Колко често сте виждали телевизионна личност Катрина кайф на телевизионния екран и сте я прегазили. Да, тази британска индийска филмова личност е това, за което ще говорим в днешната статия. В ранните си тийнейджърски години тя започва с договор за моделиране на малък град, след като мигрира от места на място.

Най -накрая, когато кариерата й на модел процъфтява, тя се утвърждава в света на развлекателната страница 3, където през 2004 г. появата й във филм на телугу печели пътя й към успеха в Боливуд. Оттогава тя е неудържима по пътя си към успеха. С нарастващите години тя добива все по -голям търговски успех. Тази актриса с ангелско лице бавно усвои уменията за успех в Боливуд, като премина безупречно танцовите тестове номер на артикул и сега тя е международна знаменитост, известна със своя блажен вид и скромност.

Катрина кайф без грим

На екрана над слоевете на набраздено лице всяка личност блести и процъфтява. Всички изглеждат безупречно с модерните дрехи в центъра на града и прическите, ярките аксесоари и гримираното лице. Това е просто поредният блясък в света на барабаните. Но какво се случва, когато тези знаменитости се сблъскат с реалния свят без техните гримьори, чакащи зад камерите за докосвания. За съжаление дори знаменитостите се нуждаят от почивка от постоянните барабани на камерата и затова ето статията за Катрина кайф без грим.

Катрина Кайф без грим изглежда:

Катрина Кайф, боливудската актриса, изглежда красива, великолепна с големи актьорски способности. Във всеки случай, мислили ли сте си как изглежда тя без козметика или грим?

1. Прожекцията на филма:

Катрина Кайф без грим 1

когато Катрина се появи на снимачната площадка на „Ek Tha Tiger“ за прожекцията си на филм, видяхме нея без грим и веднага бяхме изненадани и изненадани колко красива и безупречна изглеждаше. Грациозно носейки разделена опашка, тя поддържаше външния си вид с бяла воланова риза и се люлееше.

2. Професионален външен вид:

Катрина Кайф без грим 2

Въпреки че понякога се забавлява и изглежда глупава, когато става въпрос за работа, Катрина има своя професионализъм и затова тук тя изглежда зашеметяващо професионално в сериозното си лице с дръпнат тесен кок и мека бяла риза. С близък план можете да видите как тя все още разтърсва чистата си кожа и красивите набръчкани.

3. Семейна вечеря:

Катрина Кайф без грим 3

Докато заснемаше филма си Dhoom 3, Катрина отдели малко време, за да прекара спокоен ден с близки и ето снимка на формата за вечеря през този ден, където тя седеше до нейния може би козметик и въпреки че от далечината изглежда омагьосана, на при внимателен оглед тя беше видяна с по -малко грим и все пак грациозна и красива, както винаги.

4. Уморени очи:

Катрина Кайф без грим 4

Всички знаем, че животът на знаменитост е забързан и планиран. Те имат строга рутина, при която трябва да следват въжетата и графиките, които са им насочени, и в същото време успяват да изглеждат безупречно. Ето един раздел, в който Катрина изобщо не се нуждае от усилия. На тази снимка, въпреки че изглежда уморена с наклонени очи, тази актриса танцьорка знае как да изглежда най -добре без пръскане на грим.

5. Bubbly Traveler:

Катрина Кайф без грим 5

На излизане от летището Катрина тук е заснета с усмивки и мехурчета, докато излиза. За пореден път тя е облечена в нормалното си аз без никакъв грим, който е очевиден от нейната картина. но дори и с обикновена бяла тениска и пони, Катрина продължава да изглежда великолепна и бляскава.

6. Вентилаторът стреля:

Катрина Кайф без грим 6

Облечена в синьо -бяла туника Катрина тук на тази снимка позира за снимка с любимите си фенове. На лицето й няма нюанс грим, но по външния вид ще останете заслепени от нейната елегантност и красота, въпреки че тя носи нормална прическа за гърба и достатъчно нормална туника.

7. Традиционното облекло:

Катрина Кайф без грим 7

За пореден път изглежда безупречно тук е Катрина кайф в един от традиционните си шал и културно облекло, която вдига поглед в търсене на нещо. Тук е неизбежно от външния й вид, че няма грим и е нереално да вярваме, че жена зад блясъка на камерата все още ще изглежда толкова безупречно.

8. Автомобилният изстрел:

Катрина Кайф без грим 8

Това е един от многото случаи, когато бяхме привилегировани да хвърлим поглед върху лицето на реалния свят на Катрина, а не върху нейното екранно лице. Седнала в кола вероятно нанякъде, Катрина носи обикновена опашка отпред без грим в лицето. Нейното куклено лице тук ни казва как една красива жена винаги ще бъде дори зашеметяваща, без чантата за грим да е под ръка.

9. Посещение на храма:

Катрина Кайф без грим 9

Когато Катрина посети златния храм в Амритсар, папараците я снимаха в нейното културно облекло, изглеждащо традиционно, докато използваше шала си, за да прикрие с уважение предната си глава. Белият обикновен кайф загар подхожда на безупречния й вид, докато продължава да ни заслепява.

