Анушка Шарма е една от най -обещаващите актриси в Боливуд. Тя е подписана от Aditya Chopra за договор за три филма с Yash Raj Films. Анушка дебютира като актьор в „Rab Ne Bana Di Jodi“ на Яш Чопра срещу Шахрух Хан. Тя получава критична оценка в изпълнението си като мека мениджърка на сватби в „Band Baja Baraat“ с Ранвиър Сингх в главната роля.

анушка шарма без грим

Анушка спечели първата си награда за филм като най -добра поддържаща актриса в последния режисьорски роман на Яш Чопра „Jab tak hai jaan 2012“ Родена от офицер от армията полковник Аджай Кумар Шарма, майка й Ашима Шарма е съпруга в къщата. По -големият й брат Карнеш е офицер от търговския флот. Анушка Шарма без грим изглежда толкова красива. Тя е нова актриса, но много популярна в Боливуд. Хората много се интересуват от Анушка Шарма. Те искат да знаят много много подробности като семейния произход, личния живот, аферите, хобитата, любимите неща и оригиналните й снимки, които са зли без снимка на грим. Хората обикновено я търсят без изображения на грим и важна информация в интернет.

Тук можем да представим някои от снимките на Анушка Шарма без снимки на грим и малко информация относно нейната кариера и живот. Анушка Шарма е млада актриса в Боливуд. Сияйна кожа, привлекателни черни очи, дълга права черна коса; красивите зъби я правят мечтано момиче за всеки. Стройното й тяло може да накара всяко момиче да й завиди. Нейната много сладка усмивка привлича хората, тъй като феновете й са доволни от начина, по който се усмихва.

Много хора мислят, че нейната невероятна красота се дължи само на грима, който поставя, но това не е вярно, тъй като тя наистина е естествено красиво момиче. Толкова е трудно за среднокласно момиче да издигне кариерата си в топ класацията в Боливуд на 25 години. Това е възможно само поради нейната упорита работа, отдаденост и сладкото й усмихнато лице.

Нейната жизнена, изпълнена с живот и жива персона я представя като човек, който е силен, но деликатен, чувствителен, но отзивчив в същото време. Кожата на това момиче изглежда винаги блестяща, когато бъде забелязана, със или без грим.

Анушка Шарма без грим:

Ето топ 15 снимки на Анушка шарма без грим, както следва.

1. Анушка Шарма на международно летище Мумбай#1:

Анушка Шарма на международно летище Мумбай

Тази снимка е направена на 19 април 2013 г. на международното летище Мумбай. Беше облечена в черна тениска и изпере деним, с бели обувки. Тя изобщо не носеше грим. Анушка изглежда много свежа и блестяща дори без грим. Този външен вид на Anushka Sharma без грим определено е почукване!!!!

2. Анушка Шарма на международно летище Мумбай#2:

Анушка Шарма на международно летище Мумбай 2

Тук отново Анушка беше забелязана без грим и небрежен поглед на летището в Мумбай. Напълно ми хареса този неин поглед. Тя изглежда много стилна и модерна в бежовия връх до синия деним.

3. Анушка Шарма на международно летище Мумбай#3:

Анушка Шарма на международно летище Мумбай 3

Анушка, забелязана в Мумбай, докато носи усмивката си за милион долара. Тя е облечена с топ без ръкави, заедно със задни панталони. Тя е облечена в златен нагър, който хармонизира перфектно нейния стил. По лицето й няма следи от грим.

4. В театъра:

анушка шарма в театъра

Тази снимка е направена в крайградски театър в Мумбай, където тя е отишла да гледа филма си „Jab Tak Hai Jaan“ само ден след излизането му. Рокля Анушка в износен вид с черна жилетка, гарнирана с карирана риза, деним.

5. Посетете офиса на Radio City FM:

anushka sharma Посетете офиса на Radio City FM

Носеше обикновен кафяв тенис и черни съкратени панталони. Тя носеше номинален грим, само с един гланц на устните. Анушка Шарма посети офиса на студиото Radio City FM в Бандра Мумбай с Имран Хан, за да популяризира филма си „Matru ki Bijlee ka Mandola“ на 11 декември 2012 г..

6. За Чаута на Яш Чопра:

anushka sharma On Chautha Of Yash Chopra

Анушка беше на път да бъде там в Chautha на режисьора -ветеран Yash Chopra, който се проведе в Yash Raj Studios. Анушка тук изглежда измъчена от кончината на най -обичания режисьор на Боливуд, както е работила с него в последния му филм.

