Олимпийска златна медалистка и известна телевизионна личност, Кейтлин Дженър е една от най -признатите жени в Америка. Тя е на 66 години и има много деца. Тя е една от най-добре изглеждащите жени на своята възраст и известна с големия си принос на спортния дух в Десетобой. Участвала е в много телевизионни събития, а също така е играла и в много филми. В тази статия ще обсъдим някои снимки без грим на Кейтлин Дженър, където тя безпроблемно излъчва напълно истинския си вид. Те са както следва.

Кейтлин Дженър без грим:

1. Старееща красота:

Кейтлин Дженър без грим

Това е истинското лице на някогашната красива Кейтлин Дженър. Тя все още е доста привлекателна в сравнение с възрастта си. Нейната красота е доста уникална и се откроява сама. Едно нещо със сигурност може да се каже, че тя е една от най -добре изглеждащите жени на нейната възраст и затова тази конкретна снимка може да се каже, че е една от най -хубавите снимки без грим на Кейтлин Дженър, през които някога ще мине човек.

2. Грубо лице:

Кейтлин Дженър без грим 2

В зависимост от възрастта си, тя е доста привлекателна. Поне тя е достатъчно уверена, за да покаже естественото си лице, въпреки че е известна знаменитост. Гримът не е опция за тази жена дори на тази възраст. Обича да показва истинското си аз.

3. На възраст, но все още привлекателен:

Кейтлин Дженър без грим 3

Кейтлин все още изглежда доста красива и тя е една от най -добре изглеждащите жени на нейната възраст. Тя има съблазнително лице и въпреки че е на възраст, много режисьори все пак биха предпочели да я вземат за свои водещи телевизионни сапунени опери.

4. Разкриващото интервю:

Кейтлин Дженър без грим 4

Ако търсите снимки на Кейтлин Дженър без грим, тогава това е доста добро, което ще преживеете. Заедно с извеждането на истините на светло, още нещо беше извадено на светло зад завесата, това беше истинското лице на Кейтлин.

5. Истинският американец:

Кейтлин Дженър без грим 5

Кейтлин е истинска американка и уважава родината си и затова тя участва в организираната от държавата кампания за борба с тормоза, която включва знаменитости от висок клас като Кейтлин и много други. Тя беше видяна да показва истинското си лице заедно с удобен израз на лицето си.

6. Ритуали за ходене:

Кейтлин Дженър без грим 6

Кейтлин често се снима как грабва кафето си, докато ходи на разходка. В тази дъждовна сутрин тя беше забелязана да носи истинското си лице заедно с непринудено облекло. Тя носеше напълно автентичното си лице и изглеждаше доста удобно, въпреки че папараците бяха във възход.

7. Минимален грим:

Кейтлин Дженър без грим 7

Голямата работа на Кейтлин я доведе до първата страница на списание Vanity Fair. Тази снимка отново разкрива истинското й лице заедно с минимален грим върху него. Тя изглежда добре дори с малкото количество спирала, което рядко разкрасява лицето й. Причината за нейната привлекателност в тази картина е нейната естествена красота.

8. Яке с леопард:

Кейтлин Дженър без грим 8

Кейтлин беше забелязана облечена в яке с леопардова кожа. Тя изглеждаше без грим. Дори ако на лицето й имаше грим, това би бил минималният грим, който една жена може да носи.

9. Гоне голф:

Кейтлин Дженър без грим 9

Кейтлин изглежда доста добре в розовата поло фланелка, която допълваше външния й вид и я правеше да изглежда красива от всякога. Тя изглежда напълно добре, дори без козметични продукти по лицето си.

10. Снимка на корицата без грим:

Кейтлин Дженър без грим 10

Кейтлин беше огромна част от списанието Vanity Fair. Повечето статии показват живота й като знаменитост и колко прост живот води. Тази конкретна снимка на корицата също е без грим.