Американската актриса, модел, писател и др изглежда умопомрачително без грим. Говорим за единствената Бела Торн. Тя също е известна телевизионна личност и е известна със страхотното си показване на уникална красота на екраните. Бела обича да я държи проста и истинска зад обектива, а понякога й става прекалено привързана към естествената й съблазън и често показва голо лице. Тази статия е за тези моменти. Тук ще ви предоставим някои от най -добрите снимки на Бела, където тя носи нулев грим на лицето си.

1. Селфито без грим:

Бела Торн без грим

Това е една от най -красивите снимки на Бела, където тя изпълнява лицето си с нулев грим заедно с естествената си привлекателност. Тук Бела изглежда толкова невинна и красива, че нейната привлекателност прави този един от най -добрите тронове на Бела без снимки на грим.

2. Друго селфи без грим:

Бела Торн без грим 2

Тук имаме още едно страхотно селфи на Бела, показващо естествената си привлекателност. Тя изглежда почти същата, както изглежда, когато носи грим. Тя може да отиде на събитие по този начин. Тя изглежда напълно невероятно на тази снимка, където изобщо не носи грим.

3. Старата картина:

Бела Торн без грим 3

Бъдете сигурни, едно може да се каже със сигурност, че Бела не е фалшива. Тя харесва естествената си красота и няма нужда да я прави много по -привлекателна с помощта на козметични продукти. Тя може да получи достатъчно внимание, като просто покаже естествената си привлекателност.

4. Селфи от 2014 г .:

Бела Торн без грим 4

Бела изглеждаше така преди 2 години и изглежда, че красотата й се увеличава с възрастта. Нейната привлекателност е доста уникална и не може да се сравни с нищо. Бела със сигурност изглежда страхотно с грим. Но хората трябва да търсят по -естествени снимки на Бела, вместо просто да търсят снимки на грим на Бела Трон.

5. Селфи с груба коса:

Бела Торн без грим 5

Това селфи е малко по -различно от предишните. Тук тя изглежда много по -впечатляваща и съблазнителна и тази снимка е достатъчна, за да впечатли нейните ненавистници и хора, които не я познават.

6. Очарователната привлекателност на лицето:

Бела Торн без грим 6

Бела обича да си прави селфита без грим. Това е снимка, на която Бела отново спори естествената си привлекателност заедно със страхотната си усмивка. Снимката може да се каже, че е една от най -добре оценените Bella Throne без гримирани снимки.

7. Сладката:

Бела Торн без грим 7

Бела със сигурност е сладурана. Ако не знаете, тази снимка може да разкрие тази тайна. Тази снимка е щракната, докато Бела Трон се наслаждава на смути на открито. Това е може би една от най -добрите снимки на Бела, без да носи каквито и да е козметични продукти и все още да краде шоуто.

8. На летището:

Бела Торн без грим 8

Тук можем да предложим различна и много по -зряла версия на Бела, където тя показва естествената си привлекателност заедно със страхотната си усмивка. Картината е толкова красива, че лесно може да впечатли хората в интернет.

9. Тази прическа макар!

Бела Торн без грим 9

Това беше прическата на Бела преди няколко месеца. Тя изглежда напълно различна тук. Прическата я прави да изглежда като различен човек. Но лицето и привлекателността на лицето й са същите. Тази ретро смесена модерна прическа на допир изглежда й подхожда идеално.

10. Задната неподвижна снимка:

Бела Торн без грим 10

Тази снимка е публикувана от Bella в Instagram. Снимката на Бела без грим със сигурност поставя високата летва. Дамите ще трябва да работят много върху диетата и красотата си, за да изглеждат по този начин. Но за Бела това идва естествено.

Бела Торн е доста красива и изглежда почти еднаква без никакъв грим. Тази статия оправдава горното твърдение. След доста дискусия едно може да се каже със сигурност, че Бела вероятно наистина се гордее с естествената си привлекателност и затова го показва толкова често.