Булчинските гащи карат булката да се чувства секси и бляскава. Тези бикини от коприна, сатен и дантела са изработени от най -добрите материали и придават зашеметяващ ефект.

Най -добрите колекции булчински гащи:

Нека да видим топ 9 колекции булчински гащи за сватба в различни модели.

1. Монограмни булчински гащи:

Булчински чорапогащи с монограм

За вашия специален ден получавате булчински бикини с монограм, върху които има инициалите на вашия съпруг. Тези бикини са изработени от дантела и първоначалната е зашита върху бикините отстрани. Те могат да бъдат направени в бяло или в друг цвят, който изберете.

2. Персонализирани булчински гащи:

Персонализирани булчински гащи

Отидете една крачка напред и персонализирайте сватбените си бикини. Те могат да съдържат вашето име и датата на вашата сватба. Вижте стиловете на шрифтове, които можете да използвате. Булчинските гащи могат да бъдат и от коприна.

3. Булки „Аз правя“ бикини:

Булки „I do“

Нещо старо, нещо ново и нещо синьо е старата поговорка за сватбената булка. Тези сини булчински гащи са точно това, от което се нуждаете, за да завършите поговорката. Сините гащи са изработени от чиста коприна, за да се почувствате изключително специални и секси.

4. Хипстърски булчински гащи:

Хипстърски булчински гащи

Тези светлосини гащи за сватба са друго нещо, което можете да помислите. Бикините в стил хипстър са идеални за нивото на комфорт. Сладките дантелени ръбове и лъковете отстрани придават блясък на бикините.

5. Последователни булчински гащи:

Последователни булчински гащи

Вземете този страхотен чифт сватбени бикини за най -специалната нощ в живота ви. Тези последователни булчински гащи са страхотни с дантелени ръбове. Думите „булка“ са направени със сребърни последователности и правят зашеметяващ ефект.

6. Булчинско бельо плюс размер:

Булчинско бельо плюс размер

Булките с по -голям размер могат да имат най -секси бельо с колекцията дантели. Тези булчински гащи плюс размер са изработени от разтеглива материя и дантела. Те правят бикините да изглеждат зашеметяващи и вълнуващи. Можете да получите подходящ сутиен като комплект с тези бикини. Вземете този тип стил в комбинация със съответните сутиени.

7. Булчински чорапогащник с дантела:

Булчински чорапогащник с дантела

Най -често срещаните булчински гащи са белите булчински гащи, изработени от дантела. Тези гащи издават много омф и карат булката да се чувства секси отвътре. Бикините с дантелен гръб са изработени от сатенен материал отпред. Думите могат да бъдат отпечатани и върху бикините.

8. Комфортни булчински гащи:

Комфортни булчински гащи

За тези булки, които са по -загрижени за комфорта, тези булки за булка в лесен стил са начинът да отидете. Булките по гащи трябва да се чувстват спокойни в своя много специален ден и тези лесни стилове ги карат да се чувстват така. Можете да добавите последователни думи към чорапогащника за този допълнителен стил.

9. Булчински гащи с висока талия:

Булчински гащи с висока талия

Вземете тези прекрасни булчински гащи, които са в стил с висока талия. Чорапогащникът е изработен от мек лъскав материал, а горната част на талията е покрита с дантела. Меката дантела се чувства чудесно върху кожата. Изберете тези в желаните от вас цветове или в бяло.

Булчинските гащи са една от основните покупки за булките. Гащичките са меки и удобни, като същевременно са изключително секси и бляскави. Тези бикини могат да бъдат изработени от дантела или коприна и върху тях да се извърши последователна работа. Всъщност на пазара ще получите добър дизайн в колекция от булчински секции от бикини, но можете да опитате и някои дизайни на аромати, новите компании пускат някои дизайни с любимия ви аромат като ванилия, шоколад или ягода. Вземете всеки дизайн с вкус, за да впечатлите любимия човек.