Кралицата на поп, Мадона Луиз Чиконе също знае, че Мадона е една от най -известните певици в историята на музикалната индустрия. Тази американска певица е и известна икона на стил в света на модата и красотата. Докато Мадона изпълнява на сцената, тя използва различни продукти за грим, за да получи желания вид на конкретната песен. Тази теория е същата и за нейните видеоклипове. Може би си мислите, че тази 56-годишна поп звезда винаги се крие под купчина грим, но това не е вярно. Често тя показва естествения си вид, за да впечатли хората с наследствената си красота. Зад кулисите Мадона обича да носи ежедневни дрехи и без грим, за да се наслаждава на живота си по прост начин. Вижте някои от най -добрите селфи снимки на Мадона без грим в статията.

Най -добрите снимки на Мадона без грим:

1. Изглед под дъжда:

Мадона без грим 1

Мадона беше забелязана така, сякаш току -що е стъпила в дъжд. Видяна е с черно кожено водоустойчиво яке и нейните характерни плажни вълни. Кралицата на поп няма намеци за грим, освен може би за гол червило. Със сигурност изглежда красива за възрастта си!

2. Глупавият поглед:

Мадона без грим 2

Мадона има доста необичаен вид на тази снимка. Тя избира да играе на сигурно в обикновен тоалет и подписа си с шал. Надурените й очила й придават достоен вид. Тя държи косата си вълнообразна и вързана. Изглежда, че се отправя към летището за пътуване и няма по -добре да му е удобно.

3. Каубойският поглед:

Мадона без грим 3

Мадона за пореден път държи на ниско значение при публичното си представяне. Тя е забелязана без никакъв грим. Сламената й шапка, телефоните и шалът разкриват намеци, че е тръгнала на някакво място и бърза. Ние напълно обичаме идеята за шапката, за да скрие разхвърляната си, неуправляема коса. Умна, нали?

4. Мързеливо понеделник сутрин селфи:

Мадона без грим 4

Днес е понеделник сутрин и Мадона го мрази също като всички нас. Видяно в това селфи е постът на Мадона в понеделник сутринта, където тя не носи грим и все още изглежда не бърза да започне деня си. Очите й разкриват умората от партито от предишната нощ. Сигурни сме обаче, че тя ще се изправи на крака за нула време!

5. Уморен, но красив:

Мадона без грим 5

В продължение на много години Мадона поставя нови рекорди в билборда и се смята за една от най -революционните и вдъхновяващи музикални икони в историята на музиката. Тя е толкова привлекателна и безупречна, че обикновен сив връх може да я накара да изглежда божествено дори след дълъг уморителен ден. Тази жена има нещо в себе си, което я прави различна от другите.

6. Готов за действие:

Мадона без грим 6

Мадона беше забелязана без грим по улиците на Ню Йорк. Тази снимка ясно разкрива, че любимата поп звезда през цялото време не изисква грим, за да изглежда привлекателно. Красотата й идва от таланта й, което я прави една от най -успешните певици в целия свят.

7. Усещане на музиката:

Мадона без грим 7

Поп звездата, Мадона беше уловена от камерата, облечена в плътна бяла тениска със слушалки, окачени на врата й. Тя държеше русата си коса и изглеждаше в радостно настроение. Тези, които познават Мадона, казаха, че колко обича да се връща към стария си и прост живот, където не е била в капан в клетката, изработена от козметични продукти и космополитни въпроси.

8. Не бъркайте с вас Погледнете:

Мадона без грим 8

Зелените очи на Мадона я правят уникална от всяка друга жена на сцената. Наскоро тя се представи на живо без грим, за да накара феновете си да осъзнаят естествената й красота. На тази снимка поп кралицата е забелязана носеща зелена шапка и топ с дълъг ръкав от същия цвят. Освен ако не е представление на живо или видео заснемане, Мадона носи ежедневни неща и избягва лудостта на спиралата.

9. Подготовка за изпълнение:

Мадона без грим 9

Мадона беше уловена в действие, докато излизаше от място, където тя изпълняваше. Пресата не я остави и при фургона. Тя свали всичките си гримове и елегантните си дрехи и излезе с обикновена шапка и топ без ръкави.

10. Спортна жена:

Мадона без грим 10

Преди няколко седмици излезе новина, че мобилният телефон на Мадона е хакнат и личната й снимка е изложена на обществеността, от които в повечето от тях тя не е била с грим. Това е една от онези снимки без грим, на които тя носеше момчешки червен връх, което я правеше просто невероятна. Без съмнение тя е най -красивата поп певица някога.

11. Останете топли:

Мадона без грим 11

Мадона може да я накара да изглежда привлекателна в обикновен пуловер и шал. Тя едва се нуждае от допълнителен грим. Вижда се, че тази вечна красавица застарява грациозно в плетеното си наметало и сивия шал. Тя със сигурност дава предстоящите модели за своите пари.

12. Без концерт на живо:

Мадона без грим 12

На тази снимка Мадона излезе на живо и направи цялото си изпълнение, без да носи никакъв грим. Тя избра за плажни вълни черна тениска. Тя изцяло закова този голен вид с намек за голи розови червила и може да е малко подчертаващо по бузата.

13. Без маймуниране наоколо:

Мадона без грим 13

Мадона носеше скандалните си сценични лудории и след шоуто. Беше забелязана да се разхожда по улиците с шапка с лице на горила. Нужни са смелост, за да се съблече такова облекло, но Хей! Тя е Мадона! Тя със сигурност изглежда прилепнала в топло зимно облекло и когато става въпрос за странни тоалети, няма маймуни наоколо с Мадона!

Мадона е известна със своята странна мода. Тя е и една от малкото известни личности, които обичат да показват своите недостатъци пред обществеността. Независимо дали е с небръснати подмишници или с изкривени зъби, тя уверено ги показва всички на снимките си. Въпреки че може да изглеждат груби, човек трябва да оцени нейната безстрашие. Нищо не може да възпре Мадона и тя със сигурност е шефът на съдбата си. Мадона ни учи, че хората, които са с теб в добри моменти, трябва да знаят кой си всъщност. Страхотна идеология, нали?