За супер модел, който подкрепя марки като Maybelline и се разхожда по рампата на Victoria Victoria Secret през последните няколко години, наистина бихте си помислили, че се влюбва в всяко събитие тук и там. Често истината за моделите, известните са принудени да бъдат перфектното си аз по всяко време, което може да включва най -доброто от дрехите и разбира се най -високото от съветите и триковете за грим, нещо, което бихте си помислили, че е просто в ръкава им. Но след като гримът на ангела на Виктория започна да обикаля по -малко снимки, беше очевидно, че тази бразилска красавица е много повече от просто чанта грим и добри дрехи.

1. Отблизо:

Адриана Лима без грим

Отблизо на този супер модел кара сърцата ни да се стопят, тъй като тази бразилска бомба имаше безупречно гладка кожа. На този викториански ангел не се виждаше никакъв намек за грим и все пак само бегъл поглед отблизо й показва как красотата за Лима не е ограничена в кутиите за грим, а в океанските й зелени очи, съчетани с пухкави розови устни.

2. Зад кулисите:

Адриана Лима без грим2

На модната разходка на скандалното шоу на рампата Victoria’s Secret, Адриана Лима, вечен ангел от 2002 г., беше видяна, преди гримът и ексклузивното й бельо да бъдат подредени. Тази знаменитост, преди да се превърне в дива, прекара няколко часа в своето естествено Аз, косата й в нормална вълна, докато изглеждаше прекрасно дори без грим.

3. Хубаво лице:

Адриана Лима без грим3

Снимка на Адриана беше видяна да изплува в мрежата, където по -младата Лима позира за снимката. Дори в младостта си, за предпочитане в първите си години на моделиране, Лима изглеждаше зашеметяваща. Картината беше доказателство за това, че Лима не е просто красавица на рампата си, а истинска красота отвътре.

4. Забележителност:

Адриана Лима без грим4

Отхвърляйки модела си, Адриана Лима беше снимана с небрежен дим, докато косата й беше в пони, а лицето – в усукване. От външния вид на снимката може да се разбере, че няма и следа от грим и въпреки това е очевидно, че тя е наистина красива. Гладкостта на кожата й е очевидна в блясъка на кожата й, докато тя се обличаше красиво.

5. Ден за пазаруване:

Адриана Лима без грим5

Страхотен външен вид за перфектното пазаруване с приятелките, носеща плодова лятна рокля, която Лима излезе и на риболов за нови дрехи. Вземайки знак от знойното време навън, Лима избра да не се гримира, тъй като имаше коса, предните кичури бяха зачесани назад и приковани, докато останалата коса падаше свободно на рамото й. Може би в този иначе топъл ден само с блясък на устни, Лима беше селска гледка за окото.

6. След тренировка:

Адриана Лима без грим6

Плодовете на нейната упорита работа се виждат ясно през капчиците пот, украсяващи безупречното й лице. Дори с капки пот, видими навсякъде по себе си, безупречната кожа е доста примамлива, тъй като тя има безупречно гладка текстура.

7. Малко промъкване:

Адриана Лима без грим7

Отново имаме кратък поглед към декорите на един от нейните модели, където тя се отпуска, докато косата й е в процес на завършване. Без грим, Лима изглеждаше плодовита и зашеметяваща, а чистият блясък на лицето свидетелства за нейната красота.

8. Разходка през студения ден:

Адриана Лима без грим8

Ето още една снимка на великолепната Лима, изглеждаща оживена и жизнена, както винаги. Носейки яке и цялото си черно облекло, Лима се усмихна милостиво пред камерата, докато се разхождаше кръстосана и красива.

9. След фитнес:

Адриана Лима без грим9

Още едно селфи след тренировка, този път Лима изглеждаше зачервена и уморена след напрегнатата тренировка и въпреки че може да се каже, че е имала добра тренировка, тя все още изглеждаше розова и красива в естествената си същност.