7. Специални прожекции на филма „Банди от Wasseypur 2“:

Банди от Wasseypur 2 Филм със специални прожекции

Вижда се, че Анушка носи черна тениска и син дън. Анушка е избрала тотален не бляскав външен вид и прилича на обикновено момиче в този образ.

8. На летището:

anushka-sharma-without-makeup-8

Докато много известни личности се радват на това, че са изоставащи от струята и следователно изглеждат скучни, ето Анушка свежа като маргаритка, която се похвали със сърдечната си усмивка, облечена в кожено яке, тениска и чифт деним и изобщо не носи грим. Тя все още изглежда толкова красива, свежа. Изобщо не изглежда уморен.

9. Изпотяване във фитнес залата:

Анушка шарма го изпотява във фитнес залата

Чували ли сте някога за термина блясък след тренировка? Анушка Шарма ви показва какво означава този нечуван термин. Тъй като никой няма да отиде с грим във фитнеса, но да го изпоти във фитнес залата, дамата грее и гордо се изфука с розово бузи. Тя е облечена в черен запад и вързана коса. Тя изглежда красива.

10. Време на филм при мултиплекс:

anushka-sharma-without-makeup-10

Всяка знаменитост иска да прекарва времето си като обикновен човек. Винаги, когато имат време, се изселват. Кинозвездата Анушка Шарма се премести да гледа филм в свободното си време. Тя изглеждаше шикозна и уверена, докато се разхожда облечена в семпла бяла тениска, разкроени панталони и червени мокасини. Удобните дрехи със сигурност стоят на върха за нея и същото може да се каже и за външния й вид. Тя изобщо не носи грим. Все още изглежда красиво.

11. Сладка усмивка:

anushka-sharma-without-makeup-11

Сладката усмивка привлича всички- положителни вибрации от жив човек. Тази снимка на Анушка Шарма, тя се усмихва като тази на палава детска усмивка, която след като я попитат какво прави. Тя лежи на леглото си, като се вижда само едно да. Лицето е изтъркано и изглежда свежо без грим.

12. Посещение на Боливудско парти:

anushka-sharma-Посещение на Боливудско парти

Не можем да се преместим на партита без грим, а боливудските партита трябва да са с много блясък, блясък и блясък. Никоя знаменитост дори не би си помислила да остане без грим, но Анушка Шарма просто го закова. Без грим тя изглеждаше красива в най -модерния си тоалет.

13. Празник:

анушка-шарма-Празник

Премествайки се за празници, чантите се натоварват с дрехи и всички правят неща, но Анушка Шарма се премества обикновена. Тази снимка показва нейната ваканция на хладно място, където е облечена с вълнени дрехи и вързана коса без никакъв грим. Кожата й блести като всичко и е много сияйна. Тя е красавица без грим.

14. В Vanity Van:

anushka-sharma-In Vanity Van

Повечето Боливуд прекарват часове в фургоните си, за да парадират с безупречната си кожа със слоеве грим. Тази великолепна красавица NH-10 изглежда е влюбена в външния си вид без грим. Безупречният тен и функциите на Anushka я карат да прави толкова много реклами за красота. Тя е млада красавица, прекарваща време с колегите си.

15. Селфи:

анушка-шарма-селфи

Смартфонът и селфито са комбиниран пакет. Ние не сме единствените, които си правят селфи, дори знаменитостите правят селфита. Това е снимката на Анушка Шарма без грим у дома, която прави селфи. Тя изглежда красива с безупречната кожа и розовите устни. Очите й са ослепителни. Като цяло тя е дива без грим.

Анушка Шарма е най -красивата актриса в нашия Боливуд, която е в центъра на вниманието през цялото време. Доста често сме забелязвали, че знаменитостите изглеждат скучни, изтощени и не безупречни, докато изглеждат на сребърен екран, но Анушка се движи уверено, без грим да изглежда красив. Тя има перфектната комбинация от красива кожа и коса, зашеметяваща височина и тяло, за което да умре. Тя е много жизнена, енергична и кипяща с естествена козметика. Кожата й изглежда винаги сияйна, когато бъде забелязана със или без грим.

Анушка Шарма е не само красавица, която се вижда само във филмите, но може да се види и без грим, но има същия вид като във филмите.