Mammootty е индийски актьор и продуцент, който е работил предимно в киното на малаялам. Той също така е играл в кино на телугу, тамил и каннада. Мамути е в индустрията повече от три десетилетия и е работил в около 360 филма. Във филмите за малаялам той е изпълнил много двойни роли, за които спечели огромна слава и популярност.

Мамути със и без грим

Мамути е филантроп и вярва в подпомагане на нуждаещите се и бедните. Свързан е с много проекти, включително неправителствени и благотворителни организации в Керала. Той е покровител на Обществото за болка и палиативна грижа, благотворителна организация в Керала. Той е формулиран с цел подобряване качеството на живот на пациенти с напреднали симптоми на рак. Mammootty също представи нов проект, за да осигури подходяща грижа за страдащите от рак в цялата Керала.

Мамути принадлежи към индийско мюсюлманско семейство от средната класа, което е изградило кариерата си на собствените си крака без никакъв семеен прецедент. Той е описан от индийските медии като един от най -добрите и универсални актьори на индийското кино. Казват, че той е дарен и възхваляван с гъвкавост и естествени актьорски способности. Той има ефект на мегазвезда във филмите на малаялам. Изборът му на филми се оценява често, тъй като филмите му имат съдържание. Ролите, които той играе, обикновено са „по -големи от ролите, ориентирани към живота на мъжете“. Не само това, той е известна телевизионна звезда, както и похвален от много домакини. Той е председател на Malayalam Communications. Тази малаяламска комуникация управлява няколко телевизионни канала като People TV, Channel We и Kairali TV.

В началото на кариерата си той притежава продуцентска компания и казино. Неговата продуцентска къща е продуцирала комерсиално успешни филми като Gandhi Nagar 2nd Street, Adiyozhukkukal и Nadodikkattu, Karimpin Poovinakkare.Mammootty е и основател на Megabytes, телевизионна продуцентска компания, която е произвеждала телевизионни сериали Jwalayay през 199 0 -те. Jwalayay е първият му проект като продуцент и той получава голяма популярност.

За страхотната си работа във филмите е спечелил много държавни награди Filmfare и единадесет национални награди Filmfare. Много от невероятните му творби са показани на Международния филмов фестивал. Неговият филм Mathilukal е показан на 40 Международен филмов фестивал и получава много признания на критиката.

Mammootty със и без грим:

Ето няколко от Mammootty без грим:

1. Bullet Rider:

Мамути със и без грим 1

Mammootty е забелязан в Daivathintea Swantham Cleetus без никакъв грим. Спортно бял дроб и червена курта прилича на истински индийски Дон.

2. Сатиричната:

Мамути със и без грим 2

Този малаяламски актьор обикновено се чувства много удобно в белия дроб. Той е без нито една грам грим.

3. Наистина хумористично:

Мамути със и без грим 3

Не всеки актьор може да носи този външен вид без грим. Ако някой може, трябва да е Mammootty. Виждаме го как се перчи с бяла риза с черно палто, ето, отново бял дроб. Този път белите дробове се състоят от златна рамка.

4. Типичният стил „Айя“:

Мамути със и без грим 4

Виждаме го да свети дори без грим. Той показва своето естествено лице с проста усмивка, заедно със стилен нервен поглед. Повечето пъти той носи бели ризи като на тази снимка.

5. Какво има, пич:

Мамути със и без грим 5

Разполагайки се с непринуден външен вид в жълта тениска и деним, заедно с лицето си без грим, той позира със списание за грешките.

6. Подписът на малаялам:

Мамути със и без грим 6

Този поглед е от филма Bavuttiyude Nammathi, държи кърпа (ghamcha) и показва бялата си жилетка и косматите гърди. Подписът Malayalam изглежда наистина и все още носи грим.

7. Семейният облик:

Мамути със и без грим 7

Виждаме го да позира със семейството си. Той определено принадлежи към голямо дебело индийско семейство. Едва ли носи грим у дома.

8. Обърканият мамути:

Мамути със и без грим 8

Snap, заснет с Reenu Mathews. В този кадър той поддържа естествен вид без грим. Изглежда много объркан или по -скоро се опитва да намери решение за нещо.

9. Донът на Малаялам:

Мамути със и без грим 9

Виждаме го как романсира с найянатара. Тук на тази снимка Mammootty става като дон заедно с приятелката си. Тук той спортува само с минимален грим.