грижат за кожата и косата си. Ето няколко улики от наша страна как най -добре да се грижим за себе си, за да изглеждаме естествено красиви.

  1. Винаги мийте косата поне три пъти на ден. Не е нужно винаги да използвате измиване на лице или сапунена лента. Измиването с чиста вода също може да помогне.
  2. Никога не излизайте директно на слънцето. Използвайте слънцезащитни продукти правилно, за да се грижите за кожата и да се предпазите от вредните UV лъчи.
  3. Поддържайте кожата овлажнена. Не забравяйте да използвате добър лосион и също така оставете място за дишане на кожата. Пийте много вода и останете хидратирани.
  4. Кожата и косата трябва да получават етерични масла за по -добро подхранване. Не забравяйте често да нанасяте добро масло върху косата и да правите добър масаж.
  5. Отстранете грима до края на деня. Никога не спи с грим. Той вреди само на кожата.
  6. Опитайте се да останете естествени. Не нанасяйте тежък грим често. Не забравяйте да полагате необходимите грижи, докато използвате тежки химически продукти.

Изцяло сме шокирани да видим такива естествени снимки на знаменитата певица Тейлър Суифт без грим. Предвид начина, по който изглежда естествено красива и уверена, сега сме вдъхновени да следваме и здравословен и чист начин на живот. Какво мислиш? Кажете ни вашите мисли.

Често задавани въпроси и отговори:

Q1. Кой е гримьорът на T Swift?

Отговор: Лори Тюрк е гримьорът на Тейлър Суифт. Харесва чист, естествен и красив вид, който е същият в повечето от нейните снимки.

Q2. Кой е любимият продукт за грим на Тейлър Суифт?

Отговор: Тейлър Суифт обича винаги да спортува красиви очи. Тя не забравя да нанася очна линия и спирала през повечето време, както забелязахме и на нейните снимки.

Q3. Каква е фитнес рутината на Тейлър Суифт?

Отговор: Знаменитостта много обича балансираните тренировки. Тя се кълне в движения с телесно тегло, гири, както и танцови тренировки с висока интензивност. Звучи доста забавно, нали?!