10. Обикновената Джейн:

Катрина Кайф без грим 10

На едно от многото си събития, на които присъства, Катрина беше облечена в ежедневните си бели тениски със сини дънки с прибрана коса в опашка на пони. Дори и без екстравагантните прически и грим, облечен с пудра, тя успява да изглежда зашеметяващо непринудена и елегантна.

11. Фен селфи:

Катрина Кайф без грим 11

Това е още една от нейните фенски фотосесии, на които тя позира сладко до фенката си, като парадира с перфектната си порцеланова кожа, без дори намек за грим. Спортирана с нормална прибрана прическа на опашка, Катрина със сигурност знае, че се вписва в нормалната тълпа и въпреки това изглежда изключителна.

12. Изглед на изключена камера:

Катрина Кайф без грим 12

На снимачната площадка на неотдавнашния си филм Dhoom 3, актьорският състав в Чикаго си даде почивка от строгата работа и тогава Катрина беше забелязана да се слива с другите с нейния прост нервен поглед. Тя парадира с голяма чаша и придърпва косата си спретнато. Зад екрана дори без грим тя изглежда възхитителна както винаги.

13. Смешното селфи:

Катрина Кайф без грим 13

Представяйки своята глупава страна на тази снимка, ето още едно селфи на Катрина кайф де-глам, където тя прави смешна поза. Дори и без намек за грим в лицето, човек лесно може да види колко възхитителна и спираща дъха изглежда. Тя разтърсва безупречната си кожа и естествените розови пъпки, докато щраква с кликване с телефона си.

14. На летище Мумбай:

katrina-kaif-without-makeup-14

Тази снимка на Катрина кайф е направена на летището в Мумбай, където тя изглежда сияйна и красива, без да поставя грим. Тя изглежда страхотно с флота туника, черни гамаши и подходящи кафяви ботуши. Винаги изглежда красива, оставяйки косата си в отворен стил и носеща чанта в черен цвят. Тя изглежда адски великолепна и стилна с простата си естествена красота.

15. В Аджмер, докато снимате Раджнити:

katrina-kaif-without-makeup-15

Тази снимка е заснета, когато тя е посетила Аджмер, за да предложи на религиозния чадарон мавзолея на суфибския светец Khwaja Moinuddin Chisti. Това беше взето, когато тя отиде там да се моли за успеха на нов проект на филма Rajneeti. Изглеждаше проста с бял цвят традиционен салвар камеез и червен цвят чуни. Това е перфектната картина на Катрина кайф без грим.

16. Рожден ден на Фархан Ахтар:

katrina-kaif-without-makeup-16

Катрина Кайф прилича на кукла Барби дори след като не е била гримирана. Тази снимка е заснета, докато тя отива на рождения ден на рождения ден на Фархан Ахтар. Изглеждаше елегантна и семпла, облечена в жълта рокля, която също беше без грим. Тя е невероятно красиво момиче.

17. Във филма Ek Tha Tiger:

katrina-kaif-without-makeup-17

Във филма гримът е задължителен, за да изглежда красиво на екрана, но Катрина кайф просто го прикова, без да носи грим в сцена от филма Ek Tha Tiger. На тази снимка Катрина Кайф носи къса бяла рокля с кафяво яке над нея и шал, носен наоколо. Косата е просто отворена, което придава много реалистичен вид. Не бяха добавени високи токчета, всъщност тя носеше бели платнени обувки, което я правеше изключително красива.

18. Катрина Кайф Рядка картина без грим:

katrina-kaif-without-makeup-18

Тази снимка на Катрина Кайф е направена в нейното жилище. Това е направено, когато тя е била с братята и сестрите си небрежно без грим. Всички членове на семейството й приличаха еднакво с безупречната кожа красиво. Винаги изглеждаше красива с цвета на кожата си.

19. Със сестри:

katrina-kaif-without-makeup-19

Прекарването на време със семейството е красиво. Тази снимка на Катрина Кайф казва същото, на което се радва със сестрите си. Това е специална снимка на нея, която тя направи със сестрите си, които имаха откровен момент с тях. Тази снимка изглеждаше много щастлива със сестрите си.

20. Катрина Кайф с министъра на туризма на Раджастан:

katrina-kaif-without-makeup-20

Тази снимка беше много специална за нея, тъй като беше направена с министъра на туризма в Раджастан, Бина Как. Това беше направено по времето, когато тя отиде да получи благословията на министъра по време на излизането на филма „Ню Йорк“ през 2009 г., докато министърът действаше с Катрина Кайф във филма Мейн Пяар Кюн Кия.

Великолепната актриса в Боливуд Катрина Кайф беше много известна и по дяволите сигурна, че няма нужда от представяне за нея. Тя се запознава след първата си почивка в боливудския филм Бум. Въпреки че не е свършила никаква упорита работа за кариерата си, тя беше зашеметена от външния си вид от феновете си и възхитена от критиците. Тя беше трудолюбива и никога не се отказваше за по -лесните неща, тъй като успяваше във филмовата индустрия, опитвайки по -трудните и предизвикателни роли. Тя определено е масажистка, тъй като може да бъде украсена с великолепния си вид. В действителност тя мрази грима за кожата и лицето си, тъй като обича да бъде проста и привлекателна.