Долнището е бельо, което носят жените. Трябва да се носи под дрехите ви. Един проблем, с който се сблъскват всички жени, са чорапогащите, особено ако носите панталони или тясна пола. Решението на този проблем са прашки или къси бикини. Прашките са неудобни и не могат да се носят дълго време. От друга страна, късите чорапогащи са супер удобни и лесни за носене. Тъй като ние сме за него, ето списък на видовете къси бикини.

Мъжки гащички за жени:

Тук включихме по -долу някои гащички за жени в различни стилове.

1. Найлонови къси панталони:

Найлонови къси панталони

По името този вид къси гащи е изработен от найлон. Това е най -често срещаният стил. Найлонът е мека тъкан; затова е идеален за лятото. Освен това можете да постигнете безпроблемен вид с него. Те са разтегливи, което ви позволява да правите всякакви дейности през целия ден.

2. Памучен панталон Boyshort:

Памучни чорапогащници

Памучните къси чорапогащи са идеални къси чорапогащи. Те са меки, удобни и дишащи. Те се предлагат във всички видове, като среден до нисък разрез. Те са предназначени да бъдат гладки и меки. Те са толкова добри, че всъщност можеш да живееш в едно. Памучните къси гащи са най -подходящи през лятото.

3. Панталони от сатен плюс размер къси:

Сатенени панталони плюс размер къси

Ако искате да добавите привлекателност в бельо, без да правите компромис с комфорта си, а след това сатенените къси чорапогащи са за вас. Обикновено имат връзки и кройки. Те са изработени от сатен, но понякога дантелите заемат основния дял. Този тип къси чорапогащи са идеални за нови булки.

4. Дамски чорапогащник:

Дамски чорапогащник

Дантелените къси гащи са изцяло изработени от дантела. Те са елегантни и смели. Те имат подплата близо до областта на чатала. Това е модно облекло; затова се използва за специални поводи. Той е идеален за първите нощи. Предлагат се в различни модели и много цветове.

5. Панталони от микрофибър Къси:

Къси чорапогащи от микрофибър

Микрофибърът е мека и дишаща материя. Той е идеален по време на тренировка и извършване на тежка физическа активност. Те са много разтегливи и нямат шев. Могат да се носят и сами, тъй като са много стилни.

6. Изглаждане на чорапогащник:

Изглаждащи къси чорапогащи

Излизате на парти, но коремната издутина краде бляскавия ви поглед. Изглаждането на къси чорапогащи е идеалният избор за вас. Работи като spanx, но е по -удобно и лесно. Лесно е да се настаните и да излезете. За разлика от spanx, те са дишащи и можете да се движите удобно.

7. Къси чорапогащници без чатала:

Чатали по -малко Къси чорапогащи

Чаталите с по -малко къси гащи нямат областта на чатала. Той се държи отворен или има дантела. Той е идеален, ако искате да подправите нещата в спалнята. Не са много удобни. Също така те имат дантели и волани, които да дадат малко ума. Те идват във всички размери.

8. Безпроблемно къси чорапогащи:

Безпроблемно къси чорапогащи

Безпроблемните къси чорапогащи са къси чорапогащи, които не оставят никакви чорапогащи. Те са идеални за носене в панталони и поли. Те са предимно от памук. Те идват в неутрални цветове, за да се съчетаят с тоалета.

9. Контролирайте къси чорапогащи:

Контролирайте къси гащи

Контролните къси чорапогащи са къси чорапогащи, носени, за да прикрият изпъкналия корем. Те са хит сред новите майки, които току -що са родили. Те спомагат за оформянето и придават гладко покритие. Това е подобно на изглаждането на къси чорапогащи. Той е по -фокусиран върху коремната област.

Късите бикини са подобни на мъжки боксерки или къси гащи за момчета, с изключение на факта, че са много елегантни. Панталонки са най -добрият приятел на всяко момиче. Те са гладки и меки и не са много дразнещи. Те няма да се качат по този начин, оставяйки ви безгрижни и удобни. Изберете добре от горните стилове за случая. Това ще бъде най -идеалният избор за ежедневна употреба. Късите гащи са известни още като гащички за момчета.