Хлое Кардашиян е известна знаменитост от Холивуд. Тя участва в хитовото риалити шоу, „в крак с Кардашианците“. Нейният убийствен външен вид се оценява от жени по целия свят. Въпреки че успява да открадне външния вид със скъпите си бижута, рокли и успешни трикове за грим, Клои често обича да спортува естествената си красота в сравнение с лицето си със спирала. Ето някои от най -добрите снимки на Khloe Kardashian, без грим.

1. Да бъдеш себе си:

Khloe Kardashian без грим 1

Хлое Кардашиян обича да бъде себе си. Що се отнася до естествената красота, тя няма да се поколебае да остане без грим. На снимката вляво е Клои без грим, докато напуска фитнес залата си и все още успява да изглежда доста красива. Въпреки че тя не се доближава до начина, по който изглежда вдясно, но все пак е достатъчно способна да впечатли голям брой хора там.

2. Някои случайни кликвания:

Хлое Кардашиян без грим 2

Ето снимка на Khloe, който се разхожда по улиците на Бевърли Хилс. Тя го поддържа много непринудено, като просто се люлее в сив връх с черен контур. Тъй като има закръглено лице, изглежда още по -очарователна, когато сложи тези слънчеви очила.

3. Водата е полезна за здравето:

Khloe Kardashian без грим 3

Khloe Kardashian някак винаги успява да изглежда красива във всичко. Тук тя носи черна тениска и косата й е вързана. Тя се облича много просто в това облекло и все още изглежда достатъчно способна, за да привлече фотографите. Вдъхновяващо не е?

4. Всичко за тях изглежда:

Khloe Kardashian без грим 4

Khloe Kardashian беше забелязана в колата си, докато нагряваше топлината през зимата в черна качулка и атрактивни отблясъци. Тя изглежда много привлекателна и проста в същото време. Тя не носи грим и все още поддържа най -красивото изображение.

5. Пазаруване в Лос Анджелис:

Khloe Kardashian без грим 5

Khloe Kardashian беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис, облечена със син ръкав с пълен ръкав и черни панталони. Тази жена едва ли се нуждае от грим, за да има атрактивен външен вид. През повечето време тя е в радостно настроение, което също е една голяма тайна за това да изглежда здрава и красива.

6. Да бъдеш във форма е тайната:

Khloe Kardashian без грим 6

Khloe е фитнес изрод и обича да посещава фитнес залата си всяка сутрин. Освен невероятна физика, тя има спираща дъха природна красота, която осветява сутрините й. Тук тя спортува с обичайната си фитнес зала, която е достатъчна, за да се справи с Кардашианците.

7. Друго пазаруване:

Хлое Кардашиян без грим 7

Khloe Kardashian има извита фигура. Тези извивки играят голяма роля за изграждането на нейния красив образ. Тя беше забелязана в Лос Анджелис, докато се насочваше към ведомствен магазин за пазаруване. В този ветровит ден Клои беше облечена в черен топ с тесни дънки и подходящи отблясъци. Разпуснатата й коса с руси отблясъци беше основната атракция на този ден.

8. Уловени в действие:

Khloe Kardashian без грим 8

Khloe Kardashian беше забелязана в Лос Анджелис да люлее късо дънково яке върху елегантна рокля. На тази снимка тя изглеждаше доста ослепително и успя да открадне погледите около нея. Тя също има проста чанта, която е толкова проста, колкото изглежда.

9. Изход за промяна:

Khloe Kardashian без грим 9

На тази снимка на Khloe Kardashian тя носеше фантастични отблясъци заедно с черен връх. Чувството за стил на Клои е една от основните причини зад нейната красота. Тя обича да поддържа себе си във форма и има самочувствието да покаже лицето без грим.

10. Свързващите се дами:

Khloe Kardashian без грим 10

Клои без грим изглежда най -добре в някое просто яке и капри. Вижда се, че се забавлява известно време с Ким Кардашиян. Само с прости нюанси, заедно с дамската си чанта, тя доста лесно извади „простия вид“.

11. Този замислен поглед:

Khloe Kardashian без грим 11

Вижте как тя хвърля този съмнителен поглед върху нещо. Тя носи комфортно облекло, идеално за всеки летен ден. Със само подредена разпусната коса и верижка с медальон, това със сигурност е откровен изстрел, който залагаме, че не е знаела!

12. Горещият поглед:

Khloe Kardashian без грим 12

Ето още една снимка, на която Кардашиан стъпва абсолютно без грим. Тя позволява на външния си вид и облеклото да говорят, докато тя се наслаждава на времето. Тук тя носи елегантно грубо яке и черно облекло вътре, като има само чанта за носене на нещата. Това е още един поглед, за да се вдъхновите.

Не са ли тези невероятни снимки просто вдъхновяващи? Добре! Изглежда, че Khloe със сигурност е начертала тънка граница между работата и личния живот и това е напълно вдъхновяващо! Ключът към това да изглеждате красиво е вашата усмивка, която лесно можете да издърпате. Облеклото има друга важна роля, за да изглеждате красиви и уверени. Така че, дами! Влезте в удобното си облекло, просто бъдете достатъчно сигурни, за да не се интересувате!