Подплатените бикини са продукт за износване, който повечето жени обичат да спортуват. Те укрепват областта на дупето, а в някои случаи и корема. Изпробвайте подплатената чорапогащна линия днес и вижте разликата, когато носите фигурата си, прегръщаща дрехи. Ще ги намерите в цветове като черно, бяло и особено голи.

9 най -добри подплатени бикини за жени:

Нека видим 9 -те най -добри подплатени бикини, които са много полезни за подобряване на дупето ви.

1. Форма Носете подплатени бикини:

Форма Носете подплатени бикини

Това е един от най -добрите долни гащи, които можете да си купите. Подложките отзад са твърди и прилягат добре. Те правят дупето ви да изглежда добре и оформено. Изберете това в черно или дори в други цветове.

2. Подплатени бикини в стил панталон:

Подплатени бикини в стил панталон

Ето един прекрасен стил на износване, който бихте искали да имате в колекцията си. Това е подплатени панталони в стил панталон, които ви дават много повече покритие и комфорт. Дантеленият кант също изглежда много секси.

3. Класически подплатени бикини:

Класически подплатени бикини

Изберете да купите тези класически най -добри подплатени бикини, които са идеални за всички стилове на обличане. Те се предлагат в черни и голи цветове, така че да вървят добре с всички цветни дрехи. Изберете вашето прилягане и те ще ви накарат да изглеждате стилно.

4. Подплатени бикини с пояс:

Подплатени бикини с пояс

Ето един прекрасен продукт, който има подплатена задна част и оформяне на ханша. Този чорапогащник с подплата е най -добрата подкрепа за хора, които също се занимават със спорт. Изберете тип, който искате да носите.

5. Силиконови подплатени бикини:

Силиконови подплатени бикини

Вижте най -добрите подплатени чорапогащи, които също са с обикновен дизайн. Този силиконов подплатен чорапогащник е чудесен за всички ваши грижи за износване на формата. Отпечатъците са смели и красиви и могат да бъдат секси с леопардови щампи.

6. Подплатени бикини с висока талия:

Подплатени бикини с висока талия

Това е един от най -добрите долни гащи, които можете да си купите. Подплатените чорапогащи с висока талия ви дават пълна форма както за корема, така и за дупето. Използваният тук материал е с превъзходно качество и работи добре и при разтягане.

7. Свалящи се подплатени бикини:

Свалящи се подплатени бикини

Ако не искате през цялото време да имате гащички по дупето, това е най -добрият вариант, който можете да имате. Тези подвижни подложки са чудесен вариант да имате. Можете да ги поставите или извадите според вашия избор. Вземете този модел по ваш избор и размер.

8. Бикини с подплата от гъба:

Гъбички подплатени бикини

Тези бикини с гъби са супер меки и удобни за носене. Те правят дупето по -високо и изглеждат по -стегнати. Безшевните долни гащи за пуш -ап работят добре с всички дрехи. Изберете бикини в гол цвят, за да отидете с всичките си дрехи.

9. Велосипедни подплатени бикини:

Подплатени бикини за колоездене

Ако се занимавате с колоездене и спорт от какъвто и да е вид, тогава тези подплънки за колоездене са това, което трябва да носите. Те ви защитават и утешават и са най -добрата покупка за спортно облекло. Опитайте един днес и вижте разликата.

Подплатените бикини са най -доброто за вас, ако искате да подобрите тялото си. По -стегнатият вид, който ви придават, е това, което прави тези бикини толкова търсени. Ще намерите всички полиестерни материали и 5% само спандекс. Ако имате квадратно дупе, опитайте някои малки бикини, за да придадете закръгленост на дупето си. Ако сте перели на ръка, те със сигурност ще продължат 1 година. След като изпробвате тези модели на бикини, със сигурност ще препоръчате и на приятелите си. Изберете между подвижни и постоянни бикини за опция.