Служейки като девети губернатор на Аляска през 2006 г., Сара Луиз Пейлин е американска политическа фигура и коментатор, която също се утвърди като майка на пет деца и изискан автор. На 51 години, Пейлин от преди е била благодатна дама, подготвяйки се за правилното навсякъде, където пристигне. Като политическа фигура, тя имаше справедлив дял в противоречия и вражди, но всеки път успяваше да запази благодатта си непокътната.

Сара Пейлин без грим

Сара Пейлин без грим изглежда:

Днешната статия обаче няма нищо общо с политическата й кариера или сблъсъците и приятелствата. Днес просто споделете някои от невижданите снимки на Сара Пейлин без грим.

1. На сесията:

Снимки на Сара Пейлин без грим 1

Първата снимка на Пейлин ни показва облечена в най -добрата Пейлин, с блуза с кръгъл врат и с лице без грим. Това е откровено, взето на една от нейните срещи, вероятно, където тя се е заела с въпроса, без да се притеснява да изглежда най -добре за деня. Въпреки това, дори без грим чистата кожа я накара да изглежда красива.

2. Сутрешен джог:

Кадри на Сара Пейлин без грим 2

Облечена в най -доброто, Сара Пейлин изглеждаше готова за спорт с червения си пуловер и черните шорти. Сара винаги е била от типа, който ще се декорира и ще изглежда добре, но не с цената на лошо здраве и тук е очевидно, че всички тренировки във фитнеса са се изплащали добре. Докато позираше в джогинга си, тя нямаше грим и все още изглеждаше блестящо.

3. Минало минало:

Снимки на Сара Пейлин без грим 3

Това беше много по -бавен ден от преди и Пейлин, поддавайки се на напрежението на работата си, показа някои линии на напрежение на челото си, докато тя натоварено мина покрай папараците. Сара, облечена в обикновен сив тенис, беше вързала косата си отзад, докато облече очилата си и продължи да се разхожда.

4. Изпълнение на поръчки Сара Пейлин без грим:

Снимки на Сара Пейлин без грим 4

Дори заетите дами трябва да намерят време от натоварения си график, за да поддържат своите поръчки актуални и в почивен ден, Пейлин се облича до по -удобното си в червено яке и черни парчета, съчетани с Uggs. Тя беше със свежо лице и ярко разкриваше, че няма грим. Въпреки това, тя изглеждаше добре, носейки външния вид, докато мина с работа.

5. Бързи снимки:

Снимки на Сара Пейлин без грим 5

Тук имаме още една снимка на госпожица Пейлин, която маха към камерата, която я снима с отворена коса и без грим. Сложи очилата си и свали рамото отгоре, Сара разтърси погледа.

6. Стари дни:

Снимки на Сара Пейлин без грим 6

Дива от преди, това е снимка на Палин в нейните състезателни дни, разтърсваща късата коса, както винаги. Беше облякла едното си парче в червено, тъй като изглеждаше много добре през деня. Тази снимка ни напомня колко Палин е истинска красавица и дори не се нуждаят от грим, за да я определят.

7. Семеен портрет:

Кадри на Сара Пейлин без грим 7

Елементите, които определят щастливия семеен портрет, са усмихнатите деца, застанали до родителите, докато се обличаха с горд поглед към семейството. Тук обаче масите се промениха малко, тъй като семейството обгражда Сара и гордо я притежава като публична личност и домакиня, децата и съпругът й се усмихнаха гордо.

8. Натоварен дом:

Снимки на Сара Пейлин без грим 8

Тук виждаме Сара със съпруга си, зает да говори с него, докато някой стреля по този откровен. Задната история на тази снимка твърди, че преди тази снимка е била видяна да се разхожда с петото си дете на ръце. В сладката си бяла тениска Пейлин без грим изглеждаше скъпо.

9. Home Snap:

Снимки на Сара Пейлин без грим 9

За пореден път тази снимка е свързана с нейния дом, когато дъщеря й Бристол кликна и сподели нейна снимка в социалните мрежи. Приготвяйки се за джогинга си, Сара изглеждаше зашеметяваща в бялата си шапка и жълтата блуза.