Една от известните актриси и изцяло американка, Кери Вашингтон е любима на нас още от началото на известния й сериал „Скандал“. Това обаче не е само мястото, където признанието й се крие, тъй като в миналото си участва в много чудесни хитове, включително Django Unchained и филма от 2006 г. The Dead Girl. Въпреки че винаги е била зашеметяваща на екрана, мнозина се чудят дали наистина е всичко това без универсалните студийни гримьори и в тази статия ще го изпробваме.

1. Смелият ход:

Кери Вашингтон 1

Често ослепителните звезди не искат да позират голи с кориците на списанията, но Кери Уошингтън изпитваше различно усещане. На предното яке на Allure Кери Уошингтън позира с минималния си брой, тъй като изглеждаше зашеметяваща, както винаги. Освен лек тампон на устните, върху нея нямаше видим грим.

2. Обличане добре:

Кери Вашингтон без грим 7

Кери е избрана за най -добре облечената жена и оправдава очакванията ни, тук виждаме Кери в най -доброто си облекло, облечена с коктейлна вечерна част със своите секси обувки с принт на боб и гепард. Беше изрисувала лицето си до минимум и дори без професионалната ръка в грима изглеждаше красива.

3. Просто нормален ден:

Кери Вашингтон без грим 3

Подобно на нас, дори звездите имат лош ден за коса или китка на челото. Кери Вашингтон обаче може да извади външния вид с много лекота. Разхождайки се с карирана риза и мека средна коса, звездата на Скандала носеше безупречна кожа със сладки бебешки лунички отстрани.

4. Изпълнение на поръчка:

Кери Вашингтон без грим 4

Този път Кери се облече с цялото бяло облекло, докато се разхождаше из Ню Йорк, изпълнявайки поръчки. Умореният график на звездата е оставил нейните поръчки в каша, която тя призна в интервю и завърши с това, че имаше нюансите си на окото и безупречната усмивка, за да върви с него. Дори и без грим, този път тя изглеждаше безупречно кожа.

5. Летищни проблеми:

Кери Вашингтон без грим 5

Всички сме имали онези отвратителни изрази, които трябваше да преминават през охраната на летището многократно и тук имаме Кери Вашингтон, който прави не по -малко. Стоейки в очакване на зеления си сигнал да продължи напред, Кери беше видяна в LAX с коса на кок и очила, облечени. Тя никога не е имала грим на лицето си, тъй като уви шалът около врата си и продължи.

6. Бебе мама:

Кери Вашингтон без грим 6

Докато се носеха слухове, че Кери Вашингтон най -накрая прегърна майчинството, медиите очакваха всякакви възможни признаци на бебешки подутини и даваха на хората точно това, което искат, Кери се разхождаше из целия си деним, демонстрирайки без грим и меката си бебешка подутина . Косата й беше хвърлена на кок, подкрепена от група, докато тя окачваше наклонена чантата си и си тръгваше усмихната.

7. Селфи зад кулисите:

Кери Вашингтон без грим 2

Докато интензивната закачалка на скалите към нейния сериал „Скандал“ кара феновете й да се разхождат навсякъде, Оливия Поуп, нейният герой в поредицата, се представяше зад кулисите с двете главни роли на драматичния сериал. Изглеждайки добре без грим, и тримата се усмихнаха най -сладко.

8. Един почивен ден:

Кери Вашингтон без грим 8

В почивния си ден Кери реши да посети с приятелите си театър „Ед Съливан“ и от снимките разкри, че изглежда красива без помощ от професионален грим. Най -добрият приятел на момичето не са диаманти, но нейната лайнер и блясъкът и придържайки се към кода на момичето, звездата имаше коса на място и лицето й блестеше прекрасно.

9. Да бъдеш разумен:

Кери Вашингтон без грим 9

Кери винаги ни е удивлявала с внезапните си промени в стила, независимо дали става въпрос за ежедневни панталони за деня или за монтиран деним за кафе. Облечена модерно в нея с дънки и черно палто, Кери напусна сградата с очилата си и показа ясни признаци на липса на грим по лицето.