Кеша Роуз Себерт е по-известна като Кеша, автор на песни, която завладя музикалния свят. Със своя уникален стил на вокал и красиво написани песни в албумите си „Animal“ и „Cannibal“ Кеша бързо се изкачи до шеметни висоти на звезди, за които само малцина могат да мечтаят.

С два хитове номер едно като „Tik Tok“ и душата, разтърсваща „We R Who We R“, и дебют номер едно в класациите на САЩ с албума си Animal, Кеша е любима сред феновете си, които с любов нарича своите животни. „Tik Toc“ е дигитален бестселър, който има 14 милиона посещения.

Вдъхновена от различни артисти с течение на времето, нейната музика обикновено включва теми за партийни лудории, с нотка на индивидуалност. Дълбоко ангажирана с правата на животните и ЛГБТ активизма, тя е по -хуманна от изявите си в гръндж. След като продаде милиони плочи по целия свят, една се очаква да бъде бляскава кукла, която е изцяло за грим. Нейните предшественици са доказателство за този образ. Въпреки това, Кеша има уникален вид, който почиства красиво без грим. Ето нашия избор на най -добрите.

Чист гръндж:

Разкошна без грим Кеша е далеч от блестящите си аватари, които човек е толкова свикнал да вижда. Чистото лице и правилно сресаната коса са пълен контраст с нейните музикални клипове. Тя почиства добре и също изглежда добре. Красотата никога не зависи от грима и Кеша доказва точно това.

Ярки бели:

На тази снимка тя прилича на сръчно и скромно момиче в съседство със секси лунички на бялата си алабастрова кожа. Тя е усвоила разхвърляния вид и затова този фин женствен стил й изглежда перфектно.

Beach Babe:

Кеша не е фитнес изрод като нейните съвременници, но поддържа здраво тяло, което изглежда толкова красиво в плажните дрехи. Човек може наистина да изглежда красив без грим, при условие че има правилното отношение да носи облекло.

Блондинка с мечтани очи:

Мечтаните й очи са перфектен актив за нейния непринуден небрежен стил. Произхождайки от скромно начало, Кеша обича да държи нещата прости и сведени до минимум. В реалния живот нейният удобен стил разкрива най -добрите й черти.

Lil ‘Miss Goldilocks:

Лил Мис Златокоска

Кеша е известна със златния си глас и златните си кичури. Косата й може без усилие да измести външния й вид от кофти до елегантен в зависимост от настроението й.

Разхвърляният поглед:

Нейният стил е много фънк и ярки цветове, съчетани заедно. Така че, докато носи приглушен нюанс за топ, тя ще ви изненада със своите фънки жълти нокти. Тя добавя елемент на изненада към външния си вид, така че човек никога не може да бъде самодоволен какво да очаква от тази странна Дива.

Елегантният стилен:

С разхвърляния си външен вид, за който се говори най -много, Кеша може да извади стилно елегантния и стилен вид на червения килим. При условие, че тя е готова да положи усилия и да направи допълнителната миля. Издърпаната елегантна висока опашка с почти никакъв грим я кара да изглежда толкова освежаваща, че човек ще забрави напълно разхвърляния й вид. Прическата със сигурност може да промени всичко.

Glam Diva:

Този розов руж е естествен и не изисква много усилия от нейна страна, защото Кеша е девствена територия за грим. Тя изважда този външен вид с panache, който е една от великолепната дива в своите страхотни и прочути златни кичури. Нейният красив и елегантен пръстен за нос придава нотка на рискове на външния й вид, което я кара да се откроява в тълпата.

Отпуснатият поглед:

Кеша с нейния лесен стил и безразлично отношение към външния вид е добре дошла промяна в индустрия, за която е известно, че влияе върху това как изглеждат хората по целия свят. Тя е перфектният пример за красота отвътре, тъй като талантът й я прави по -секси от повечето бимбо, които са с лакът в грима.