Бижутата от бяло злато се различават от обикновените златни бижута. Бялото злато е златна сплав с бял метал като манган, паладий или никел. Бижутата от бяло злато изглеждат красиви и уникални. Пазарът на този вид бижута процъфтява в последно време.

Индийски комплекти бижута от бяло злато:

Ето най -добрите дизайни на бижута от бяло злато за жени и мъже, заедно със снимки

1. Дизайн на обеци от бяло злато за булчински:

Дизайн на обеци от бяло злато за булка

Този елегантен чифт обици е прост, както и елегантен. Изработена е от бяло злато и има цветя с диаманти. От всяка обеца виси перла. Изглежда много красиво на млади жени. Най -хубавото в това е, че ще върви добре както с традиционно, така и със западно облекло.

2. Комплект бижута от бяло злато за сватба:

Комплект бижута от бяло злато за сватба

Този прекрасен комплект е един от най -добрите примери за дизайнерски бижута от бяло злато. Това е наистина тежък комплект, идеален за поводи като сватби. Той е изцяло покрит с диаманти и има вид на падане. Красивото колие с идентични обеци допълват булчинския вид. Той е елегантен и е един от уникалните комплекти бижута от бяло злато.

3. Гривна от бяло злато за мъже:

Гривна от бяло злато за мъже

Мъжете също обичат да носят аксесоари. Тази гривна от плътно бяло злато ще привлече вниманието на всички мъже. Той е елегантен и изглежда наистина умен. Може да се носи и в офис, тъй като не е много тежък. Това е една от най -добрите бижута от бяло злато за мъже.

4. Красиво колие от бяло злато:

Красиво колие от бяло злато

Тази дует кръгла диамантена огърлица, изработена от бяло злато, има изискан вид. Той е лек и прост и затова може да се носи редовно. Пресечната точка на пръстена от бяло злато и диамант изглежда иновативна и привлекателна за окото.

5. Сватбен пръстен от бяло злато за момичета:

Сватбен пръстен от бяло злато за момичета

Този пръстен е елегантен и стилен и единствен по рода си. Това е бяло злато с диамантени листа. Листата са поставени елегантно и пръстенът изглежда наистина красив на пръстите. Този пръстен може да се носи както от млади, така и от стари жени. Това е вечнозелено бижу от бяло злато за жени и ще изглежда добре на всеки.

6. Висулка от сърце от бяло злато за жени:

Висулка Сърце от бяло злато за жени

Този медальон за сърце е различен от обикновените висулки за сърце. Дизайнът му е уникален, тъй като половината от сърцето е с диаманти, а другата половина е от бяло злато. Това е красивото дизайнерско бижу от бяло злато, което може да се носи редовно и ще изглежда добре над всичко.

7. Медальон от бяло злато с диаманти:

Медальон от бяло злато с диаманти

Медальоните могат да се използват за съхранение на снимки или други малки неща, като ключ. Този медальон от бяло злато с бижута е обсипан с девет диаманта, което му придава по -привлекателен вид. Той е прост и може да се носи всеки ден.

8. Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Тази гривна от 18 каратово бяло злато, обсипана с диаманти, е един от най -простите дизайни на бижута от бяло злато. Това може да се носи редовно от тези, които обичат да носят бижута на работа. Той е прост и елегантен и отговаря на всички изисквания на ежедневните аксесоари за носене.

9. Колие от безкрайно бяло злато с диамант:

Бяло златно диамантено безкрайно колие

Това красиво колие с безкрайна висулка е много търсено в наши дни. Половината от безкрайността е обсипана с диаманти, а другата половина е бяло злато. Изглежда красиво както за деца, така и за възрастни.

Бялото злато стана популярно днес, не само защото има елегантен вид, но и защото придава на облеклото завършен вид.