Раджив Хари Ом Бхатия, известен като Акшай Кумар, е роден в семейство Пенджаби на 9 септември 1967 г. Той е признат за изпълнител, особено танцьор от много ранна възраст. Въпреки че е роден в Амритсар, Пенджаб, той е отгледан в съседите на Чандни Чоук в Делхи. След това той и семейството му се преместиха в Мумбай, който беше друга област, доминирана от Пенджаби. Завършва училището си в училище Don Donco в Мумбай и отива в колежа Гуру Нанак Халса в Мумбай. Акшай Кумар също има сестра на име Алка Бхатия.

акшай кумар без грим

Той получава черен колан в таекуондо от Индия и учи бойни изкуства в Банкок, докато овладява муай тай и работи едновременно като готвач и сервитьор. След завръщането си в Индия той започва да преподава бойни изкуства. По препоръки на един от учениците си, Акшай Кумар започна кариерата си в моделирането, където установи, че печели ефективно повече в сравнение с цялата си месечна заплата. Затова той се зае много сериозно с кариерата на модел. Но веднъж, когато пропусна полета си до Бангалор, а след това Бангалор, беше много разочарован от себе си. Затова той посети филмово студио с портфолиото си и за негов късмет беше подписан за главна роля във филма „Дидар“.

С началото на кариерата си в актьорството той се е сблъсквал с няколко неравности по пътя, но винаги е успявал да запази стабилността си. Сега той е един от най -високоплатените актьори на Боливуд с хитове като Namastey London, Houseful 2, OMG и др. Освен като актьор, той е действал и като каскадьор. С постепенно време този актьор изглежда само красив ден след ден.

Най -добрите снимки на Акшай Кумар със и без грим:

Ето няколко снимки на Акшай Кумар без грим и с грим също.

1. Г -н красавец:

Г -н красавец

Това е снимка на красивия парче без грим, но той успява да изглежда толкова готин.

2. Любовникът:

Любовникът

На тази снимка Акшай изглежда така, сякаш е много завладяващ разговор по телефона. Да, любимото момче със сигурност знае как да изглежда сладко. Тази снимка е една от най -добрите снимки на акшай кумар без грим.

3. Снимка на спортист:

Спортист Снимка

Akshay kumar Позира с баскетболна топка и без грим, това парче със сигурност знае как да комбинира секси, но сериозен външен вид заедно.

4. О! Така че Хо:

О! Така че Хо

Това красиво парче може би е един от най -готините пичове в Боливуд, но все пак успява да открадне сърцето ви. Тук можете да видите грим без грим с красива усмивка.

5. Съблазнителната усмивка:

Съблазнителната усмивка

Има някои знаменитости, чиято една усмивка отслабва в коленете. Е, Акшай Кумар е такъв актьор. Дори и с минимален грим, той успява да изглежда толкова добре.

6. Глупакът:

The Nerd

Независимо дали става въпрос за глупав поглед или вид на парче, тази супер звезда със сигурност знае как да го издърпа добре. тук акшай кумар показва външния си вид без грим с някакъв различен стил.

7. Просто, но горещо:

Просто, но горещо

Само светлосиня риза и панталон и чифт слънчеви очила са всичко, от което се нуждае крал Кумар, за да ви взриви умовете.

8. Формали:

Формали

Не знам дали и вие сте, но мъжете във формали изглеждат супер горещи и секси. Г -н Khiladi почти не носи грим, но все пак успява да запази чаровете си непокътнати с омайната си усмивка.

9. Все още млад:

Все още млад

Как всички ние винаги да сме на 16! Това е стара снимка на крал Кумар, където той не носи грим и въпреки това успява да изглежда толкова добре.

През 2008 г. Акшай Кумар бе удостоен с почетен от Юридическия университет на Уиндзор за приноса му към индийското кино. Той също беше награден с Падма Шри от правителството на Индия през следващата година. През 2012 г.2, Азиатските награди отличиха Акшай Кумар за изключителното му постижение в областта на киното.