Джони Деп без грим е една от легендите на холивудската индустрия и е направил революция в начина, по който хората мислят за актьорството. С някои от ролите си в пиратите на карибските филми, ръцете на Едуард с ножица и много повече Джони даде на света някои от най -обичаните герои от холивудската индустрия, един от които е скандалният капитан Джак Спароу от филмите Карибски пирати . Джони Деп, както всички актьори и актриси, трябва да използва грим доста често по време на филмите си, за да се впише в ролята, която изпълнява, но истината е, че за разлика от всички други знаменитости, Джони не трябва да използва прекалено много грим и е всъщност против използването на грим, тъй като той вярва, че използването на грим само уврежда чертите и кожата на човека.

Най -добрите снимки на Джони Деп без грим:

Вижте някои от най -добрите снимки на Джони Деп без грим.

1. Подготовка за говорене:

Джони Деп без грим 1

Джони изглежда, че е готов да се обърне към тълпата. Той изглеждаше доста невероятно за възрастта си и ние обичаме начина, по който експериментира с прическите си, очилата и щипките за уши. Човек като Джони се подготвя да говори, всички сме уши за него! С такива убийствени погледи той със сигурност е сърцераздирател.

2. Време за парти:

Джони Деп без грим 2

Джони не оставя камък на камък, когато става въпрос за подходящо обличане за всеки повод. Той изглеждаше невероятно готин на тази снимка, с шапка, нервни очила, карирана риза и шал. Актьорът беше свободен от грим и естествено добрата му кожа блестеше под крещящите светлини на камерите.

3. Странникът:

Джони Деп без грим 3

Джони обича да експериментира с външния си вид доста често. Независимо дали на екрана или извън екрана, този актьор обича да изпробва различни роли. Тази картина разкрива странната страна на Джони, където той носеше дълга, разделена прическа и очила за очи. Той имаше много минимален грим и показа естествено безупречната си кожа.

4. Селфи с фен:

Джони Деп без грим 4

Когато Джони Деп пристига на място, той привлича тълпата като магнит. Неговата очарователна личност и приятелско отношение са това, което го прави доста популярен сред всички. Джони прави тази селфи снимка с един от феновете си, който сякаш беше на върха на луната. Джони изглеждаше съвсем естествено, но все пак очарователно на тази снимка.

5. Дапер вид:

Джони Деп без грим 5

Известно е, че Джони Деп изважда някои от най -добрите образи в книгата, без да използва грим и тази картина, както всички останали, е различна от останалите, като му придава вид, който много мъже умират, за да постигнат. Мократа му коса, леденосините очила го отделят от останалите смъртни.

6. Разкриване на художника вътре:

Джони Деп без грим 6

Джони Деп не е известно, че никакъв грим изглежда добре на снимачната площадка и на снимачната площадка без използването на допълнителен грим. Както можете да видите тази снимка, свалена от снимачната площадка, показва, че Джони изглежда добре по всяко време с прилика с външния му вид на снимачната площадка и дори извън снимачната площадка.

7. Донът:

Джони Деп без грим 7

Джони винаги се е опитвал да издърпа груби погледи, което кара сърцата на феновете му да пропускат ритъм, когато е на камера и дори извън камерата, но тази картина е уникална по свой начин, тъй като улавя Джони Деп без грим с прясно избръснато лице.

8. Перфектният джентълмен:

Джони Деп без грим 8

Тази снимка на Джони отблизо е истинско доказателство за факта, че този актьор е абсолютен сърцераздирател и както можете да видите, няма следи от грим по лицето му, давайки доказателство за факта, че Джони не се нуждае от допълнителен грим, за да изглежда добре.

9. Nerdy Man:

Джони Деп без грим 9

Гримът на Джони Деп също е изпробвал външния вид на глупак, където е носил очила за доста събития. Въпреки че външният вид не се разрази толкова на хората, колкото неговият груб външен вид, той все пак успя да открадне шоуто. Той отново експериментира с очилата си и този път избра двойка глупаци.

10. Готин пич:

Джони Деп без грим 10

Както можете да видите от тази снимка, Джони се наслаждава на нормален ден, когато е направена тази откровена снимка на него, показваща колко стилен е този човек. Блейзърът в кремав цвят с бяла риза го прави да изглежда като перфектен джентълмен. Джони избра коса с шипове, която напълно обичаме.

11. Грубият поглед:

Джони Деп без грим 11

Един от най-известните образи на това холивудско парче, здравият външен вид е един от най-елегантните погледи на този актьор, като той го спортува през по-голямата част от живота си. Изглеждаше доста красив в това облекло. Джони изглежда сякаш иска да разкрие тъмната си страна пред публиката.

12. Страстни очи:

Джони Деп без грим 12

Джони се опитва да бъде възможно най -естествен и няма значение дали е на екрана или е изключен за Джони Деп е много важно да изглежда възможно най -естествено с костюм и аксесоари. Той изглежда наистина умен и красив в този черен блейзър. Той също експериментира с множеството си пръстени за уши.

13. Готин клубен облик:

Джони Деп без грим 13

Джони смята, че гримът само те кара да изглеждаш добре за известно време и разваля външния ти вид като цяло. Това холивудско парче е доста привидно и е сърцераздирател на много дами по света с неговия сладък и груб външен вид.

Джони Деп винаги е бил човек, който е опитвал всичко и ако погледнете тялото му, ще видите редица татуировки, покриващи тялото му, но що се отнася до грима, Джони Деп се опита да стои настрана от проблема, доколкото е възможно, защото според това, което той каза, че гримът е груб по кожата. Въпреки че носи слоеве грим за предизвикателните си роли във филмите, Джони е различен човек навън. Отлепете слоевете му грим, за да разкриете сензационното човешко същество вътре. Надяваме се, че тези невероятни селфи снимки на Джони Деп без грим са ви харесали.