От първия си филм, Студент на годината, до последните й феноменални хитове, Алия Бхат наистина е извървяла дълъг път. Тази красавица изцяло е заела мястото си в боливудския град и винаги води разговори за външния си вид, модните изяви и тенденциите. Вече знаем как изглежда Алия в своите филми и навива живота. Но ако все още не сте виждали Алия Бхат без грим, напълно сте пропуснали моментите й от реалния живот!

Алия Бхат без грим

Тази актриса не се притеснява да покаже реалния си живот и нефилтрирани моменти. Има много погледи на тази красавица, излизащи без грим и въпреки това изглеждащи като милион долара. Днес сме намалили нуждите на някои от любимите ни и ето ги!

15 най -добри Alia без грим Галерия с изображения:

Ето нашите топ 15 уловени моменти от Алия Бхат, без грим в реалния живот. Да започваме.

1. Сцена в реално движение:

Алия Бхат без грим 1

Ето снимката на Алия, заснета без грим във филма, Скъпи Зиндаги. Освен добре известния факт, че филмът е супер хит и тя е аплодирана заради актьорските си умения, смелият й ход да се появи пред милиони зрители без грим трябва да бъде оценен. Изглежда спиращо дъха великолепна, въпреки че не е гримирана дори във филма. Колко добре е направила този поглед, нали!

2. На летището:

Алия Бхат без грим 2

Алия Бхат беше забелязана на летището и ето снимката. Тя публикува това в социалните си мрежи. Колко добре е използвала времето си, забавлявайки последователите си, докато чака полета си! Тук тя носи небрежно черно яке с черна чанта, за да пасне на нейния прост, притъпен красив външен вид. Тук можете да видите истинския външен вид на Alia Bhatt без грим.

3. На събитието:

Алия Бхат без грим 3

Тези изображения на Alia Bhatt без грим бяха щракнати, докато тя пристигна на събитието за прожекцията. Тя тепърва ще се гримира, докато е направена тази снимка. Тя обаче изглежда супер великолепна, нали ?! Нейната естествена красота е една от основните причини за огромното й почитание от фенове. Хората се възхищават на външния й външен вид, отколкото на филма, тъй като могат да се отнасят по-добре с нея, когато е зад обектива.

4. Дом Сладък дом:

Алия Бхат без грим 4

Ето отново истинското лице на Алия Бхат, без грим, с любимия си домашен любимец. Тя го кръсти Едуард и е нейният любим домашен любимец. Актрисата е известна с любовта си към животните, особено котките. Тя обича да прекарва известно време с домашния си любимец, когато има време и се прибира у дома. Ние наистина се наслаждаваме на начина, по който тя е толкова проста и земна, точно като момичето в съседство. Какво мислиш?!

5. Здраво момиче:

Алия Бхат без грим 5

Алиа Бхат е съзнателна за здравето и фитнеса. На тази снимка можем да видим как пие сок от цвекло. Тя е заловена облечена в непринудена черна тениска в спокойното си време навън. Тъй като е светла кожа с тен, тя изглежда толкова божествена дори в черно. Тази млада красавица не се нуждае от грим на лицето си, за да изглежда красива. Тя може да се събуди и да облече всичко от гардероба си и ще бъде готова за екран. Това е силата на красотата на Алия.

6. Съзерцателно настроение:

Алия Бхат без грим 6

Тук се вижда Алия Бхат, почиваща в свежия си измит вид, седнала встрани в ъгъла на стаята си. Тя е забелязана с халат, също без грим. Това момиче дори не се нуждае от докосване на крем за фон дьо тен и все още прави себе си да изглежда като богиня. Дори със суров и истински външен вид, тя изглежда прекрасно и божествено на тази снимка.

7. Да бъдеш непринуден:

Алия Бхат без грим 7

Алия много обича небрежния външен вид. Тя обича ежедневното спортно облекло и да се чувства удобно в зоната си. Тази снимка е публикувана от самата нея в социалните й мрежи по време на снимките. Изглежда, че е изгубена в света на мечтите си, докато се прави снимката, и се вижда облечена в непринудена черна тениска. Обичаме начина, по който изглежда толкова естествено и въпреки това го прави толкова добре.

8. Любима мама:

Алия Бхат без грим 8

Красотата на тази снимка е тук с майка си, SoniRazdan. Вижда се изобщо без грим, в бяла непринудена риза, позираща за селфи. Точно като нас, дори тя е супер близка със семейството, въпреки името и славата, която е постигнала на толкова млада възраст, и ние много обичаме как можем да се свържем с нея на различни нива!

9. По време на полет:

Алия Бхат без грим 9

Това е поредното селфи на Alia Bhatt без грим. Снимката е щракната в полета. Тук Алия носеше чистото си чувство за облекло, но все пак изглеждаше зашеметяващо в този непринуден син връх, покрит с одеяло. Изглежда дори уморена от постоянни дълги пътувания, но въпреки това успя да усмихна обикновена усмивка за своите последователи.

