Тъй като резултатите от 2005 г. се обединиха, младо русо момиче беше короновано за победител в четвъртия сезон на American Idol, младо селско момиче, което все още се опитваше да стане голямо в град Холи. Кари Ъндърууд никога не е знаела, че след няколко години тя ще бъде домакинство в щатите и след това да продава милиони копия и да произвежда платинени звукозаписни компании. Кари Ъндърууд, красавица с мозък, продължи пътуването си, за да се превърне в звездата, която е сега. Бавно тя се разклонява, за да стане класиран автор на песни и актриса рамо до рамо, а сега тя е голяма икона, боравяща с мултимилионерски етикети. Днес в тази статия ще определим дали красивият й глас съответства на нейния грим.

Кари Ъндърууд без грим Снимки:

Просто небрежен ден:

Кари ъндъруд без грим

Седнал мрачен и тържествен, ето началната снимка за списъка без грим на Кари Ъндърууд. Кари на тази снимка нямаше никакви признаци на професионален грим, но въпреки това изглеждаше доста добре за звезда, която се занимава с сделки с платинени албуми. Като отделя малко време от натоварения си график, Кари тук показва как един ден без грим не може да развали най -добрия й вид.

Стари мемоари:

Кари ъндърууд без грим2

Връщайки се към дните на прослушване, ето почерпка за всички фенове на Ъндърууд, където млада Кари стоеше в розовата си блуза, като направи себе си известна на съдиите. Дори в онези дни можеше да се очаква младежът да се развива с Холивуд, но според външния вид, Кари винаги имаше този перфектен блясък на лицето си, дори когато рутинният професионален грим не беше част от ежедневието й.

Lazy Day Makeover:

Кари ъндъруд без грим3

обикновено човек можеше да види Кари винаги облечена, както трябва, готова да внесе помпата в шоуто, но този ден Кари беше пуснала косата си, макар и не буквално, и отиде на причинно -следния ден да се разхожда с удобните си дрехи. Въпреки че по лицето й не се забелязваше грим, тази зашеметяваща светлина беше в нея, която никой не можеше да отрече.

Разходка през:

Кари ъндъруд без грим4

щракната от едно от папараците, Кари Ъндърууд се усмихна сладко за камерата, докато тя мина покрай тях. Въпреки че никога не й е правил професионален студиен грим, тя изглеждаше изключително добре със себе си. Косата й, както винаги, беше прикована на гърба и тя мина покрай нея.

Ден на плажа:

Кари ъндъруд без грим5

Кари Ъндърууд отиде на плажовете за почивката си, където я щракнаха в бикинито си. Косата й беше нагласена и вързана на разхвърлян, докато тя се забавляваше сериозно на плажа с приятеля си. Нейната гладка кожа и копринена текстура, дори без никакво докосване, наистина ни поразиха.

Изглед към плажа:

Кари Ъндърууд без грим 6

Тук имаме още една снимка на хипнотизиращата Ъндърууд, за пореден път поставена на гърба на плажа, където може би се е наслаждавала на почивните си дни. Ъндърууд, който е фитнес изрод и красива жена, изглеждаше страхотно, наслаждавайки се на плажния си ден.

Селфи във фитнес залата:

Кари ъндърууд без грим7

Всички сме имали тези селфита във фитнеса, когато твърде много упорита работа беше третирана с добра картина. Същото се случи и с Кари и годеника й, които отидоха в Instagram, за да споделят снимката си за тренировка, на която Ъндърууд беше видяна без грим, позиращ до годеника си. Дори и без грим изглеждаше доста годна.

Сутрешното бягане:

Кари ъндърууд без грим8

Сутрешните джогинг са задължителни за фитнес ориентираната Кари и оттук тази снимка на задъхана през джогинга си, докато сдвоява бялата си тениска с череп със сладко джогинг. Косата й беше вързана отзад и нямаше грим на лицето си.

Всички усмивки:

Кари ъндъруд без грим9

Връзвайки косата си в доста сплетено пони, Кари в последната снимка на списъка се усмихна, без да знае за тази откровена снимка, на която изглежда, че няма грим, но въпреки това изглежда зашеметяващо.