Кралят на романтиката, лошият боливуд са някои от имената, които са синоними на това средно изглеждащо момче в съседство, което всяко момиче иска да романтизира. Той е направил такова въздействие с романтичните си роли, че всеки път, когато чуете Рахул или Радж или Арджун, няма как да не си представите този загадъчен Скорпион.

шахрух хан без грим

Въпреки че е любимецът на арковите светлини, той изглежда еднакво привлекателен и сладък в реалния живот. Най -доброто доказателство е неговата съпруга Гаури. Женени 21 години, те са най -добрата романтична двойка. Ето нашия избор на най -доброто от естествения му вид извън камерата.

Shahrukh Khan без грим Снимки:

Следват най -популярните и добре талантливи боливудски бадшах (SRK) Shahrukh Khan без снимки на грим, които са наистина хубави.

1. Стилен хан:

Шахрух Хан със и без грим 1

Ханът на всички сезони и поради всички причини, този човек изглежда добре, независимо от това какво носи или какво прави. Видян тук на одобрение на марката, той успява да изглежда много стилен. Няма елемент, който този човек да не е одобрил. Shahrukh Khan е име, което сега свързваме с най -добрите във всичко. Тук той носи малък грим, дори и да е публична фотосесия.

2. Чаровникът без усилия:

Шахрух Хан със и без грим 2

Видян в обикновена черна риза и черен костюм, без грим, този мъж излъчва чар и харизматичен магнетизъм, който сякаш привлича жени от всички възрасти в трансцендиращия му поглед. Сладките трапчинки са привързали жените към този чаровник за следващите поколения.

3. Maverick:

Шахрух Хан със и без грим 3

Shahrukh Khan е готина котка, когато става въпрос за бизнес. Той е заснел някои блокбастър филми под продуцентския си банер, но най -важното е в неговия IPL екип. Съсобственик на екипа на Kolkata Knight Riders, този човек е всякакъв готин. Участието му в града му спечели статут на посланик на марката на щата Западен Бенгал. На тези изображения шахрух се качва в колата си отвън, без лице за грим.

4. Без грим Шахрух Хан:

Шахрух Хан със и без грим

С постоянен фен по целия свят, човек би могъл бързо да предположи, че този човек има много нагласа и излъчване за себе си. Но той е много прост за близките си. Произхождайки от скромно минало в Ню Делхи, Шахрух няма кумове в индустрията. До този момент той поддържа смирението си въпреки всичките си успехи. Да можеш да поддържаш такова достойно присъствие само по себе си е постижение. Тази снимка казва колко естествен е дори и без грим.

5. Секси Дон:

Шахрух Хан със и без грим 5

Да, сър, Шахрух Хан върна сексито с изпълнението на класическия ретро персонаж на Дон. Ако имаше някой, който би могъл да изпълни тази емблематична роля, това беше този човек. Със своето естествено гладко нахално и убийствено отношение той е толкова смъртоносен в екшън последователности, колкото и с романтичните диалози. Тук той спортува само лицето си без грим, заедно с външния вид на опашката, който е много перфектен за него.

6. Момчето на артикула:

Шахрух Хан със и без грим 6

SRK носи отговорност за популяризирането на концепцията за момчетата в Боливуд. Той извади някои от най -зашеметяващите номера на артикулите във филмите в последно време. Той не искаше момичетата да привличат цялото внимание! И той работи усилено, дори до степен да изгради шест пакета корема. Няма нищо, на което този човек да не е способен. И с това сладко лице, заедно с без грим, човек никога не може да сгреши.

7. Романтичният вид на Шахрукх:

Шахрух Хан със и без грим 7

От учителката по химия до дъщерята на съседа до любимата на колежа, Шахрух успя да романтизира всеки герой на екрана. Видян тук без грим безредици от шахрукх хан, за снимането му за „Вир Зара“ на Yash Raj Production, той без усилие изпълнява всяка роля като типичен романтичен човек, който всяка жена иска. Романтичната страна е очевидна и от личния му живот. Мъжът е живо свидетелство за всичко за любовта.

8. Съновникът:

Шахрух Хан със и без грим 8

Мъжът не е Адонис, но почитателката му е завидна от съвременниците му. Той има много магнетичен чар, на който малцина могат да устоят. Но той също олицетворява почтеността, което прави героите му на екрана толкова правдоподобни. Това изображение по -горе казва, че той е без грим по лицето си.

9. Шахрух – Кралят на милиони сърца:

Шахрух Хан със и без грим 9

Няма съмнение, че той е кралят на сърцата и това има много общо с това да бъдеш добър човек. Когато човек е добър отвътре, това със сигурност се отразява отвън. Това е една от страхотните снимки на srk без грим.