Бижутата са декоративни предмети, носени от мъже и жени от векове. Настъпи революционна промяна във видовете бижута. В древни времена хората са правили орнаменти от черупки и кости. С еволюцията на времето бижутата от злато и сребро се появяват и никога не излизат от светлините на прожекторите. Въпреки това, тъй като цените на тези благородни метали се покачиха, бяха въведени нови видове бижута. Един такъв вид са бижутата от мъниста. Бижутата от мъниста се предлагат в различни дизайни и цветове и са евтин заместител на типичните златни и сребърни бижута.

бижута от мъниста

Нова колекция от дизайни на бижута от мъниста за жени в модата:

Ето някои от най -добрите модели бижута от мъниста, които ще засилят играта ви с бижута.

1. Увийте дизайн на гривна от мъниста:

Увийте дизайн на гривна от мъниста

Тази гривна може да се носи както в индийски, така и в западни облекла. Придава на ръката по -модерен и женствен вид. Един от най -забавните аксесоари, гривната с грим е перфектният заместител на часовници и множество гривни и никога няма да излезе от мода.

2. Бижута от кристални мъниста за момичета:

Бижута от кристални мъниста за момичета

Този вид бижута е въплъщение на идеи за дизайн на бижута от мъниста. Това е елегантно бижу от дизайнерски мъниста, което ще изглежда перфектно на вечерна рокля. Тя ще върви добре както с традиционните, така и със западните дрехи.

3. Модерен дизайн на колие от зърна:

Модерен дизайн на колие от зърна

Това красиво колие може да се носи върху обикновена рокля и то напълно променя ежедневния облик в шик. В моделите за бижута със семена, стъклените мъниста са зашити заедно и образуват красив модел. Това е съществено парче за любител на бижута.

4. Симпатични пръстенни ушни пръстени Rivoli за момичета:

Сладки пръстени за момичета Rivoli с мъниста

Най -хубавото при тези обеци е, че могат да се носят с почти всичко, стига цветовата комбинация да е подходяща. Те автоматично придават кралски вид на ушите и изтриват необходимостта от носене на врата. Мънистата Rivoli са заострени отзад, без дупка и по този начин имат ограничена употреба. Но благодарение на дизайнерските бижута от мъниста, те са го използвали по красив начин.

5. Обикновени бижута от стъклени мъниста:

Обикновени бижута от стъклени мъниста

Това е един от най -често срещаните видове бижута. Той е лек и придава изискан вид. Благодарение на своята простота, може да се носи редовно от тези, които обичат да носят бижута всеки ден.

6. Peyote зашити гривни за жени:

Peyote зашити гривни за жени

Ако търсите удобна, но модерна гривна, която да носите по всяко време, това е всичко. Бодът Peyote е техника, която не може да се намери навреме и се среща в дизайнерските бижута с мъниста. Той е прост и компактен и дава трезвен вид за ежедневна употреба. Това е един от най -иновативните дизайни на бижута от мъниста и със сигурност ще ви хареса.

7. Гривна за вечерно блясък:

Гривна за вечерно блясък

Тази красива гривна има правоъгълни тъкани украшения от мъниста и има мрежести и кристални мъниста. Той разкрасява ръката. Може да се сдвоява с идентични обеци и да се носи на партита и със сигурност ще открадне вниманието.

8. Бижута с гривни от арт мъниста:

Гривни от бисера

Това е една от най -простите идеи за дизайн на бижута от мъниста. Можете да го сдвоите с обикновен топ и дънки. Той е пъстър и просто перфектният аксесоар, който да носите през лятото или просто да разведрите настроението си. Този вид бижута може да се направи и у дома. Децата и тийнейджърите също ще го обичат!

9. Колие с перлени перли:

Перлено колие с перли

Това е елегантно и елегантно парче на врата и се носи най -добре с черна рокля/рокля. Може да се носи на официални партита или семейни събирания. Ще се уверите, че всички погледи са насочени към вас. Това е задължително за любителите на бижута, тъй като определя класическите бижута от старо училище.

10. Бижута с чарчета от мъниста:

Бижута с чарчета

Чаровете са мъниста, отлити на щамповане, които могат да се използват в огърлици, гривни, както и в глезени. Те имат готин и фънки вид и могат да се носят с почти всичко. Тийнейджърите го обичат. Винаги се е смятало, че чаровните гривни носят късмет, ако готиният му вид не е достатъчна причина да го носите!

11. Колие от слонова кост с мъниста:

Колие от слонова кост с мъниста

Колиета от слонова кост никога не излизат от мода. Това красиво парче е доказателство за това. Има успокояващ вид и човек никога не може да сбърка с това. Това е хубав подарък за бъдеща булка.

12. Браслети с мъниста за жени:

Дамски глезени с мъниста

Мънистата могат да се използват и за направата на глезени, които са много в модата. Гледаните като мъниста като тези могат да се носят през цялото време с рокли или къси панталони. Те могат да се носят на плажове или пикници. Те придават прост, но шик вид на глезена.

13. Парче шия с големи мъниста за момичета:

Парче шия с големи мъниста за момичета

Големи колиета от мъниста като това изглеждат сладки и стилни. Живите цветове и текстурата на мънистата, изплетени заедно, придават здравословен вид, който задоволява очите. Може да се носи върху обикновен топ или рокля.

14. Огърлица с шипове от мъниста:

Огърлително чокерче с шипове

Да, дроселите отново са на мода. Те са фънки и тийнейджърите полудяват след тях. Този чок с мъниста е нещо, което бихте искали да имате в гардероба си. Комбинацията от мъниста и шипове му придава хладен вид и може да се комбинира с почти всичко.

15. Верига и колие с много нишки:

Верига и колие с много нишки

Това колие придава великолепен вид и може да се носи за партита и сватби. Неговото леко тегло ще ви накара да се почувствате като че ли не носите бижута, затова е супер удобно за събития, които са за по -дълго време.

Бижутата от мъниста заеха доста голяма част от пазара на бижута през последните няколко години, тъй като са модерни, по -евтини и могат да подхождат на всеки, от деца до възрастни. Има широка гама от дизайни, от които да избирате, които се предлагат на повечето места днес. Бижутата от семена, бижута от стъклени и изкуствени мъниста и бижута от кристални мъниста са станали много популярни. Най -хубавото е, че изглежда добре както в западни, така и в индийски традиционни тоалети. Това е новата тенденция. Затова се отправете към най -близкия магазин за дизайнерски бижута, за да актуализирате гардероба си с аксесоари!