Тамилските филми и филмовата индустрия, известна още като Коливуд, са сред най -известните филмови индустрии в Индия. Тамилската филмова актриса е известна като доста талантлива и красива. Но виждали ли сте някога актриси от Коливуд в реалния живот без снимки на грим?

Да, сигурни сме, че повечето от вас не са! Изключително талантливата, но красива тамилска героиня в реалния живот без грим със сигурност ще ви остави в шок, както и хипнотизирана. Искате ли да разберете защо? Трябва да се насочите към цялата статия, за да погледнете любимата си звезда.

Невероятни снимки на актриси от Коливуд без грим:

Ето най -добрите и най -новите снимки на актриси от Коливуд без грим, които неизбежно ви вкарват в друг свят.

1. Акшара Хасан без грим:

Коливудските актриси без грим 1

Тук идва най -известната и известна личност Акшара Хасан. Тя е сестра на Шрути Хасан и дъщеря на популярния актьор Камал Хасан. Въпреки че Акшара се е появявала в по -малко филми и каскади, отколкото сестра й е отбелязала името си доста популярно в киното в Коливуд. Тя е популярна с красивото си лице без грим с примамливи и смели очи. Човек не може да свали гледката от очите й!

2. Адити Балан без грим:

Коливудските актриси без грим 2

Актрисата Адити Балан наскоро публикува смелата фотосесия в профилите си в социалните мрежи и тази стана доста популярна през цялото време! Тя стана доста популярна и известна с ролята си във филма Аруви и оттогава е в областта. На около 28 години, тя все още изглежда много млада.

3. Aparna Balamurali No Makeup Stills:

Коливудски актриси без грим 3

Ако не сте чували за Aparna Balamurali, добре, тя е доста популярна както в филмовата индустрия в Коливуд, така и в малаялам. Тя е съвсем млада, на около 24 години, но все пак е отбелязала името си чрез филми като Камуки и Махешинте Пратикакарам. Тази снимка на нейния умен и сладък жест без грим завладява интернет. За нас не е съвсем шокиращо да видим това, тъй като тя изглежда сияйна!

4. Прия Бхавани Санкар Без грим Снимка:

Коливудски актриси без грим 4

Първоначално от самия Ченай на Тамил Наду, Прия Бхавани Шанкар е популярна със своя сладък жест и изглежда в индустрията. Тя е оценена за първия си филм и герой в MeyaadhaMaanand и първоначално е била популярна и в телевизионната индустрия. Снимката й без грим тук е заснета от камерата с уморено лице и изражение по време на тренировка във фитнеса. Доста здрава и с фитнес съзнание, нейната красота в реалния живот може да се приравни и със здравословен живот.

5. Parvathy Nair in No Makeup:

Коливудски актриси без грим 5

Първати Найр я кара да скъса с филми като Йенай Ариндхаал и Нимир. Със своите уникални и прости изпълнения тя спечели сърцата ни. Докато тя се вижда най -вече в известния си грим и смели стилове, има много по -малко и по -малко снимки на нея без грим. Ето един такъв, където тя позира за селфито!

6. Яшика Ананд без грим:

Коливудски актриси без грим 6

Повечето от нас познават Яшика Ананд чрез появата й в сезоните на Big Boss. Тя е доста млада, на възраст около 20 години, но все пак е спечелила много слава чрез филми като Иратту Араил Мурату и Зомби. Яшика Ананд без грим изглежда доста шокираща за мнозина, тъй като се вижда много уравновесена и излъскана в много изяви!

7. Каляни Приядаршан без грим:

Коливудските актриси без грим 7

Kalyani Priyadarshan е виден в тамилската и телугу филмовата индустрия. Тя е известна с кастинга срещу Ахил на телугу в Hello, а също и в тамилския Vaan. И тя изглежда красива и великолепна на тази снимка със своята сладка и бляскава усмивка. Тя е доста млада в момента и със сигурност ще направи своя белег с добри филми, като се има предвид красивото й лице без грим.

8. Anupama Parameswaran изобщо без грим:

Коливудски актриси без грим 8

Повечето от нас вече познават популярната сладурана, Anupama Parameswaran. Тя е участвала в много филми в тамилски, малаяламски и телугу филми. Тя е популярна заради сладката си къдрава коса и се усмихва с красив по -малко грим в самите филми. Виждана тук е нейният външен вид без грим, където е видяна да се наслаждава на пътуването с кола и да се усмихва отсреща! Колко прекрасно не е!

9. Хансика без грим:

Коливудски актриси без грим 9

Ние вече познаваме Хансика от доста отдавна, почти от десетилетието. Въпреки че не изглеждаше много успешна филмова кариера във филмите на тамилски и телугу, тя е популярна с красивата си усмивка. Тук се виждат нейни публични изяви без грим, където Хансика без грим смело се вижда как идва пред камерата и се усмихва широко. Ние оценяваме нейното смело самочувствие и външен вид!

10. Lakshmi Menon без грим:

Коливудски актриси без грим 10

Лакшми Менон, известен като сладкото момиче със сладки герои наоколо, е популярен за Komban и Jigarthandal. На възраст около 23 години, тя е доста известна и красива дори в реалния живот, както можем да видим на снимката по -горе. Видяна тук е Лакшми Менон без грим, която прави сладко селфи с лента за коса и тя почти прилича на дете със сладките жестове и усмивка. Вече сме напълно влюбени в нея!

Допълнителни съвети:

Като се имат предвид тези красавици в Коливуд без грим, нека имаме и няколко съвета за красива кожа. Всички те следват строга рутина и следователно имат ясно и сияещо лице. Но как да ги поддържаме като новак? Ето как!

  1. Винаги почиствайте добре лицето. Уверете се, че лицето е без замърсявания. Не използвайте твърде много химически продукти върху лицето.
  2. Винаги оставяйте лицето си добре овлажнено.
  3. Изобщо не излизайте от дома без слънцезащитни продукти. Използвайте не по -малко от SPF 50 в реално време!
  4. Пийте колкото е възможно повече вода, за да получите чиста и сияйна кожа.
  5. Винаги почиствайте и тонизирайте лицето за по -чиста и приказна кожа!

Предвид популярния списък с героини в Коливуд без грим и серийната им актриса без грим, сега сме сигурни, че знаете как е любимата ви актриса в реалния живот! Докато с някои, ние сме доста изненадани от нейния смел и уверен външен вид в реалния живот, ние също сме доста шокирани с малко снимки и течове. Моля, кажете ни вашите мисли!