10. Накисване под слънцето и плажа:

Алия Бхат без грим 10

Тази снимка на Алия Бхат е направена по време на нейната ваканция. На тази снимка тя се вижда без грим. Нейната естествена красота е далеч по-мощна от всеки от най-добрите козметични продукти. Това момиче едва се нуждае от грим, за да се трансформира, тъй като вече изглежда красива. Вижда се как почива и прави селфи сред удоволствието си. Това е една от най -добрите и невиждани Алия Бхат без снимки на грим.

11. Време за плуване:

Алия Бхат без грим 11

Тук е видяна Алиа Бхат с нейния партньор и съ-звезда по слухове, Ранбир Капур и приятелката режисьор, Аян Мукерджи. Те са публикували тази снимка в социалните си медии по време на ваканцията си и можем да видим Алия да не носи абсолютно никакъв грим. Тя обича водата и плуването и не се свени да се наслаждава на собственото си време по този начин. Нейният прост живот извън екрана е доста прекрасен!

12. Селфи без грим:

Алия Бхат без грим 12

Всеки може просто да я погледне и да каже колко е красива. Това момиче нарушава всички граници, що се отнася до естествената красота. На тази снимка на Alia Bhatt без грим тя показва своята естествена красота и все още успява да получи значително количество харесвания на уебсайтовете на социалните медии. Колко е красива, дори и без грим.

13. Уморено, но красиво лице:

Алия Бхат без грим 13

Тук бедната Алия изглежда напълно изтощена, но все пак успява да изглежда много привлекателна. Според нейните фенове това е една от най-добрите снимки на Алия без грим. Тя носи ежедневен топ без ръкави и държи косата си разпусната с шапка. Тази страна на Алия Бхат се възхищава от всички нейни фенове, както и от нейните колеги от Боливуд.

14. Качествено семейно време:

Алия Бхат без грим 14

Ето някои семейни моменти на Alia Bhatt с майка и сестра й, Shaheen Bhatt. Вижда се, че се наслаждават на миговете си, а ние много обичаме начина, по който се свързват толкова бързо. Всички вече знаем колко Алия е привързана към семейството си и тази снимка е поредното доказателство. Тя изглежда супер щастлива и въпреки това изобщо не носи грим.

15. С очарователно бебе:

Алия Бхат без грим 15

Младата актриса в Instagram публикува тази очарователна снимка. Тук тя е видяна да позира със сина на Каран Джохар, Яш, и изглежда много сладка с бебето. Тя обича да прекарва качествено време и мигове с близките си и тази картина отново ни доказва същото. Той също така ни казва колко много обича да прекарва времето си с деца и бебета, помага й да облекчи стреса и да балансира личния живот.

Допълнителни съвети:

Сега, когато видяхме няколко снимки без грим на Алия Бхат, знаем, че сте ентусиазирани да разберете как тя се справя с такава чиста и чиста кожа. Ето няколко вдъхновени съвета за всички вас.

  1. Важно е винаги да премахвате грима до края на деня. Какъвто и грим и грим да правите през деня, трябва да бъде премахнат и почистен до края на деня и лягане.
  2. Винаги се уверете, че лицето е овлажнено. Хидратацията е жизненоважна за блестящо и светло лице.
  3. Ядливите масла за лице, направени с естествени масла, като арганово, маслини, могат да бъдат полезни за внасяне на блясък в лицето.
  4. Здравословната диета всъщност може също да помогне за осигуряване на здрава кожа и коса. Това може да се прояви по начина, по който човек изглежда в ежедневието, със здравия характер на текстурата на кожата.

С тези снимки на Алия Бхат без грим, се надяваме, че сте вдъхновени да поддържате здрава и чиста кожа в живота си. Кажете ни вашите мисли и коя е любимата ви снимка на актрисата. Обичаме да чуваме от вас!

Често задавани въпроси и отговори:

Q1. Кой е любимият гримьор на Alia Bhatt?

Отговор: Puneet B Saini е любимият и най -видният гримьор на Алия. Изглежда младежка, лесна за носене, проста и фънки.

Q2. Кой е любимият продукт за грижа за кожата на Алия?

Отговор: Алия се кълне, като поддържа лицето и устните си винаги хидратирани. Тя никога не прескача овлажнителя и слънцезащитния крем. Освен това тя също разкри в интервю, че обича мултанимити.

Q3. Алия Бхат тренира ли всеки ден?

Отговор: Алия е пълен фитнес изрод. Тя никога не прескача ежедневието си във фитнеса. Обича вдигане на тежести, хрускане, дъски и кардио.