Прачи Десай е една от най -талантливите млади и красиви актриси във филмовата индустрия на хинди в този момент. Тя започва кариерата си със сапунени опери, а сега е голяма телевизионна звезда и одобрител на някои от най -добрите марки за красота. Да бъдеш там, където е в момента, не беше лесно за Прачи. С изключителни сценарийни способности, които тя придоби поради драматичния си произход, тя имаше онази невинна, но ослепителна естествена красота, която се отразяваше върху нея всеки път, когато излезе на екрана.

Въпреки че иска да премине през много грим и да нанесе много козметични продукти, тя е напълно естествена от сърцевината. Всъщност тя е една от малкото актриси, които обичат да показват естествената си красота много повече от лицето си със спирала. Не вярвайте.

Невидими и сладки Prachi Desai без грим Снимки:

Ето някои от най-добрите снимки на Прачи без грим тогава за вас.

1. Толкова естествено. Така че чисто:

прачи десай без грим

Това е снимка без грим на младата красавица на големия екран. Тук тя носи непринуден вид, като носи бяла курти. Можете просто да погледнете лицето й и да кажете, че тя е с нулев грим. Нейната естествена красота е толкова уникална и толкова елегантна, че едва ли се нуждае от външна помощ, за да подобри привлекателността си.

2. Красотата идва отвътре:

Prachi Desai без грим 2

Тези, които познават Прачи Десай добре, биха могли да ви разкажат за нейната скромна личност. Тази земна жена винаги намира за страхотно да дава автографи на феновете. Вътрешната й красота се изразява в красивото й лице, което е една от основните причини, поради които не се нуждае от много грим. Според Прачи, ако си добър отвътре, това ще се покаже.

3. Жени в черно:

Prachi Desai без грим 3

На тази снимка на Прачи тя изглежда много привлекателна, също без да носи спирала. Черната рокля върви в перфектен контраст със светлата й кожа.

4. Простият Glam Look:

Prachi Desai без грим 4

Когато всички работят усилено за бляскавия и атрактивен външен вид, Prachi Desai поддържа нещата прости. За нея простотата е най -добрият начин човек да изглежда привлекателен. Нека си го признаем. Тази жена едва ли се нуждае от помощ от спонсорите на козметичните продукти, за да изглежда по -бляскава, отколкото е.

5. Сестра Любов:

Prachi Desai без грим 5

Прачи Десай много обича семейството си и копнее да прекарва време с тях, когато има възможност. Това е снимка на Прачи със сестра си, която отиде да посети в Сидни. Тук тя има прост и напълно естествен вид.

6. Тя обича феновете си:

Prachi Desai без грим 6

Прачи беше забелязана на летището, щраквайки върху снимка с малкия си фен. Тази жена едва ли изисква грим, за да изглежда добре пред камерата. Тя е една от малкото жени, които почти не се притесняват за красотата си.

7. Все още без грим:

Prachi Desai без грим 7

Това е кадър от един от филмите на Прачи, където тя показва своето естествено лице. Ролята я накара да стане естествена и тя се справи без никакви колебания. Без спирала, тя изглеждаше доста добре, за да получи повече от 1000 харесвания в рамките на няколко минути за тази снимка.

8. Стара снимка:

Prachi Desai без грим 8

Това е стара снимка на Prachi Desai и още една без грим. Тук тя гордо показва своето естествено лице без грим и изглежда много красиво. Прачи изглеждаше красива дори когато не започна кариерата си във филмовата индустрия.

9. На летището:

Prachi Desai без грим 9

Тази снимка на Прачи Десай е направена на летище в Мумбай. Тук Прачи носи небрежния си вид, тъй като предпочита това най -много. Как една проста бяла тениска и чифт сини дънки могат да накарат една жена да изглежда изключително привлекателна беше доказано от Прачи Десаи този ден.